Kawai CN-14 W

New product

KAWAI CN-14 digitális zongora fehér színben

Kiegészítésként az autentikus billentést és a gazdag nagy zongorahangzás mellett, a CN-14 számos jól hasznosítható digitális lehetőséget nyújt a zongoristáknak, beépített metronómot, oktató dalokat és dupla fülhallgató csatlakoztatót kínál.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Kifutó modell!

Bővebb leírás

276 900 Ft Adóval

Specifikáció

BillentyűzetAdvanced Hammer Action IV-F , 88 súlyozott billentyű
HangforrásHarmonic Imaging (HI), 88 hangminta , EX recording
Virtual TechnicianVirtual Technician - Touch Curve - Damper Resonance
Hangszínek15
Polifónia192 hang
Visszhang3 féle
PedálokGrand Feel Pedal System - Damper (with half-pedal support) - Soft - Sostenuto
Hangszórók12 cm * 2
Teljesítmény26 W
Billentyűzet fedélKihúzható
Kottatartóeltávolítható
Magasság85 cm kottatartó nélkül
Szélesség136 cm
Mélység40,5 cm
Súly38 kg

Egyéb infóNagy Zongora Hangzás

A CN-14-es digitális zongora hangmintáit a világhírű Kawai EX koncert nagy zongoráról vételezték. Mind a 88 billentyűje ennek a kivételes hangszernek, aprólékosan dokumentált, analizált és hűen újra gyártott, használva a szabadalmaztatott Harmonic Imaging technológiát. Ez az egyedülálló eljárás pontosan újjáteremti az átfogó dinamikájú tartományát az eredeti nagy zongorának. Módjában áll a zongoristának kimagasló szinten játszani, a leglágyabb pianissimo-tól egészen a legmerészebb fortissimo-ig. A hozzátartozó visszhanghatások, amelyek szimulálják az akusztikus környezetet: gyakorló terem, élő színpad vagy koncert terem hangzása is beállítható, eredményezve egy gazdag, vibráló akusztikus zongora tónust, ami lélegzet elállító realitást és hitelességet kölcsönöz.Kawai CN-14 digitális zongora bemutatása

Autentikus BillentésA CN-14-es Advanced Hammer Action IV-F (AHA IV-F) mechanika tovább fejlesztett változata bemutatja az akusztikus zongoráknál is tapasztalható billentyűsúlyozást. A húrtalan technológia és a minőségi felépítés, természetes és autentikus zongorajáték élményét adja vissza. Mint minden akusztikus zongoránál a mélyebb hangoknál nehezebb a billentés, a magas hangoknál pedig könnyebb, az AHA IV-F mechanika is használja a különböző súlyú kalapácsokat, gondosan osztályozva minden egyes játék tartományt. A valósághű részletek nagyobb stabilitást adnak fortissimo játék alatt vagy amikor megtartjuk a finom pianissimo kontrolt, hogy kielégíthessük még a legkiválóbb zongorista igényeit is.

Digitális Zongora Komfort

Kiegészítésként az autentikus billentést és a gazdag nagy zongorahangzás mellett, a CN-14 számos jól hasznosítható digitális lehetőséget nyújt. A zongoristáknak, beépített metronómot, oktató dalokat és dupla fülhallgató csatlakoztatót kínál, biztosítva, hogy a gyakorlás hasznos és szórakoztató legyen. Gyakorlottabb zongoristák is elismeréssel fogják fogadni az alternatív zongorahangzást, a Dual playing módot és dal felvétel funkciókat.
Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől