Kawai CS-10 EP SZETT

New product

Kawai CS-10 digitális pianínó SZETT fekete magas fényű kivitelben

A bársonyos finomságot előidéző gazdag fekete külső megkapó bútordarabbá emeli a hangszert és művészi vággyal tölti el a zenészt.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-3 munkanap

Bővebb leírás

1 275 800 Ft Adóval

Teljes ár: 1 307 700 Ft

Csomag tartalom

 • Előnézet
  1 252 900 Ft
  1 x

  Kawai CS-10 digitális pianínó fekete magas fényű kivitelben A bársonyos finomságot előidéző gazdag fekete külső megkapó bútordarabbá emeli a hangszert és művészi vággyal tölti el a zenészt.Garancia 60 HÓNAPForgalmazó MAGYARSzállítás INGYENElérhetőség: 2-3 munkanap

  1 252 900 Ft
 • 1 x

  Gewa fejhallgató fekete színben Dinamikus Stereo füllhalgató, mely kiváló digitáis zongorákhoz, elektromos dobokhoz és zenehalgatáshoz.Garancia 12 HÓNAPForgalmazó MAGYARElérhetőség: 2-5 munkanap

  6 900 Ft
 • 1 x

  Discacciati 105 R zongoraszékOlaszországban gyártott, csúcs minőségű termék!Az ár fekete műbőr vagy plüss ülés bevonatra vonatkozik! Bőr üléssel illetve egyedi szín összeállításban is rendelhető!Átfutási idő 30 nap! Modern stílusú zongoraszék párnázott üléssel és egyenes lábakkal. Állítható magasságú!Méretei: széles: 55 x mély: 32 x magas: 48/58 cm...

  47 900 Ft

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű, Ivory Touch felület
MechanikaGrand Feel (GF) action, Let-Off és 3-as Szenzor
HangforrásHarmonic Imaging XL ™ (HI-XL) , 88-key zongora minta
Hangszínek80
Polifónia256 hang
VisszhangSzoba, Csarnok, Kis Terem, Koncert Terem, Élő Színpad, Katedrális
Oktató FunkcióCzerny and Burgmüller etüdök
Metronóm1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 drum rhythms
Demo dalok29 piano,176 music
Billentyűzet módDual Mode (szabályozható hangerő egyensúly), Four Hands Mode (szabályozható középpont)
PedálokGrand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
HangszórókSoundboard Speaker System plus 4*7cm Top speaker and 2*1,4cm Dome Tweeter
Teljesítmény2 x 45W+ 45W trancducer
Színekcsak fekete magas fényű
Billentés ÉrzékenységLight+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (Constant), User 1, User 2
Kijelző128 x 64 pixel LCD
Regisztráció16 memória (8x2)
Visszahang paraméterekVisszhang Mélység, Visszhang Idő
EffektekStereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan, Classic Auto Pan, Phaser, Rotary, Combination effects x 4, Amplified Effects x 3
Külső médiaUSB Stick, USB Disk Drive, USB Harddisk
Magasság105 cm
Szélesség151 cm
Mélység54 cm
Súly102 kg

Egyéb infó

Luxus, elegancia, klasszikusság – a különleges ebony fényezésről már nem is beszélve. A bársonyos finomságot előidéző gazdag fekete külső megkapó bútordarabbá emeli a hangszert és művészi vággyal tölti el a zenészt.

Concert Grand élmény az otthonod kényelmében

Kawai több mint 85 éve készít világszintű zongorákat – megtartva a tradicionális kézzel készített zenedarabokat és eredeti ötleteket. Ezek az idők nagy gyakorlattal és tudással ruházták fel technikusainkat, ezáltal képesek kiváló minőségű digitális hangszereket készíteni, szenvedélyes kutatást folytatnak, hogy tökéletessé tegyék a zongora művészetét.

A digitális pianínó mely elkötelezett zenészeket, kivételes zongoristákká képezi, az otthonokat pedig nagy koncert termekké. Ez az ambiciózus filozófia mutatkozik meg a Classic széria digitális zongoráiban – egy prémium hangszer, amely megfogja a játék lényegét egy csodálatos koncert nagy zongorán, inspirálja a zongoristát, hogy realizálja a művészi lehetőségeket. Hogy elérjük ezt a törekvést, minden egyes aspektusa az új CS10 szériának fejlesztve lett, biztosítva ennek a vezető hangszernek a legautentikusabb zongorajáték élményt bármely digitális zongora közül.
A hangszer új Grand Feel billentés technológiája újra alkotja a Kawai márka hírnevét, mint ágazat vezető, igazi fabillentyűk használata, luxus minőségű Ivory Touch (elefántcsont hatású) felszín, prémium tulajdonságokat vonultat fel, mint a Let-Off szimuláció és 3-as szenzor rendszer.
Az osztályvezető billentés technológia támogatja az új és erőteljes digitális audio technológiát, ami reprodukálja páratlan hangzását a Kawai EX koncert nagy zongorájának.

A legutolsó Harmonic Imaging XL hangzás minta, figyelemre méltó 256 polifóniájával, teljesen új visszhangzással és rezonancia modellező effektekkel, az új CS10 sorozat össze nem hasonlítható akusztikus realizmust hoz, mely garantálja az elbűvölt zongoristát és hallgató közönséget.
A sokoldalú technológia ellenére, a CS10 sorozat megtartotta a kivételes, tradicionális zongorajáték élményt. Köszönhető ez a hangszer kezelőpultjának és a meggyőző külső megjelenésének, válogatott nagy zongora stílus karakterességének, amely ünnepli Kawai gazdag, klasszikus származását.
Rivális nélküli nagy zongoraérzés, lélegzetelállító akusztikus hangzás, pompás tradicionális tervezés és inspiráló modern tulajdonságok jellemzik ezt a nagyszerű hangszert.
Kawai Classic sorozata – koncert nagy zongora élmény saját otthonában.

Nagy Zongora Érzés


A billentyűzet érzékenysége egy akusztikus nagy zongorának, a fekete és fehér billentyűk, súlyozott kalapácsok és számos más összetevője dolgozik harmóniában bármely billentyű megnyomására. Ez a gyönyörűen megtervezett mechanizmus lehetőséget ad a zongoristának, hogy kifejezze az érzés gazdagságát és a zenei kifejeződést.
Lefordítva a zongora nyomás érzékenységének mozgásait a digitális hangszerre, megőrizvén ezeket az akusztikus stílusú finomságokat, ez egy pompás eredmény – 85 év gyártási gyakorlata járult hozzá, hogy megalkothassunk néhányat a világ legjobb zongorái közül.
Grand Feel billentésérzés

Magába foglal számos hosszan kidolgozott elvet, amely összekapcsolható egy akusztikus zongora tulajdonságával, az új Grand Feel billentés technológiát használja a legutolsó Classic sorozat, kombinálva realisztikus anyagokkal, mozgással és mechanizmussal, hogy újra alkossa a kivételes külsejét a legkiválóbb koncert nagy zongorának.

Mind a 88 fekete és fehér billentyű hosszú fadarabokból készült, finoman kialakított Ivory Touch felszínnel, amely magába szívja a nedvességet és segít a játék kontrolálásában. Minden egyes fabillentyű végpontja egy kiegyensúlyozott tűn helyezkedik el – a végek emelkednek és süllyednek, hogy megalkossák az akusztikus zongora jól ismert ’seesaw’ érzését. Amikor lenyomásra kerül a billentyűemelő vége, megnyom egy osztályozva súlyozott kalapácsot, hogy megüsse a nyomáskapcsolót. Az erő mennyisége mérésre kerül a kapcsoló által, így a megfelelő hang szólal meg autentikus tónussal és hangerővel.
Hozzá kapcsolódó számozott súlyok helyezkednek el a basszus billentyűk előtt, hogy könnyítsék azok erősebb érintését pianissimo részeknél, a Let-Off szimuláció is ezt a finom ’notch’ érzést reprodukálja, mint amikor finoman játszunk a nagy zongorán.
Ezek a finom karakterisztikák segítik a magabiztos zongoristát, hogy könnyedén játszhassák repertoárjukat, biztosítják, hogy ne érjék meglepetések a zenészt, ha a legkiválóbb nagy zongorán játszik.

“Ivory Touch” billentyű felszín

A hatásos Classic sorozat bemutatja a Kawai által kifejlesztett és nagyra értékelt “Ivory Touch” (elefántcsont hatású) billentyű felszínt is. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Rendelkezik egy természetes matt fényezéssel, ami finom, de nem síkos. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, lehetőséget adva a billentyű felszín könnyed és egyszerű letörlésére akár egy nedves ruhával.
3-as szenzor rendszerKiegészítésként az egész, valósághű nagy zongorabillentés érzéssel, a Grand Feel érzés bemutatásával és a 3-as szenzor rendszerrel válik tökéletessé. A 3-as szenzor rendszer elősegíti ugyanazon billentyű gyors újbóli lenyomásának visszajelzését és lehetővé teszi, hogy a hang pontos legyen és az előző hang ne vesszen el. Továbbá a CS10 sorozat hang vezérlője is fejlődött, lehetővé téve a billentyűzet felemelés sebességének meghatározását, ezzel hozzájárulva a nagyszerűbb és szélesebb tartományban kifejezhető tulajdonságot staccato és legato stílus között.

Hosszabb billentyűk, megnyújtott véghosszA Classic sorozat tudhatja magáénak a leghosszabb billentyűket a digitális zongorák között, az új Grand Feel billentés technika adja a leghosszabb billentyű véghosszt is, ami párba állíthatja egy Kawai nagy zongorával. Ez a fejlesztés biztosít még jobb billentyű súlyérzékelést és különösen jó hatásfokú, amikor nehezebb akkordokat játszunk, ujjainkat a billentyűzet végére pozícionálva.

Az igazi fabillentyű jelentősége

Fabillentyűt használtak századokon át az akusztikus zongorák építéséhez és elsőként Kawai mutatta be 25 évvel ezelőtt digitális zongoráin. Megszámolhatatlan fejlesztéseket vezettek be az elmúlt években az akusztikus és a digitális zongorák területén is, a szakemberek mind a mai napig tudják, hogy a fa a legjobb anyag a billentyűk elkészítésében.

Műanyag és más anyagokkal ellentétben, a fának sokkal előnyösebb karakterisztikája van, mely elnyeli a mozgási energia bizonyos százalékát és kissé meghajlik, amikor lenyomják. Ez azt jelenti, hogy amikor lenyomunk egy fabillentyűt az a billentyű ágyat egy természetes, megnyugtató megállással éri el, nem pedig egy fülsértőhang kíséretével.
A fa kimagasló rezonancia területei széles körben elismertek, ami ideális választása a húros hangszereknek úgy, mint a gitár, a hegedű és persze a zongora. A fából készült zongorabillentyűk is rezonálnak, finoman továbbítják a hang energiáját a hangszer hátsó részébe és nagyszerű játék élményt biztosítanak.
Végül, de nem utolsó sorban a fabillentyűk olyan speciálisak, a megjelenés, az érzés, de még a fa illata is bútorrá avatja a Classic sorozatot, organikus minőséggel, ami segíti a zenészt, hogy közelebbi kapcsolat alakulhasson ki a zongora és gazdája között.

Egy nagy zongora hangja

A Kawai EX koncert nagy zongora elismert a professzionális zongoristák és a zongora technikusok körében, az egyik legnagyszerűbb hangszer, osztályában. Kézzel készül a zongora mesterek által a Shigeru Kawai Piano Research Laboratory, Ryuyo Japan-ban. Minden egyes EX hangszer végigmegy egy sor nagyon aprólékos teszten. Az elkészítési periódust követően a kész EX koncert nagy zongora megkapja, a szigorú minőség ellenőrző vizsgákat mielőtt felkerülhetne a világ legszínvonalasabb koncert termeibe és a zenei intézetekbe.

88-Billentyűs zongora

A gyönyörű hangzású Kawai EX koncert nagy zongora a szíve az új CS10 modellnek, mind a 88 billentyűje ennek a világklasszis hangszernek gondosan lemért, aprólékosan analizált és pontosan legyártott, mint magas szintű hűsége a digitális modern kor hullámának.
Minden egyes billentyűt külön dokumentálnak, így kizárva ugyanazon hangszín megnyújtását különböző hangok felett, megőrizve ezzel gazdagságát és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának. Garantálja, hogy a hallható hang, játék közben bármelyik Classic sorozat billentyűzetén pontos reprezentációja legyen az eredeti akusztikus zongorának.

Progressive Harmonic Imaging megjelenés technika

Amikor egy minőségi zongorán játszunk, a billentyű megnyomásának mennyisége nem csak a hangerejét befolyásolja, különböző hangszín karakterisztikát is kölcsönöz minden egyes hangnak. Az EX koncert nagy zongora valósághű akusztikus portréjának megalkotása, nem csak minden egyes billentyű dokumentálásával, de különböző hangerő szintek megalkotásával, a legfinomabb pianissimo-tól, a viharos fortissimo-ig terjedt. Az új CN10 széria pontosan körvonalazott akusztikus képet nyújt használva a Kawai páratlan, Progressive Harmonic Imaging megjelenés technikáját, biztosítva ezzel a lágy hangszín átmenetet a billentyűzeten keresztül a teljes dinamikus skálán.


Extra hosszú billentyűzet

A megnyújtott zongora hang memóriával, az új CS10 rendelkezik a leghosszabb billentyűzettel Kawai digitális zongorái között. Ezek az ’Extra Long’ hosszúságú billentyűk sztenderdek a Harmonic Imaging technológiában. Megnyújtva 120%-kal a zongora hangzását, tisztábbá téve a természetes részleteket, rezonancia karaktereket minden egyes hangnál és tökéletesíti a hangszer organikus tónus minőségét.

Akusztikus zongora változatossága

A Classic sorozat változatossága lehet Koncert, Stúdió, Jazz, Modern vagy Pop nagy zongorahangzás, különböző zenei stílusoknak is megfelelő. A tradicionális Kawai zongorahangzás a nosztalgikus érzéseket is ajánlja.

Tovább fejlesztett Virtual Technician

A CS10 fejlesztett Virtual Technician funkciók lehetővé teszik a zongorista számára, hogy különböző zongora karaktereket állíthasson be. A zenész lehetőséget kap, hogy beállítsa az érzést és a hangzást, kalapács és billentyű elengedés hangját, a húrok finom állítását, a fedél és a tompító rezonanciáját. Még az is lehetséges, hogy precíziós tuningolást és hangerőt állítsunk be egyes hangoknak. Amikor a finomításokkal készen vagyunk, el tudjuk tárolni a hangszer belső memóriájába, USB készülékre vagy kicserélhetjük kedvenc beállításainkat más Classic modellel rendelkező művésszel az interneten.

Újra fejlesztett hatások és visszhang

A CS10 erőteljes digitális hatás mechanizmusa tovább segíti a hangszer kivételes alap hangjait, további rétegeket, szinteket és realizmust használva, ami életet visz a hangzásba. A CS10 modell stúdió minőségű: chorus, tremolo, delay és auto-pan effektusai lehetővé teszik összeszőni a hangok karaktereit és érzéseit, csatlakoztatható amplifier/speaker szimulációval, ami elérhetővé teszi a korabeli melegséget egy elektromos zongorának. Az előadás mélysége megváltoztatható a hangszer megújult visszhang funkciójával, megengedve a zongoristának választani, 6 különböző akusztikus környezet között, a kis gyakorló teremtől egészen a mélyen inspiráló nagy katedrálisig.

Kiváló hangszóró rendszer

A CS10 modell minőségi hangszóró rendszerrel rendelkezik, amely speciálisan lett megtervezve, a mély és magas frekvenciák tökéletes megszólaltatása érdekében. Kawai CS10 zászlóshajója felvonultat egy tovább fejletett verzióját a Kawai elismert Soundboard Speaker System-nek.
Mint az eredeti tervezésnél, ez az ügyes audio technológia magába foglalja a gazdag, harmonikus fa minőségét, hang energiát juttatva az elegáns hang egységhez, hogy organikus hangzást állítson elő. Az újjáalkotott rendszer hosszabb hang egység bordázatot használ, ami szélesíti a frekvencia tartományát és a hangerejét a rezonáló hangnak. Az eredmény rendkívül autentikus játék élmény, ami eltölti a zongoristát és hűségesen reprodukálja hangzását egy akusztikus nagy zongorának.

Egy digitális zongora változatosságai

Kiegészítve a zongorák osztályvezető Grand Feel billentés érzését és kimagaslóan fejlett, Harmonic Imaging XL zongora hangzását, az új CS10 számos, igen hasznos digitális lehetőséget ajánl tulajdonosának, hogy magas szinten élvezze a zenei örömöket.
USB audio felvétel/lejátszás, Dual, Split, négy kezes billentyű módok és gazdag hangszer hangzások választéka ad még kiválóbb változatosságot a zongorista előadásához. Kényelmes metronóm funkció és az integrált Alfred Course tanító könyvek biztosítják az általános felhasználás, sikeres és elkötelező lesz a törekvő zongoristáknak.

Gazdag hangzás szelekció

Kiegészítésként a gyönyörű akusztikus zongorahangzást, a CS10 kiváló hangzásmódokat vonultat fel, az elektromos zongoráktól a templomi orgonákig. A Dual playing mód két különböző hangzást tesz lehetővé, úgy, mint zongora és húrosok együttese, míg a Split és 4 kezes módok megosztják a billentyűzetet két külön részre. A hangerő egyensúly és más beállítások minden egyes játékmódhoz gyorsan és egyszerűen beállíthatók.

Oktató és ujjgyakorlatok

A kényelmes oktató funkciója segíti az elkötelezett zongoristát, hogy klasszikus Cherny, Burgmüller, Beyer és Bach etüdökkel vagy híres dal kollekcióból Alfred Basic, Adult és Premier tanfolyam könyvekből tanuljon zongorázni. Hangsúlyozva az akusztikus zongora realizmusát, mindkét modell bemutat tradicionális ujjgyakorlatokat, skálákat és bemelegítőket.

Pedál rendszer

Megerősítve a Classic sorozat hírnevét, mint a legélethűbb digitális zongorák ár kategóriájában a Kawai Grand Feel Pedal System is megtalálható. Ez az új fejlesztés másolja sajátos súlyát a Kawai EX koncert nagy zongora damper, soft és a sostenuto pedáljainak tovább növelve a CS10 akusztikus zongora autentikusságát. Arra is van lehetőség, hogy állítsunk a pedál érzékenységén a tompító pedálnak vagy a soft pedál hatásfokán.

Energia megtakarítás

Az új Classic sorozat felhasználása modern, energiatakarékos összetevőkből áll, melyek csökkentik az energiafogyasztást kb. 50%-kal (összehasonlítva korábbi modellekkel), amikor a hangszer opciós energia save funkciója be van kapcsolva, a zongora kikapcsolja magát egy bizonyos inaktív idő elteltével.

Flexibilis USB kapcsolat

A CS10 fel van szerelve modern USB csatlakozóval, ami lehetőséget ad a hangszer számítógéphez való csatlakoztatáshoz MIDI használatra, letölteni és feltölteni is lehet adatokat közvetlenül az USB készülékre. Az USB funkcióval kedvenc zenéidet is meghallgathatod használva a hangszer kiváló Harmonic Imaging XL hangzását.


MP3 Audio lejátszás és felvétel

USB memória eszközök is használhatóak MP3 vagy WAV zenei fájlok lejátszására, lehetőséget adva a zenésznek, hogy tanulja az akkordokat vagy melódiákat egy új dal megszületéséhez vagy egyszerűen együtt játszhat a kedvenc zeneszámokkal. Az is lehetséges, hogy teljes gyakorlatokat felvehessünk közvetlenül MP3 vagy WAV fájlként és email-ben elküldhessük szeretteinknek vagy akár zenét hallgassunk a zongorán keresztül.

Hasznos kapcsolati lehetőségek

Kiegészítésként az USB csatlakozók PC-hez és USB készülékekhez, a CS10 bemutat audio és MIDI csatlakozókat. Ezek a hasznos kapcsolódási pontok lehetőséget adnak a hangszer használatához nagyobb felszerelésekhez, mint például templomokban vagy iskolai csarnokokban, nagyobb flexibilitást biztosít amikor PC-t vagy más audio készülékeket használunk.

Nagyra értékelt akusztikus zongoratervezés

Különböző minőségi bútorok között állva, a zongora gyakran a szoba középpontjául szolgál. Elegáns megjelenésével, természetes fa és fényezés kompozíciójával nyugodtan állíthatjuk, hogy a hangszerek királya. Ez a közös hit inspirálja Kawai digitális és akusztikus zongora tervezőit, hogy együtt dolgozzanak, fejlesszék eredeti ötleteiket, melyek tökéletesítik a funkcionalitást, a hangszer tradicionális karakterének vesztesége nélkül.

Grand Feel Design: Karakter és Terv

Leülve a CS10 elé, az első dolog, ami megfogja a zenészt, az a hangszer lapos megjelenése és a nagy felső rész, ami megadja egy nagy zongora hatását és azonnal megemeli a zenei vágyódását az ott ülőnek. A megkapó Kawai logo 85 év zongora kiválóságát jelenti, ékesíti a CS10 oldalát, meleg, metál fényezése szikrázik a fényben.
Elegáns vonalvezetése egyensúlyban van a hangszer megkapó láb tervezésével.
Ezek a lábak egyetlen darabból vannak kifaragva, melyek stabilitást, megkülönböztetést és klasszikus megjelenést adnak.

A hangszer kottatartója arra lett tervezve, hogy helyet biztosítson a legambiciózusabb zenei munkáknak, finoman ferdített éleivel és bőr hatású bélelése jól harmonizál a zongora többi részével. Mint a nagy zongoráknál a CS10 kottatartója is állítható attól függően milyen a rálátás szöge, le is hajtható, ha a zenész lejegyezni kíván valamit a papírra.
Finoman titkolja elismerésre méltó digitális tulajdonságait, a CS10 irányító panele diszkréten van beágyazva a zongora bal oldalán. Ez segíti a hangszert, hogy megőrizze nagy zongora stílusú megjelenését, lehetőséget adva a zenésznek, hogy élvezze a játék élményét mindenfajta gombok és különböző fények zavaró tényezője nélkül. Kényelmet adva a CS10 USB és dupla fejhallgató csatlakozói külön lettek elhelyezve a billentyűzet alatt jól elérhető helyen, hogy ne zavarja a zongorista látóterét.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés