Kawai CN-35 SW

New product

Kawai CN-35 digitális zongora szatén fehér kivitelben

KIFUTÓ MODELL

Autentikus játékérzés és kiváló zongora hang a legfőbb jellemzői az új Kawai CN35 digitális zongorának.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

529 400 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű, Ivory Touch felület
MechanikaRH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
HangforrásProgressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
Hangszínek324 hangszín + 12 dob, GM2 kompatibilis
Polifónia256 hang
Felvétel2 szám, 3 dal – max. 90.000 leütés;+16 szám USB memóriára
Demo dalok32
Billentyűzet módDual Mode, Split Mode, Four Hand Mode (szabályozható hangerő egyensúly és középpont)
PedálokGrand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
SzínekRózsafa, Fehér szatén, Fekete szatén
Magasság89 cm
Szélesség138 cm
Mélység47 cm
Súly55 kg

Egyéb infó

Új billentés, Responsive Hammer III (RH3), Súlyozott billentyűk, Ivory Touch és Let-off szimuláció

Autentikus játékérzés és kiváló zongora hang legfőbb jellemzői az új Kawai CN35 digitális zongorának. Megmutatkozik az új RH3 billentés, Ivory Touch, Let-Off szimuláció és a 3-as szenzor rendszer csak úgy, mint a hangforrás maximum 256 polifonikus hanggal és az új effect system, hogy csak néhányat soroljak fel az új tulajdonságok közül. Emellett számos hasznos funkcióval is rendelkezik a modell.

Nagyszerű Lesson function (oktató funkció) segít, amikor a leghíresebb gyakorló számokat tanulná az Alfred zongora könyvből. Annak a lehetősége is élvezetet nyújthat, hogy Dual vagy Split módban szintén játszhatsz, emellett beállíthatsz hangzásmódokat is. Felvehetsz és le is játszhatsz használva a Midi és az Audio aljzatokat csatlakoztatva a számítógéphez vagy közvetlen felvétel/lejátszás módban használva az USB memóriát MP3 és WAV formátum lehetőségével.
Az új CN széria, osztály első az RH3 technológiában, amely megalkotja a tökéletes érintést/billentés illuzióját, mint egy akusztikus nagy zongorán, valósághű mozgás és merev húr nélküli dizájn lehetőséget ad a finom és természetes zongorajáték élményhez. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza visszajelzést és az erősséget a billentyű lenyomását illetően, segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék stílus alatt. A billentyűzet súlya pontosan van osztályozva, tükrözve ezzel a mély és magas kalapácsokat egy akusztikus zongorán, let-off szimuláció megadja a finom bevágás/belépés érzését, amikor könnyedén nyomjuk le a billentyűket a nagy zongorán. Ezek a fontos karakterisztikai jellemvonások biztosítják a gyakorlott zongoristának, hogy magabiztosan gyakorolja elnyújtható repertoárját és biztosít arról, hogy ne legyenek meglepetések, ha a zongoristának a legkiválóbb akusztikus nagy zongorán kell játszania.

“Ivory Touch” billentyű felszín

A hatásos CN széria bemutatja a Kawai által kifejlesztett és oly nagyra értékelt “Ivory Touch” elefántcsont hatású billentyű felszínt is. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Rendelkezik egy természetes matt fényezéssel, ami finom, de nem síkos. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, lehetőséget adva a billentyű felszín könnyed és egyszerű letörlésére akár egy nedves ruhával.

Progressive Harmonic Imaging technológia (PHI), 88-Billentyűs zongora

A gyönyörű hangzású Kawai EX koncert nagy zongora a szíve az új CN szériának, mind a 88 billentyűje ennek a világklasszis hangszernek gondosan lemért, aprólékosan analizált és pontosan legyártott.
Minden egyes billentyűt külön dokumentálnak, így kizárva ugyanazon hangszín megnyújtását különböző hangok felett, megőrizve ezzel gazdagságát és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának. Garantálva, hogy a hallható hang, játék közben bármelyik CN szériás billentyűzeten pontos reprezentációja legyen az eredeti akusztikus zongorának.

Amikor egy minőségi zongorán játszunk, a billentyű megnyomásának mennyisége nem csak a hangerejét befolyásolja, különböző hangszín karakterisztikát is kölcsönöz minden egyes hangnak. Az EX koncert nagy zongora valósághű akusztikus portréjának megalkotása, nem csak minden egyes billentyű dokumentálásával, de különböző hangerő szintek megalkotásával, a legfinomabb pianissimo-tól, a viharos fortissimo-ig terjedt. Az új CN széria pontosan körvonalazott akusztikus képet nyújt használva Kawai páratlan, Progressive Harmonic Imaging megjelenés technikáját, biztosítva ezzel a lágy hangszín átmenetet a billentyűzeten keresztül a teljes dinamikus skálán.

„Virtual Technician” Virtuális technikai paraméterek

Egy gyakorlott zongora technikusnak (hangolónak) közismertek a minőségi akusztikus zongora előnyei. A technikus aprólékos gonddal hangol be és intonál minden egyes hangot, ami tökéletes hangzást eredményez. A CN széria “Virtuális Technikus” funkciója szimulálja ezeket a finomításokat digitálisan, lehetőséget adva a zongoristának, hogy kialakítsa a zongora karakterének különböző nézőpontjait, ami megfelel a hangszer személyes, egyedülálló preferenciáinak.

Inspiráló játékmódok

Kiegészítve a hangszerek kiváló RH3 billentését és kimagaslóan fejlett, harmonikus megjelenésű zongora hangját, az új CN széria számos, igen hasznos lehetőséget ajánl tulajdonosának, hogy magas szinten élvezhesse a zene örömeit.
USB audio felvétel/lejátszás, Dual, Split és négy kezes billentyű módok és gazdag hangszer hangzások választéka ad még kiválóbb változatosságot a zongorista előadásához. Kényelmes metronóm funkció és az integrált Alfred Course zongoraiskola biztosítják az általános felhasználás, sikerességét és elköteleződését a törekvő zongoristáknak.

MIDI/Audio felvétel és lejátszás, USB felhasználás

Az új CN széria modellek rendelkeznek dal felvételi lehetőséggel, ami növeli a zongorajáték élményét és segíthet a zongorázás tanulásában is. A CN35 bővített hang felvevővel rendelkezik, 2 dal felvételére alkalmas, lehetőséget ad bal vagy jobb kezes részek vagy két különböző hang elkülönített felvételére, melyek később együtt lejátszhatóak. A CN35 modell rendelkezik USB csatlakozóval is, ami lehetővé teszi, hogy elmentsünk dalokat vagy beállításokat egy külső adathordozóra vagy lehetőség van adatok és beállítások megosztására másik hangszerre. Ez egy felbecsülhetetlen eszköz egy forgalmas zeneiskolánál.

Kimagasló választéka a GM2 hangszer hangoknak és a dob felszereléseknek, 256 polifonikus hangnak, a CN35 felvenni és lejátszani is tud multi-track SMF (Standard MIDI Format) fájlokat USB-ről meglepően élethű minőségben. USB eszközök használhatóak MP3/WAV hang fájlok lejátszására is lehetővé téve a zenésznek, hogy kísérje kedvenc előadóját, játszhat első osztályú dalok mellett vagy szimplán tanulni az akkordokat egy új dalhoz. Még az is lehetséges, hogy felvegye a zongorista előadását és közvetlenül MP3/WAV audio fájlként elküldje e-mailben családtagoknak, barátoknak vagy alkalmi zenehallgatásra lejátssza a zongorától távol.

Kimagasló Minőségű Hangszóró Rendszer

Rivális nélkül árkategóriában, az új CN35 bemutatja a tovább fejlesztett 4-utas hangszóró rendszert, amely tökéletesen képes reprodukálni az akusztikus zongora hangját. Az alacsony frekvenciájú hangok a hangszer alján távoznak, míg a közép és magas frekvenciájú hangok a hangszer tetején található hangszórókon hallhatóak, tükrözve ezzel a hang terjedését egy nagy zongora esetében.

Pedál rendszer

Megerősítve a CN széria hírnevét, mint a legélethűbb digitális zongorák ár kategóriájában a Kawai Grand Feel Pedal System is jelen van. Ez az új fejlesztés másolja sajátos súlyát a Kawai EX koncert nagy zongora damper, soft és a sostenuto pedáljainak tovább növelve az akusztikus zongora autentikusságát.

Állítható Kottatartó

Hasonlóan a nagy zongorák esetében, a kottatartó magassága állítható az új CN széria esetében is, hogy a zongorista megtalálhassa a legjobb játék pozíciót, vagy lefektethető hangok leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés