Kawai CA-17 WH

New product

Kawai CA-17 digitális zongora fehér színben

KIFUTÓ MODELL

A CA17 minőségi effektjei növelik a hangszer alap hangzását, fejlett damper rezonanciával és magas minőségű visszhang szimulációval.A visszhang funkció lehetőséget ad a zongoristának, hogy 6 előre beállított környezet közül választhasson, a kis gyakorló teremtől egészen az inspiráló katedrálisig. Koncert, stúdió és modern nagy zongora hangzások, minőségi húrosok, elektromos zongora, templomi orgona és csemballó kiegészítő hangzások közül lehet választani.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-3 munkanap

Bővebb leírás

609 900 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 fa billentyű, Ivory Touch felület
MechanikaRM3 Grand II, Let-Off és 3-as Sensor
HangforrásHarmonic Imaging XL ™ (HI-XL) , 88-key zongora minta
Virtual TechnicianTouch, Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Key-off Effect (incl. Key-off Release), Fall-back Noise, Stretch Tuning
Hangszínek8 akusztikus zongora hangszín, 11 egyéb hangszín
Polifónia192 hang
VisszhangSzoba, Csarnok, Kis Terem, Koncert Terem, Élő Színpad, Katedrális
Felvétel3 dal – max. 10,000 hang
Egyéb funkciókTuning, Transpose, Brilliance, SHS Mode, Phones Type, Sound Preview, Vocal Assist, Startup Settings, Auto Power Off , Transmit Program Change Number, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral mode
Oktató FunkcióAlfred, Burgmüller, Czerny and Beyer lesson songs
MetronómBeat: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 bpm
Demo dalok 19 Piano, Music 29
Concert Magic88 dal
Billentyűzet módDual Mode (szabályozható hangerő egyensúly), Four Hands Mode (szabályozható középpont)
PedálokDamper (half-pedal support), Soft, Sostenuto.Grand Feel Pedal System
CsatlakozókMIDI (IN/OUT),USB to host,Fejhallgatók x 2
Hangszórók13 cm x 2 (full range speakers), 5 cm x 2 (tweeters)
Teljesítmény20W x 2
Billentyűzet fedélKihúzható
SzínekRózsafa, Fehér szatén, Fekete szatén
Magasság89,7 cm
Szélesség137,3 cm
Mélység46,3 cm
Súly59 kg

Egyéb infó

ca17_icon.png


RM3 Grand II billentyű mechanika

Az akusztikus zongorák régóta meglévő tulajdonságait, a CA17 modell RM3 Grand II billentyű mechanikája kombinálja a realisztikus anyagokat, billentést és mechanizmust, hogy megalkossa a tökéletes billentést a legkiválóbb koncert nagy zongorának. Mind a 88 billentyű hosszú fadarabokból lett kialakítva, az akusztikus zongoráknál jól ismert „seesaw” effektus tapasztalható a mechanikának köszönhetően. A billentyűzet súlya osztályozva van a mély hangoktól egészen a magas hangokig, olyan kiegészítő karakterisztikával, mint a let-off szimuláció vagy az osztályozott súlyozás a tökéletesebb realizmusért.

Ivory Touch billentyű felület

A kiváló CA17 bemutatja Kawai nagyra értékelt Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyű felületet. Ez a pontosan textúrázott anyag finoman szívja magába az ujjbegyek nedvességét és olajosságát, hogy segítse a játék kontrolt és biztosítson egy természetes, matt felületet, ami sima, de nem csúszós.

3-as szenzor

Az RM3 Grand II billentyű mechanika is emeli a 3-as szenzor billentyű felismerő rendszer által adott játék realizmust. A 3-as szenzor javítja a billentyű ismétlés érzékenységet, amikor ugyanazt a billentyűt nyomjuk le többször egymás után. Biztosítja hogy az előző hang ne vesszen el.

88 billentyű

Kawai EX koncert nagy zongora csodálatos hangja adja a szívét a CA17, mind a 88 billentyűje ennek a világ klasszis hangszernek aprólékosan feljegyzett, gondosan analizált és pontosan reprodukált. Minden egyes billentyű megalkotása ezzel a precíz technikával történik, biztosítva ezzel a gazdag és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának és garantálva a hangzást, hogy hű reprezentációja legyen az eredeti hangszernek.

Progressive Hamonic Imaging XL(HI-XL)

Amikor egy minőségi zongorán játszunk a billentés erőssége nemcsak a hangerejét befolyásolja, de egyedi tónus karaktert is ad az egyes hangoknak. Az EX koncert nagy zongora realisztikus portréjának megalkotása, nemcsak az egyes billentyűk regisztrálását és analizálását jelenti, hanem különböző hangerő szinteket is jelent pianissimo-tól fortissimo-ig. Kawai CA17 tökéletesen részletezett akusztikus portrét kínál, a Progressive Hamonic Imaging XL(HI-XL) technológiával, garantálva a finom tónusváltásokat a billentyűzeten és a teljes dinamikus skálán.

Lélegzetelállító visszhang, kiegészítő hangzások

A CA17 minőségi effektjei növelik a hangszer alap hangzását, fejlett damper rezonanciával és magas minőségű visszhang szimulációval. A visszhang funkció lehetőséget ad a zongoristának, hogy 6 előre beállított környezet közül választhasson, a kis gyakorló teremtől egészen az inspiráló katedrálisig. Koncert, stúdió és modern nagy zongora hangzások, minőségi húrosok, elektromos zongora, templomi orgona és csemballó kiegészítő hangzások közül lehet választani.

Oktató funkció

CA17 kényelmes oktató funkciója lehetőséget ad az elkötelezett zongoristának, hogy zongorázni tanuljon klasszikus Czerny és Burgmüller kottákból vagy használja a híres Alfred oktató könyv dal kollekcióját (ország függő).

Realisztikus pedál súlyozás

Mint Concert Artist hangszer, a CA17 hasznosítja Kawai Grand Feel Pedal rendszerét, pontosan lemásolt súlyozása a damper, soft és sostenuto pedálja a Kawai EX koncert nagy zongorának.

Hi-fi hangszóró rendszer

Biztosítva az élethű reprodukcióját az EX koncert nagy zongorának, a CA17 hi-fi hangszóró rendszert alkalmaz, amely speciálisan lett tervezve, hogy biztosítsa a mély, gazdag mély és a tiszta magas frekvenciákat.

Állítható kottatartó

Kawai CA17 kotta tartójának megtervezésénél figyeltek a részletekre, csakúgy, mint a nagy zongoráknál a kottatartó állítható a tökéletes rálátás érdekében.

Új MIDI és USB csatlakozók

Az új csatlakozók segítségével hangszerét könnyedén összekapcsolhatja számítógépével,tablet-el vagy más MIDI eszközzel. I-pad applikáció szintén elérhető mellyel a Virtual Techiniciam beállításokat érheti el.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés