Roland LX-7 BW

New product

Roland LX-7 digitális zongora dió színben

 • SuperNATURAL Piano Modelling technológia alkalmazása a tökéletesen részletgazdag hangzás érdekében.
 • Acoustic Projection rendszer, hat összehangolt hangszóróval.
 • Headphones 3D Ambience technológia a kiváló térhangzáshoz fejhallgatón keresztül is
 • Autentikus billentés az új, kiváltópontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően.
 • A zongora hangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín: vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
 • 25 regisztráció a kedvenc hangszínek tárolásához.
 • Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása technológia Bluetooth® -on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

999 000 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Magasság1039 mm
Szélesség1391 mm
Mélység446 mm
Súly76.5 kg

Egyéb infó

Elegáns, kifinomult otthoni zongora, gyönyörű megszólalással

A Roland 1972 óta fáradhatatlanul dolgozik a digitális zongora tökéletesítésén és az új LX zongorák most minden korábbinál közelebb hozzák a felhőtlen zongorajáték élményét. Ez a luxus kivitelű digitális zongora a gazdag, lenyűgöző hangzást ötvözi az akusztikus pianínók elegáns megjelenésével és számos olyan előnyös tulajdonsággal, amelyre csak egy digitális zongora képes. Az LX-7 digitális zongorát a méltán elismert SuperNATURAL Piano Modelling technológia legújabb verziójával vértezték fel. A hangszer strapabíró, különleges billentyűzete fa és speciális műanyagok kombinációjából épül fel és ennek köszönhetően tökéletes játékérzetet biztosít. Az LX-7 digitális zongorához technológia Bluetooth® -on keresztül csatlakoztatható egy okostelefon vagy táblagép a különböző zenei alkalmazások használatához vagy zongora leckékhez, amelyek a hangszer kifinomult hangrendszerén keresztül szólalnak meg. Gyermekek számára ezek a lehetőségek megkönnyítik és élvezetessé teszik a tanulást. Ez a polírozott ébenfa, dió barna és modern fekete színben megvásárolható, klasszikus vonalvezetésű, kompakt hangszer igazi gyöngyszeme lehet otthonának.
        

 •     Az általános mintavételezés helyett a legújabb SuperNATURAL Piano Modelling technológia alkalmazása a tökéletesen részletgazdag hangzás érdekében
 •     Acoustic Projection rendszer, hat összehangolt hangszóróval a gazdag, akusztikus zongoráknak megfelelő hangzás érdekében
 •     Headphones 3D Ambience technológia a kiváló térhangzáshoz fejhallgatón keresztül is
 •     Autentikus billentés az új, kiváltópontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően, amely a fa és speciális műanyagok kombinációjának köszönhetően természetes megjelenésű és időtálló
 •     A zongora hangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín: vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
 •     25 regisztráció a kedvenc hangszínek tárolásához, beleértve a Layer és Split beállításokat, valamint regisztráció csoportok mentése USB flash memóriára
 •     A kisebb életterekhez is alkalmazkodó pianínó felépítés, ami klasszikus megjelenéssel párosul
 •     Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása technológia Bluetooth® -on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
 •     Három féle szín (polírozott ébenfa, klasszikus dió és modern fekete) a környezetnek és ízlésnek megfelelően


        
SuperNATURAL Piano modellezés az életteli, gazdag zongorahangzáshoz

A legtöbb digitális zongorán egy felvett zongora hang szólal meg, amikor leütünk egy billentyűt. Ezzel szemben a SuperNATURAL Piano technológia a felvett hang visszajátszása helyett, újra létrehozza a zongora hangot. Ez a különleges hangmodellezés végigkíséri az akusztikus zongorákra jellemző hangkeltés teljes folyamatát, beleértve a különböző hangok kombinációjából adódó eltérő rezonanciákat és a zongora alkotórészeinek egymásra hatását. Ennek eredménye az a komplex, felhangokban gazdag hangzás, ami minden pillanatban érzékenyen reagál a játékra. Ez hangminták használatával nem valósítható meg. Nem ugyan az hallgatni egy felvételt vagy részt venni az elkészítésében.

    
Egy akusztikus koncertzongora hangjának megidézése

A Roland Acoustic Projection hangrendszere tökéletesen adja vissza a koncertzongorák gazdag hangzását. Az LX-7 digitális zongora három-utas hangszóró rendszerét egy négy csatornás erősítő táplálja és ezek tökéletes összhangja hozza létre a lenyűgöző zongorahangzást. A kabinet hangszórók szólaltatják meg a fő zongora hangot, a felfelé irányuló térhangszórókon keresztül a zongoratest rezonanciák hallhatóak, a közeltéri hangszórókon keresztül a zongorista felé irányuló hang pedig felharmonikusokat és különböző akusztikus zongora specifikus zajokat tartalmaz. Ezek a hangok a térben olvadnak össze és ezáltal jön létre a tökéletes zongorahangzás. Az akusztikus zongorákhoz hasonlóan, a zongora fedél felnyitásával még tisztább hangzást eredményez.

    
Koncertzongora hangzás fejhallgatón keresztül is

A digitális zongorák egyik legnagyobb előnye, hogy fejhallgatót is használhatunk a gyakorláshoz. Sok digitális zongora esetében azonban szegényesebb hangzás tapasztalható a fejhallgatón keresztül, noha egy jó minőségű fejhallgató rendkívül tiszta és részletgazdag megszólalásra képes. A Roland zongorákba beépített Headphones 3D Ambience effekt úgy optimalizálja a fejhallgatón keresztül megszólaló hangot, mintha az közvetlenül a zongorából érkezne. Ezáltal kompromisszumok nélkül, nyugodtan gyakorolhatunk bármelyik napszakban anélkül, hogy az zavarná környezetünket.

    
Speciális billentyűk

Az akusztikus zongorák fából készült billentyűi az impozáns megjelenésen túl a játékérzethez is hozzájárulnak. Egy digitális zongora esetében azonban nem előnyős, ha a billentyűk tömör fából készülnek, hiszen a fa rendszeres karbantartást igényel. Az LX-7 vadonatúj billentyűzete a természetes fát kombinálja speciális műanyagokkal, kihasználva mindkét világ előnyös tulajdonságait. A billentyűk oldallapjai fából készülnek, ami tömör és esztétikus megjelenést kölcsönöz, miközben a masszív belső műanyag szerkezet hosszú évekre garantálja a megbízható működést anélkül, hogy közben bármilyen karbantartást igényelne. A konstrukció további előnye, hogy lényegesen kevesebb zajt kelt játék közben, ami nem mellékes szempont az éjszakai gyakorlásnál.

    
Az akusztikus zongoráknál megszokott játékérzet

A kinézet és tapintás mellett a billentyűk működése is rendkívül fontos. Minden egyes billentyűhöz tartozik egy frontoldali vezető tüske. Ez egyrészt stabilizálja a billentyűk függőleges mozgását, másrészt megakadályozza az oldalmozgásokat és az ebből adódó zajokat glissando játéknál. Mivel az LX-7 a Roland legújabb zongora hanggenerátorát használja, a billentyűk érzékelő rendszerét is ehhez kellet igazítani, hogy ezáltal a megszólaló hang és a billentyűk működése teljes összhangba kerüljön. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a billentyűk speciális borítása is, amely tökéletesen visszaadja az ébenfa és elefántcsont kinézetét és tapintását, valamint azok nedvesség elnyelő képességét is, így játék közben az ujjak nem csúszkálnak a billentyűkön.

    
Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása technológia Bluetooth® -on keresztül és zenei alkalmazások használata a hatékony tanuláshoz

Manapság egyre több ember használ okostelefont vagy táblagépet a zongora tanuláshoz. Technológia Bluetooth® -on keresztül az LX-7 vezeték nélkül csatlakoztatható ezekhez a mobil készülékekhez, ami lehetővé teszi a legkülönbözőbb népszerű iOS/Android zenei alkalmazások és online gyakorló videó anyagok használatát. A kapcsolódást követően a mobil készülékről érkező hang a zongora hangszóróin vagy a zongorához csatlakoztatott fejhallgatón keresztül szólal meg. Ezt követően kedvünkre gyakorolhatunk kedvenc előadóinkkal és zenekarainkkal vagy zongora leckéket is vehetünk a legjobb zongoratanároktól. A Sheet Music Direct-en keresztül zenei kották széles palettája érhető el, a PiaScore iOS alkalmazás pedig ingyenes hozzáférést biztosít 70,000 klasszikus zenei kottához. Ezeket a kottákat megjeleníthetjük az iPad/iPhone képernyőjén és a zongora pedál lenyomásával is lapozhatjuk játék közben.
* A Bluetooth® használatot csak meghatározott országokban értékesített hangszerek biztosítják.

    
Elegáns megjelenés, klasszikus vonalvezetés, időtlen hangzás

Az LX-7 digitális zongora a legfejlettebb technológiákat sűríti magába, miközben megjelenés terén ragaszkodik a hagyományokhoz. A hangszer klasszikus megjelenése helytakarékos méretekkel párosul a három féle szín (polírozott ébenfa, dió barna és könnyen tisztítható modern fekete) pedig lehetővé teszi az otthoni környezethez leginkább illő hangszer kiválasztását. Miután a hangszer a helyére került a bekapcsoló gombhoz sem kell többet hozzányúlnunk - elég csak felnyitni a billentyű tetőt és máris kezdődhet a zongorázás. A hangszer kialakításának köszönhetően a hang a zongora fedél felnyitásával is befolyásolható, ami tovább bővíti a tonális lehetőségeket. Felnyitott állapotban a fedél befolyásolja a kottatartóra helyezett kotta dőlésszögét is, ami megkönnyíti az olvasást.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől