Kawai ES-110 WH

New product

Kawai ES-110 hordozható digitális zongora fehér színben

Az ES-110 vadonatúj Responsive Hammer Compact mechanikája kifejezetten hordozható hangszerekhez lett kifejlesztve hogy megkülönböztető billentést nyújtson egy akusztikus nagy zongorát imitálva.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYENBővebb leírás

209 900 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

BillentyűzetResponsive Hammer Compact Action (RH-C), 88 súlyozott billemtyű
HangforrásHarmonic Imaging™ (HI), 88 hangminta
HangszínekConcert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano
Egyéb hangszínekClassic E.Piano, 60’s E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Slow Strings, String Ensemble, Wood Bass, Electric Bass, Harpsichord, Vibraphone
Polifónia192 hang
VisszhangRoom, Small Hall, Concert Hall, Off
Hangszín beállításokDamper Resonance, Voicing, Fall-back Noise, Damper Noise, Temperament, Temperament Key, Brilliance, Speaker EQ, Effect On/Off
Felvétel3 dal – kb. 15,000 leütésnyi memória
Egyéb funkciókDual Mode- szabályozható hangerő Split Mode- szabályozható hangerő
Oktató FunkcióAlfred’s Basic Piano 1A/1B, Burgmüller 25 (Opus 100) lesson songs
Metronóm1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (hangerő/tempó szabályozható)), 100 dob ritmus
Demo dalok12
Egyéb USB funkciókTranspose, Tuning, Temperament, Touch Curve, Speakers On/Off, Startup Setting, Factory Reset, Auto Power Off
MIDI funkciókTransmit MIDI Program Change, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode
BluetoothBluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Hangszórók12cm * 2
Teljesítmény7W * 2
Színekfekete vagy fehér
Magasság14,5 cm
Szélesség131 cm
Mélység28,6 cm
Súly12 kg
Gyári tartozékokF-10H damper pedál, kottatartó, AC power adapter PS-129

Egyéb infó

Realisztikus billentés, természetes mozdulat: Responsive Hammer Compact mechanika
Az ES-110 vadonatúj Responsive Hammer Compact mechanikája kifejezetten hordozható hangszerekhez lett kifejlesztve hogy megkülönböztető billentést nyújtson egy akusztikus nagy zongorát imitálva. A megbízható RH mechanika technológiája és erős felépítése egyenletes mozgást biztosít egy magabiztos, természetes és autentikus zongorázási élmény érdekében.

Akusztikus zongorabillentyű súlyozás

Csakúgy, mint ahogy egy akusztikus zongoránál nehezebb kalapácsok vannak a mélyeknél és könnyebb kalapácsok a magasaknál, az RH Compact mechanika szintén különböző súlyú kalapácsokat alkalmaz a regiszterekhez igazítva. A részletes kidolgozás nagyobb stabilitást biztosít a fortissimo részeknél és finomabb irányíthatóságot a pianissimo játéknál, kielégítve még a legkifinomultabb zongoristák igényeit is.

Egy nagy zongora hangja: Kawai EX koncert zongora
A Kawai ES-110 modellje a világklasszis hangszer gyönyörű hangját kapta, melynek összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve,aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.
E módon rögzítve külön-külön a hangokat – szemben, amikor ugyanazt a hangot szerkesztik több különböző hang helyére – segít megőrizni a Kawai EX koncertzongora gazdag harmonikus karakterét és garantálja hogy a hallott hang egy eredeti akusztikus forrásból származó megbízható reprezentáció.

Harmonic Imaging technológia
Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig. Az ES-110 modelljei egy aprólékosan részletezett hangképet kínálnak - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Visszhangok, effektek és rezonanciák
Különböző visszhang effektusok állnak a zongorista rendelkezésére, amelyek szimulálhatják, mint például egy gyakorló terem, élő színpad vagy koncert terem hangzását, állíthatjuk a hangokat, rezonanciát és más akusztikus karakterisztikát. Az eredmény egy gazdag, vibráló zongorahangzás, amely realizmust és autentikusságot teremt.

Digitális variációk: kényelem és rugalmasság
A meggyőző megjelenésű ES110 számos jól hasznosítható alkalmazást is kínál kiegészítésként, az autentikus billentés és a gazdag zongorahangzás mellett. Az integrált oktató funkció, állítható metronóm és dal felvevő egy felbecsülhetetlen eszköz az elkötelezett zongoristáknak, e mellett különböző hangszer hangok, Dual és Split játékmódok és 100 dob ritmus segíti a zenészt, hogy minden szinten megmutathassa kreatív személyiségét.
Élő előadások elősegítésére Line Out csatlakozást is kapott a hangszer, mi mellett a vezeték nélküli Bluetooth és szabvány MIDI portok rugalmasságot kínálnak számítógéphez vagy más audio eszközökhöz való csatlakozás során.

Integrált ’Lesson’ funkció
A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Burgmüller etűdöket vagy Alfred darabokat megtanulni. A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.
Digitális zongora sokszínűség
Kiegészítve a gyönyörű akusztikus zongora hangzást, az ES-110 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, elektronikus zongora és orgonák, hegedűk,  bőgő és basszus gitár valamint vibrafon. A Dual és Split játékmódokkal bővebb hangzás érhető el, így inspirálva a zenészeket repertoárjuk kibővítésében, irányzatok szerint.

Line Out Jack
12 kilós súlyával az ES-110 ideális azoknak a zenészeknek, akik egy hordozható hangszert keresnek autentikus billentéssel és kiváló minőségű hanggal.
A Line Out csatlakozás közvetlen kapcsolódási lehetőséget kínál keverőkhöz vagy PA eszközökhöz, mialatt a beépített hangszórók opcionálisan helyi monitorokként szolgálhat.

Integrált Bluetooth kapcsolat
A szabvány MIDI portok mellett az ES-110 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a széles választékú zenei alkalmazásokkal – bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kellékek

Letöltés