Kawai K-500 ATX2

New product

Kawai K-500 ATX2 pianínó fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

3 580 000 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű NEOTEXT bevonat
MechanikaMillennium III
HangforrásProgressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
Hangszínek27 hangszín
Pedál RezonanciaBeépítve
Polifónia256 hang
VisszhangRoom, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Visszhang paraméterek8 típus
Felvétel10 dal, kb. 90,000 hang
Oktató FunkcióBergmüller, Czerny, Alfred etüdök
Metronóm1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
RezonátorTömör lucfenyő
Tempó10-300bpm
Demo dalok22 dal + 42 Piano dal
Billentyűzet fedéllassan lecsukódó
Kottatartószéles
Kijelző128 x 64 pixel LCD with backlight
Visszahang paraméterek6 típus
Effektek18 típus
Magasság130 cm
Szélesség150 cm
Mélység62 cm
Súly245 kg
Silent piano hangzásBeépítve Harmonic Imaging XL (HI-XL)
Sampling technikaHarmonic Imaging XL (HI-XL)
Zengetés8 típus
Duplex skálaBeépítve, elöl.
Görgők4 db
ABS karbon technológiaABS Styrian
Egyéb jellemzőkDual Split Four Hands Transpose Tuning Regstration

Egyéb infó

Akusztikus nyugalom

A kalapácsok hangja rezonál a szilárd lucfenyővel. Meleg rezgések, amelyek megvilágítják a szobát, így a közönség elvarázsol. Az akusztikus zongora természetes hangja valóban összetéveszthetetlen.
A finom zongora csábítja a zenészeket, hogy spontaneitással és szenvedéllyel töltsenek be, de az ilyen féktelen kifejeződés nem mindig megfelelő. Valójában bizonyos környezetekben az akusztikus zongora zavarónak bizonyulhat; nem valószínű, hogy a televíziózást kívánó más családtagok üdvözölhetik a gyermekek szorgalmas gyakorlását, miközben a legszelídebb, megnyugtató Chopin előjátékok is képesek arra, hogy elfogadható idő után zavarják a szomszédokat.
Szerencsére az AnyTimeX2 hangszerekkel rendelkezik akusztikus elnémítási funkció, amely nagy teljesítményű digitális audio komponenseket tartalmaz, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy továbbra is élvezzék a hagyományos zongora sajátos hangulatát, miközben diszkréten hallgatják magán fejhallgató használatát. Kivételes érintés, optimális érzékenység, digitális rugalmasság:
A KAWAI AnyTimeX2 hibrid zongorainak új választéka.


Hangzás

A KAWAI AnyTimeX2 zongorák akusztikus komponensekkel együtt egyedülálló digitális technológiát alkalmaznak, amelyet a japán Ryuyo Shigeru Kawai Kutató és Fejlesztő Laboratóriumában fejlesztettek ki és fejlesztettek ki. A KAWAI EX koncert zongora a legkiválóbb kézműves KAWAI EX koncert zongorára hívta fel a figyelemre méltóan meleg, hiteles hangot. A világhírű hangszer gazdag hangzását a célzatos hangzásterületbe helyezve, amely hangelmélettel teli, a Mester zongora zenészek úttörői körében alaposan elemzi és rögzíti. Az egyes hangok akusztikus portréját később egy nagyon pontos háromdimenziós digitális ábrázolás alakítja át, amely a KAWAI szabadalmaztatott Harmonic Imaging ™ technológiáját alkalmazza. Ez az egyedülálló folyamat hűen reprodukálja az eredeti nagy zongora széles dinamikatartományát, ugyanakkor biztosítja a forrásokhoz további kiváló minőségű hangszerek gazdag választékát.


IHSS Sensor Rendszer

A finom akusztikus zongora csábítja a zenészeket lelkesedéssel, spontaneitással és szenvedéllyel. Azonban az elégedettség, hogy az egyik élvezi, amikor a kalapácsok sztrájkolja a húrok gyakran hígítják a hagyományos zongora hangtompító technikákat. A billentyűzet alatt található érzékelők pontosan értelmezik a zenei kifejezés finomságait, ezért az AnyTimeX2 zongorák integrálják a szenzorokat a zongora cselekvés finom működésébe, elolvassák az egyes kalapácsok pontos mozdulatait. Akár az azonos kulcsot igénylő gyors szakaszok végrehajtása többször is lejátszásra kerül, mielőtt visszatérne a természetes kiindulási pozícióba, vagy pianissimo darabokat szeretne a legsötétebb kulcstartókkal, az integrált kalapácsérzékelő rendszer (IHSS) minden jegyzet bonyolult árnyalatait képviseli. A zongoristák végre élvezhetik az abszolút magánélet kényelmét anélkül, hogy feláldoznák a hagyományos akusztikus zongora érzékenységét és hiteles kifejezését.


Digitalis kényelem

Az AnyTimeX2 vezérlődoboz a billentyűzet alatti helyre kerül. A digitális művelet nagymértékben kiterjeszti az AnyTimeX2 zongora képességét a hagyományos akusztikus hangszeren kívül, kényelmes átültetési és hangolási lehetőséggel, metronómával és számos hangszeres hangzású hangzásellenes hangzással. A kettős fejhallgató aljzatok nagyobb rugalmasságot biztosítanak a felsőoktatási intézmények számára, míg a többi csatlakozó számos kreatív zeneszerelési lehetőséget kínál.


Progressive Harmonic Imaging (PHI)

Finoman zongorázott hangzás esetén a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az EX koncert zongorára valósághű akusztikus portré készítéséhez nemcsak az egyes kulcsokat kell rögzíteni külön-külön, hanem különböző hangerővel is, a gyengéd pianissimo-tól a viharos fortissimoig. Az új K-15 ATX-f rendkívül részletes akusztikus portrét kínál, a Kawai egyedülálló Progressive Harmonic Imaging mintavételi technológiáját alkalmazva, amely biztosítja a billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finom tónusos átmenetet.


88-key Piano Sampling

A Kawai EX koncert zongora gyönyörű hangzása az új AnytimeX2 sorozat középpontjában áll, a világszínvonalú hangszer nyolcvannyolc kulcsa gondosan rögzített, alaposan elemzett és pontosan reprodukált nagyhűségű digitális hullámformákként. /> Az egyes gombok egyenként történő rögzítése - ellentétben azzal, hogy ugyanazt a hangot több különböző jegyzetre kiterjeszti - megőrzi az EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a kulcs hallgatásakor hallható hang az eredeti akusztikai forrás.


Akustik Piano variety

Az AnytimeX2 modellek különféle zongora hangokat mutatnak be, amelyek alkalmasak a zenei időszakok és stílusok széles skálájára.
A digitális zongora változatossága
A gyönyörű akusztikus zongorahangok kiegészítéseként az AnytimeX2 modellek egy További hangok kiváló választéka az elektromos zongorától és a vonórúdtól vagy az egyházi orgonától kezdve a húrokig és más hangszerekig, a zenészek felkínálására, hogy sokszínűvé tegyék a teljesítményüket. A teljesítmény mélysége ezután átalakulhat a zengető funkciók segítségével, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy hat akusztikai környezetben helyezkedjenek el, kezdve a kis gyakorló helyiségtől az inspiráló nagy székesegyházig.


Energia takarékosság
Az AnytimeX2 modellek energiatakarékossági funkcióval rendelkeznek, amely automatikusan kikapcsolja a zongorát egy meghatározott ideig tartó inaktivitás után.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől