Kawai GX-5 PE

New product

Kawai GX-5 zongora fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

13 862 200 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű NEOTEX bevonat
MechanikaMillenium III
RezonátorTömör lucfenyő
PedálokDamper, Sostenuto, Soft
Kalapácsvégig nemezelt
Hátsó merevítőkmegerősített
Billentyűzet fedéllassan lecsukódó
Kottatartó5 pozicióban állítható
Színekfekete magasfényű
Hosszúság200 cm
Magasság102 cm
Szélesség153 cm
Súly351 kg
Zárhatóigen
Agráfok1-54 billenyűkig
Duplex skálaElől és hátul állítható
GörgőkSárga réz kivitel
ABS karbon technológiaigen
Egyéb jellemzőkIntegrált tervezésű modell (SOLID) , Hosszabb billentyűk , Acél megerősített kulcstartó és pánt , V-pro lemez , CORE rendszer , Függőlegesen laminált magas hanghíd , Hibrid belső perem

Egyéb infó

A GX-3 méltóságteljes eleganciával és különleges hangzással lenyűgözi a sokkal nagyobb zongorák tulajdonságait is. Kiváló hangzással és sokoldalú billentésével, ez a szakemberek kedvelt választása.

A zongoraművész új színvonala túl van a képzeleten. Kombinálja a csúcstechnológiát és a hagyományos kézművességet. A tudás és tapasztalat alkalmazzák generációról generációra. A "Made in Japan" filozófia meghatározó a zongoraépítésben. Az érintés könnyedségét csak a legügyesebb koncert zongoristák tapasztalják. Gazdag, élénk, kifejező hang, amely inspirálja saját kreatív szenvedélyét. A zongoraművész új korszaka megérkezett.


Gyönyörű érintés, hogy felébresszük a képzeletünket.


Az új GX sorozatú zongorák egy teljes koncert zongora finom irányítását reprodukálják, és olyan finomítást eredményeznek, amelyet kevés zongorista tapasztalhat meg.

Ennek az ambiciózus célnak az elérése érdekében a billentyűzet hosszát jelentősen meghosszabbították, növelve ezzel az egyes billentyűk támaszpontját. Ez a meghosszabbított kulcscsavar hosszabb következetességet eredményez a billentyűzet hátuljának lejátszása során, ami a zongoristának nagyobb expresszív irányítást biztosít, és lehetővé teszi a képzelet szabadon szárnyalását.

Ezenkívül a GX sorozat "fejlett Millennium III billentyűzet-mechanikái magukban foglalják a legújabb anyagokat kombinálva az ABS-gyantát a szénszállal, hogy tovább tökéletesítse a játékélményt. Ez az ABS-Carbon nagyon merev és rendkívül könnyű - olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek ugyanazt az anyagot sikeresen alkalmazták az aeronautikai iparban, mint a fa jobb alternatíváját. Az ABS-Carbonból készült elemek felhasználásával a GX sorozat billentyűs mechanikája sokkal tartósabb és kevésbé hajlamos a teljesítmény romlására az idő múlásával, miközben javítja a reakcióképességet és a játékélményt. A billentyűzet fejlesztésében bekövetkező evolúciót a zongoraművész tapasztalata határozza meg, az elsőtől a legutolsó hangig.


Tiszta tónus, amely kitölti a szobát


Ahhoz, hogy Kawai különleges hangzását előállíthassa, a faanyagok széles skáláját alaposan elemezni kell a minőség és a karakter tekintetében, mielőtt minden egyes célra a legkiválóbb anyagként kerülne kiválasztásra. A rezonátor vitathatatlanul a zongora egyéni hangelemeinek legfontosabb alkotóeleme. Ezért a tapasztalt szakemberek gondosan kiválasztják az alapanyagokat, annak érdekében, hogy gazdag, mély basszus hangokat érjenek el, valamint fényes, színes, fenntartó magas hangokat. A hanglemez, a hidak és a bordák mellett a belső peremhez optimális anyagokat is gondosan mérlegeljük, kombinálva a különböző keményfa egyedülálló tulajdonságait, hogy réteges hibrid konstrukciót hozzunk létre. Ez a hang széles skáláját eredményezi, amely még nagyobb kifejezőerőt biztosít.

Annak érdekében, hogy gazdagabb, magabiztosabb hangot produkáljon, javult a GX eszközök testének általános merevsége is. A külső gerinchez erősített felső gerenda vastagsága megnövekszik, lehetővé téve a pólusblokkok számára, hogy kb. 20 tonna szakítószilárdsági terhelést biztosítsanak. Ahogy az egyes billentyűk hangja javul, a háromdimenziós hang érzése is javul. Ráadásul a zongora szénacél hangoló csapjainak merevsége tovább növeli az eszközök hangolási stabilitását, hogy megfeleljen a legfinomabb zongoristák szigorú igényeinek.


Csendes, mégis erős, hangos, mégis finom - páratlan tónusos kifejezés

A zongoristák végtelen megnyilvánulásának megvalósítása érdekében a GX sorozat prémium zongora kalapácsokat alkalmaz. Ezek a kalapácsok kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező fából készültek, a kalapácsos éllel a legfinomabb minőségű, hosszú szálú új-zélandi és ausztrál gyapjúból készültek. Ezek a nemezelt kalapácsok puha, finom külsőt tartalmaznak, de szorosak és merevek a belsejében. A pianissimo csatornák lejátszásakor a kalapács kényes külsõ erezte éri a szálakat, hogy puha és szelíd hangzást eredményezzen, míg a fortissimo csatornák a feszesebb, keményebb belső érzést használják, így hangosabb, erõsebb hangzást produkálnak. Ezenkívül minden kalapács alátétet képez, hogy javítsa tovább rugalmasságukat. Ezek a lépések lehetővé teszik a tapasztalt zongoraművészek számára, hogy a lehető legkifinomultabb hangzásbeli beállításokat hajtsák végre annak érdekében, hogy maximalizálják a hangszer kiváló hangerősségét. A tónusos színek széles skálája a pianissimo-tól a fortissimo-ig, valamint a zenei kifejezés gazdag választékával.

A készülék duplex skála-rendszere tovább növeli a közép- és felső tartomány hangerejét, mélységet és szélességet ad a teljes hanghoz. A billentyűzet felületén a végső érintés - az a varázslatos pont, ahol a zongorista és a zongora válik egybe - az összes GX eszköz tartalmazza a Neotex prémium bevonatot fehér és fekete billentyűkkel. Ez az egyedülálló anyag nedvességmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik az érintésvezérlés fokozása és a hibák elkerülése érdekében, és a zongoristán belüli elégedettség érzését inspirálja.


A boldogság élettartama, egy nagy zongorán belül


A zongora formatervezésének megőrzése, miközben az elegancia új részleteit folytatja - ez a GX sorozat design koncepciója. A hangszer külső megjelenése finom ívekkel és széles zeneiséggel alkotja, amely egy hagyományos zongora hagyományos jellegzetességeit és lenyűgöző formáját határozza meg. A hangszer felső sugárvastagságának kiterjesztése nem csak a zongora teljes szerkezeti merevségét erősíti meg, hanem a külsö design megkülönböztetését is szolgálja, a Kawai nagyra becsült festészeti és befejezési eljárásával, amely a zongora test számára megkülönböztetett, fényes ebony-s megjelenést kölcsönöz. Azonban a GX sorozat szépsége valóban ragyog, mikor felnyitja a hangszer felső fedelét. A fénylő arany keret mesés fényessége, a finom faáru és a minőségi bőséges megjelenés a belső perem mentén, a gazdag fekete ízlés luxus eleganciája és a kézzel készített kézművesség megnyugtató megjelenítése - a Kawai keretjelzéssel igazolva. Ezek azok a jellemzők, amelyek a "GRAND" szellemét testesítik meg.

Végül a GX sorozatú eszközök olyan hasznos mechanizmussal rendelkeznek, mint pl. a többszögű zongora fedőelemek és a Kawai eredeti "Soft Fall" rendszere, amely óvatosan és lassan lezárja a padlót, és védi a játékos kezeit a lecsapódó- fedél baleseteitől.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől