Kawai CL-36 WH

New product

Kawai CL-36 digitális zongora fehér színben

KIFUTÓ MODELL

A CL36 modell alkalmazza a Progressive Harmonic Imaging hangzás technológiát és a damper pedál effektust, amely növeli a hangzás autentikusságát. 


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-3 munkanap

Bővebb leírás

299 900 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű, Ivory Touch felület
MechanikaResponsive Hammer action
HangforrásProgressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
HangszínekConcert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano, egyéb hangszínek:Classic E.Piano, Modern E.P., Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polifónia96 hang
VisszhangRoom, Stage, Hall
Felvétel3 dal, max. 15.000 hang
Egyéb funkciókDamper Effect, Touch Curve, Dual, Reverb, Four Hands Mode, Transpose, Tuning, Metronome, MIDI Functions, Auto Power Off
Oktató FunkcióCzerny and Burgmüller etüdök
Demo dalok15 dal, concert magic: 40 dal
PedálokDamper (with Half-Pedal support), Sostenuto, Soft
Csatlakozókfülhallgató x 2, MIDI In/Out
Hangszórók12x8 cm x 2
Teljesítmény15 Watt x 2
Színekfekete vagy fehér
Magasság76,6 cm
Szélesség136,8 cm
Mélység29,5 cm
Súly36,5 kg

Egyéb infó

A magasabb kategoriájú CL36 modell, ugyanazt a funkcionalitást és kompakt méretet adja, mint kis testvére a CL26, de felvonultat további lehetőségeket. Kiegészítésként nagyobb választékú hangszer hangzás. CL36 alkalmazza a Progressive Harmonic Imaging hangzás technológiát és a damper pedál effektust, amely növeli a hangzás autentikusságát. Ez a stílusos modell rendelkezik Kawai legújabb Responsive Hammer billentyűzet mechanikájával, Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyűzet felülettel, ami képes felvenni az ujjak nedvességét és zsírtartalmát, a játék tökéletes kontrolálása érdekében. Az oktató funkció és a 4 kezes mód lehetővé teszik a páros játékot, ezzel ideálissá téve a CL36 modellt fiatal családoknak is.

Autentikus Billentés Mechanika

Kawai digitális pianínóinak billentés mechanikái széles körben elismertek úgy, mint kiváló adottság egy akusztikus zongora billentés érzésének megalkotása. CL36 Responsive Hammer billentés mechanikával rendelkezik, hasznosítva a CL36 billentyűzetének strukturális merevségét. A modellnél megtalálható az Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyű felület is, mely finoman felszívja az ujjak nedvességét és zsírtartalmát ezzel segítve a játék kontrolt.

Kivételes Hangzás

A CL26 és CL36 képes reprodukálni a gyönyörű hangzású, világ klasszis Kawai EX koncert nagy zongora hangzását. A 88 billentyűs zongora minta biztosítja harmonikus és gazdag karakterét ennek remek kézzel készült hangszernek. CL36 hasznosítja Kawai elismert Progressive Harmonic Imaging hangzás technikáját is, mely teljes egészében képes reprodukálni az eredeti nagy zongora teljes dinamikus skáláját, lehetővé téve a zongoristának, hogy még több érzést vigyen előadásába.

Karcsú design

Elegáns, karcsú külsejével és könnyed egyszerűségével, a stílusos CL26 és CL36 reprezentál két modern klasszikust. A két modell mélysége csupán 26 és 29 cm, ezek az ultra kompakt digitális pianínók minimális helyet foglalnak el, így könnyen elhelyezhetőek a lakásban. Három különböző színben kapható, tradicionális rózsafa, fekete és fehér szatén színekben.

Oktató Funkció

CL36 kényelmes oktató funkciója lehetővé teszi az elkötelezett zongoristának, hogy a népszerű Alfred’s Basic Piano kottákból tanulhasson. A bal és jobb kezes részeket, külön külön is lehet gyakorolni, beállítva a tempót, hogy tökéletesíthesse a nehezebb részeket. A gyakorlatokat fel is veheti és visszajátszhassa a hangszeren keresztül.

Metronóm

Az integrált metronóm igen hasznos lehet gyakorlás alkalmával. Számos ütemet és tempót kínál.

Concert Magic

Mindenki képes dalt játszani a Concert Magic alkalmazással. Válassza ki egyszerűen kedvenc dalát a meglévő 40 dal közül (gyermekdalok, karácsonyi dalok, amerikai klasszikusok, komolyzene, speciális alkalmakra, nemzetközi dalok) és nyomja meg a 88 billentyű valamelyikét ritmussal és tempóval. Concert Magic ideális módszer a zene tanulásra minden gyermek számára, különösképp fejleszti a gyermekek ritmus érzékét. Azoknak, akik úgy gondolják túl késő zongorát tanulni, a Concert Magic nagyszerű első lépés egy élethosszig tartó álom megvalósulásához. A Concert Magic alkalmazással a CL36 digitális pianínót minden családtag élvezheti, akkor is ha az illető soha sem próbált játszani billentyűs hangszeren.

3-as Pedál

A 3-as pedál rendszer lehetőséget nyújt az akusztikus zongorák szimulálásához. Damper, Soft, Sostenuto pedálok biztosítják a tökéletes játékot.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés