Kawai CS-4 EP SZETT

New product

Kawai CS-4 digitális zongora SZETT fekete magas fényű kivitelben

Luxus megjelenés, hangzás, kifogástalan érzés:
Az új modell a Classic Széria luxus digitális zongoráinak sorában.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-3 munkanap

Bővebb leírás

575 900 Ft Adóval

Teljes ár: 600 700 Ft

Csomag tartalom

 • 1 x

  Kawai CS-4 digitális zongora fekete magas fényű kivitelben Luxus megjelenés, hangzás, kifogástalan érzés:Az új modell a Classic Széria luxus digitális zongoráinak sorában.Garancia 60 HÓNAPForgalmazó MAGYARSzállítás INGYENElérhetőség: 2-3 munkanap

  557 900 Ft
 • 1 x

  Gewa fejhallgató fekete színben Dinamikus Stereo füllhalgató, mely kiváló digitáis zongorákhoz, elektromos dobokhoz és zenehalgatáshoz.Garancia 12 HÓNAPForgalmazó MAGYARElérhetőség: 2-5 munkanap

  6 900 Ft
 • 1 x

  Gewa Beethoven zongoraszék matt fekete magas fényű kivitelben, fekete velúr ülőfelületteltömör fa a lábak, M8 csavaros tiplivel vannak rögzitve velúr bevonat ülőfelület 52x30 cm könnyed preciziós magasság állitás magassága 45-58 cmGarancia 12 HÓNAPForgalmazó MAGYARSzállítás INGYEN

  35 900 Ft

Specifikáció

Magasság91 cm
Szélesség142 cm
Mélység 43 cm
Súly54 kg

Egyéb infó

A CS széria Luxust, elegánciát, klasszikusságot sugároz – a különleges ebony fényezésről már nem is beszélve. A bársonyos finomságot előidéző gazdag fekete külső megkapó bútordarabbá emeli a hangszert és művészi vággyal tölti el a zenészt.
Kawai 85 éve készít világszintű zongorákat – megtartva a tradicionális kézzel készített zenedarabokat és eredeti ötleteket, szenvedélyes kutatást folytat, hogy tökéletessé tegye a zongora művészetét.
A kompakt CS4 digitális pianínó alkalmazza az új (RH2) Responsive Hammer 2 billentés technológiát, bemutatja az Ivory Touch billentyű felületet és a Let-off szimulációt a maximális használhatóságért. Ezen kívül a legújabb Progressive Harmonic Imaging (fejlett, harmonikus megjelenés) 88 billentyű technológiával rendelkezik. 192 polifonikus hanggal és különböző hasznos kiegészítő funkciókkal kényezteti tulajdonosát. Tradicionális dizájnjával, vonzó Premium Rosewood, Cherry, Mahagony és Black Satin fényezése nyútja a kivételes megjelenést és autentikus tónust ennek a csodálatos hangszernek. A CS4 új alapját adja a digitális zongora teljesítményének, minőségének és értékének.

RH2 Technology, Responsive Hammer II Keyboard Action

Az új CS széria osztály első az RH2 technológiában, amely megalkotja a tökéletes billentést egy akusztikus nagy zongorán, valósághű billentés és merev húr nélküli dizájn lehetőséget ad a finom és természetes zongorajáték élményhez. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza visszajelzést és az erősséget a billentyű lenyomását illetően, segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék stílus alatt. A billentyűzet súlya pontosan van osztályozva, tükrözve ezzel a mély és magas kalapácsokat egy akusztikus zongorán, let-off szimuláció megadja a finom bevágás/belépés érzését, amikor könnyedén nyomjuk le a billentyűket a nagy zongorán. Ezek a fontos karakterisztikai jellemvonások biztosítják a gyakorlott zongoristának, hogy magabiztosan gyakorolja elnyújtható repertoárját és biztosít arról, hogy ne legyenek meglepetések, amikor a zongoristának a legkiválóbb akusztikus nagy zongorán kell játszania.

“Ivory Touch” (elefántcsont hatású) billentyű felszín

A hatásos CS széria bemutatja a Kawai által kifejlesztett és nagyra értékelt “Ivory Touch” billentyű felszínt is. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Rendelkezik egy természetes matt fényezéssel, ami finom, de nem síkos. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, lehetőséget adva a billentyű felszín könnyed és egyszerű letörlésére akár egy nedves ruhával.

3-as szenzor rendszer

Kiegészítésként a valósághű nagy zongorabillentés, a RH2 és a 3-as szenzor rendszerrel válik tökéletessé. A 3-as szenzor rendszer elősegíti ugyanazon billentyű gyors újbóli lenyomásának visszajelzését és lehetővé teszi, hogy a hang pontos legyen és az előző hang ne vesszen el. Továbbá a CS széria hang vezérlője is fejlődött, lehetővé téve a billentyűzet felemelés sebességének meghatározását, ezzel hozzájárulva a nagyszerűbb és szélesebb tartományban kifejezhető tulajdonságot staccato és legato stílus között.

88-Billentyűs zongora

A gyönyörű hangzású Kawai EX koncert nagy zongora a szíve az új CS szériának, mind a 88 billentyűje ennek a világklasszis hangszernek gondosan lemért, aprólékosan analizált és pontosan legyártott, mint magas szintű hűsége a digitális modern kor hullámának.
Minden egyes billentyűt külön dokumentálnak, így kizárva ugyanazon hangszín megnyújtását különböző hangok felett, megőrizve ezzel gazdagságát és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának. Garantálja, hogy a hallható hang, játék közben bármelyik CS szériás billentyűzeten pontos reprezentációja az eredeti akusztikus zongorának.

Progressive Harmonic Imaging megjelenés technika

Amikor egy minőségi zongorán játszunk, a billentyű megnyomásának mennyisége nem csak a hangerejét befolyásolja, különböző hangszín karakterisztikát is kölcsönöz minden egyes hangnak. Az EX koncert nagy zongora valósághű akusztikus portréjának megalkotása, nem csak az egyes billentyűk dokumentálásával, de különböző hangerő szintek megalkotásával, a legfinomabb pianissimo-tól, a viharos fortissimo-ig terjedt. Az új CS széria pontosan körvonalazott akusztikus képet nyújt használva a Kawai páratlan, Progressive Harmonic Imaging megjelenés technikáját, biztosítva ezzel a lágy hangszín átmenetet a billentyűzeten keresztül a teljes dinamikus skálán.

Újra fejlesztett hatások és visszhang

A CS széria erőteljes digitális hatás mechanizmusa tovább segíti a hangszer kivételes alap hangjait, további rétegeket, szinteket és realizmust használva, ami életet visz a hangzásba. Az előadás mélysége megváltoztatható a hangszer megújult visszhang funkciójával, megengedve a zongoristának választani, 6 különböző akusztikus környezet közül, a kis gyakorló teremtől egészen a mélyen inspiráló nagy katedrálisig.

Egy digitális zongora változatosságai

Kiegészítve a zongorák kiváló RH2 billentés érzékenységét és kimagaslóan fejlett, harmonikus megjelenésű zongora hang, az új CS széria számos, igen hasznos lehetőséget ajánl tulajdonosának, hogy magas szinten élvezze a zenei örömöket.
Dual és négy kezes billentyű módok és gazdag hangszer hangzások választéka ad még kiválóbb változatosságot a zongorista előadásához, Kényelmes metronóm funkció és az integrált Alfred Course tanító könyvek biztosítják az általános felhasználás, sikerességét és elköteleződését a törekvő zongoristáknak.

Dal felvétel

Az új CS széria modellek rendelkeznek dal felvételi lehetőséggel, ami növeli a zongorajáték élményét és segíthet a zongorázás tanulásában is. A CS4 bővített hang felvevővel rendelkezik, 3 dal felvételére alkalmas, max 15,000 leütés, lehetőséget ad bal vagy jobb kezes részek vagy két különböző hang elkülönített felvételére, melyek később együtt lejátszhatóak.

Pedál rendszer

Megerősítve a CS széria hírnevét, mint a legélethübb digitális zongorák ár kategóriájában a Kawai Grand Feel Pedal System is megtalálható. Ez az új fejlesztés másolja sajátos súlyát a Kawai EX koncert nagy zongora damper, soft és a sostenuto pedáljainak tovább növelve az akusztikus zongora autentikusságát.

Energia megtakarítás

Az új CS széria felhasználása modern, energiatakarékos összetevőkből épül fel, melyek csökkentik az energiafogyasztást kb. 50%-kal (összehasonlítva korábbi modellekkel), amikor a hangszer opciós energia save funkciója be van kapcsolva, a zongora kikapcsolja magát egy bizonyos inaktív idő elteltével.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés