Kawai CN-25 SB

New product

Kawai CN-25 digitális zongora szatén fekete kivitelben

KIFUTÓ MODELL

A Kawai legújabb modellje a CN25 többek között bemutat egy realisztikus 88 billentyű mintát, gyönyörű nagy zongorahangzást és fejhallgató csatlakozókat.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

424 900 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű, Ivory Touch felület
MechanikaRH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
HangforrásProgressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
HangszínekConcert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano, egyéb hangszínek:Classic E.Piano, Modern E.P., Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polifónia192 hang
Felvétel3 dal – max. 10,000 hang
Demo dalok19 +concert magic dal 40
Billentyűzet módDual Mode (szabályozható hangerő egyensúly), Four Hands Mode (szabályozható középpont)
PedálokGrand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Csatlakozókfülhallgató x 2, MIDI In/Out
Billentyűzet fedélKihúzható
SzínekRózsafa, Fehér szatén, Fekete szatén
Magasság85,8 cm
Szélesség135,6 cm
Mélység40,1 cm
Súly40 kg

Egyéb infó

Autentikus Billentés, Gyönyörű Hangzás, Inspiráló Tulajdonságok,
Megújult Minőség

Kawai legújabb CN szériás modellje, CN25 többek között bemutat egy realisztikus 88 billentyű mintát, gyönyörű nagy zongorahangzást és fejhallgató csatlakozókat, hogy ne zavarja a családtagokat vagy a szomszédokat a gyakorlás – minden megtalálható ebben a nagyszerű és vonzó hangszerben, amely soha sem igényel hangolást.
Kiegészítésként tökéletesen szimulálja egy akusztikus zongora billentését és hangzását. Kawai CN25 felvonultat számos kiegészítő funkciót, mely jól alkalmazható különböző képességű zongoristáknál. A hasznos oktató funkció segítséget ad a lelkes zongoristának, hogy klasszikus etűdökkel és közismert dalokkal az Alfred, Beyer, Czerny vagy Burgmüller oktató könyvekből tökéletesítse tudását. Concert Magic bátorítja a teljesen kezdőket is a zenealkotásra ritmusok segítségével.Az új CN széria első az Responsive Hammer III (RH3) technológiában, amely megalkotja a tökéletes érintést/billentést egy akusztikus nagy zongorát imitálva. Valósághű billentés és húr nélküli szisztéma lehetőséget ad a finom és természetes zongorajáték élményhez. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza visszajelzést és az erősséget a billentyű lenyomását illetően, segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék stílus alatt. A billentyűzet súlya pontosan van osztályozva, tükrözve ezzel a mély és magas kalapácsokat egy akusztikus zongorán, let-off szimuláció megadja a finom bevágás/belépés érzését, amikor könnyedén nyomjuk le a billentyűket a nagy zongorán. Ezek a fontos karakterisztikai jellemvonások biztosítják a gyakorlott zongoristának, hogy magabiztosan gyakorolja repertoárját és biztosít arról, hogy ne legyenek meglepetések, amikor a zongoristának a legkiválóbb akusztikus nagy zongorán kell játszania.

A hatásos CN25 bemutatja a Kawai által kifejlesztett és nagyra értékelt Ivory Touch billentyű felszínt is. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Rendelkezik egy természetes matt fényezéssel, ami finom, de nem síkos. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, lehetőséget adva a billentyű felszín könnyed és egyszerű letörlésére akár egy nedves ruhával.

Hangzás

Amikor egy minőségi zongorán játszunk, a billentyű megnyomásának mennyisége nem csak a hang hangerejét befolyásolja, különböző hangszín karakterisztikát is kölcsönöz minden egyes hangnak. Az EX koncert nagy zongora valósághű akusztikus portréjának megalkotása, nem csak minden egyes billentyű dokumentálásával, de különböző hangerő szintek megalkotásával, a legfinomabb pianissimo-tól, a viharos fortissimo-ig terjedt. Az új CN széria pontosan körvonalazott akusztikus képet nyújt használva Kawai Progressive Harmonic Imaging technikáját, biztosítva ezzel a lágy hangszín átmenetet a billentyűzeten keresztül a teljes dinamikus skálán.
Minden egyes billentyűt külön dokumentálnak, megőrizve ezzel gazdagságát és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának. Garantálva, hogy a hallható hang, játék közben CN25 bármely billentyűjének lenyomását követően pontos reprezentációja legyen az eredeti akusztikus zongorának.

Egy gyakorlott zongora technikusnak (hangolónak) közismertek egy minőségi akusztikus zongora előnyei. A technikus aprólékos gonddal hangol be és intonál minden egyes hangot, ami tökéletes hangzást eredményez. A CN25 Virtual Technician funkciója szimulálja ezeket a finomításokat digitálisan, lehetőséget adva a zongoristának, hogy kialakítsa a zongora karakterének különböző nézőpontjait, ami megfelel a hangszer személyes, egyedülálló preferenciáinak.

Az új Vocal Assist funkció mely instrukciókat ad, hogy ön könnyedén megtalálja a keresett funkciót. Kiegészítésként a Sound Preview segít egyszerűen megtalálni bármelyik hangzást. Az új CN25 rendelkezik dal felvevő funkcióval, mely elősegíti a játék élvezetét és segít a zongora tanulásban is. A CN25 hasznos felvételi lehetősége 3 dalt tud raktározni és visszajátszani egyetlen gomb megnyomásával.
USB-to-Host csatlakozási lehetőséggel, csatlakoztathatja hangszerét számítógéphez vagy a MIDI csatlakozóval más eszközökhöz is.

Az extra nagy Kottatartó 3 állítási lehetőséggel rendelkezik csakúgy, mint a nagy zongorák.

A Grand Feel pedálok autentikus érzést és maximális kontrolt biztosítanak.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés