Roland RD-300NX

New product

Roland RD-300NX digitális zongora fekete színben


  •     SuperNATURAL zongora hangforrás.
  •     Új elektromos zongora hangszínek, melyek a SuperNATURAL technológiát alkalmazzák.
  •     Új "Ivory Feel-G" kiváltópontos billentyűzet.
  •     Intuitív U/I: megújult One Touch Piano tulajdonságok és grafikus LCD.
  •     Több száz kiváló minőségű hangszín.
  •     Opcionális RPU-3 hármas pedál.
  •     A kedvenc Live szettek azonnali kiválasztása és intuitív Live szett szerkesztés (újdonság a 2.0 verzióban)
  •     RD-NX Editor alkalmazás, mely vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használható egy vezeték nélküli USB Adapter segítségével.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

411 900 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Magasság 141 mm
Szélesség1,438 mm
Mélység337 mm
Súly17.5 kg

Egyéb infó

Zászlóshajó tulajdonságok mérsékelt áron

A Roland színpadi digitális zongorák sorozata egy új hangszerrel bővült. Az új RD-300NX jóvoltából, a méltán híressé vált SuperNATURAL hangszínek és az RD-sorozat hangszereire jellemző zenei kifejezőerő most könnyebb súllyal társul és mérsékeltebb áron elérhető. A tovább fejlesztett SuperNatural akusztikus zongora hangzás mellett, most az elektromos zongora hangkeltés is a SuperNATURAL technológián alapul, amely párosul az új "Ivory Feel-G" kiváltópontos mechanikával és a különleges Sound Focus funkcióval.

Megszületett a legtökéletesebb színpadi zongora!

A Roland RD-300NX-hez készült RD-NX Editor lehetővé teszi a kedvenc Live Set hangszínek egyszerű kiválasztását és a tone layer-ek vizuális szerkesztését.
Figyelem! Az új alkalmazás használatához a Roland RD-300NX hangszernek a 2.0 rendszer verzióval kell rendelkezni. A 2.0 rendszer verzió ingyenesen tölthető le a Roland hivatalos weboldaláról. A hanggenerátor nem tartozék.
Egy iPad* és az RD-300NX színpadi zongora egy Apple iPad Camera Connection Kit segítségével is összekapcsolható, USB-n keresztül. (Új a 2.0 verzióhoz)

SuperNATURAL  hangszínek

Az RD-300NX akusztikus zongora hangszíneit egy SuperNATURAL Piano hangforrás hozza létre. Ez a technológia a hangkeltés három legfontosabb alkotóelemét (dinamika érzékenység, hang lecsengés és billentyűzet tartomány viselkedés) fejleszti tovább, kiegyenlített, természetes hangzást és játékérzetet biztosítva. Az elektromos zongora szerelmesei számára, az RD-300NX a lehető legnagyobb precizitással modellezi a klasszikus elektromos zongorák hangzását a SuperNatural technológiának köszönhetően.


Új "Ivory Feel-G" kiváltópontos billentyűzet

Az új "Ivory Feel-G" billentyűzet a Roland legtökéletesebb érzékelőjét használja, kiváltópontos mechanikával és elefántcsont tapintással. A természetes játékérzet és a billentés összes árnyalatának érzékelése mellett a hangszer kompakt kivitele és könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű szállítást koncertező zenészek számára.


Különleges Sound Focus funkció

Az újonnan kifejlesztett Hangfókusz (Sound Focus) funkcióval még a leghalkabban játszott hangok is kihallhatóak lesznek a zenében anélkül, hogy kompresszálttá vagy elhangszínezetté válna az eredeti hangzás. A SuperNATURAL fázis-korrekciós technológiának köszönhetően az RD-300NX hangja nem “tűnik el” a keverésben.  A továbbiakban a legárnyaltabb hangzások is kiváló hangminőségben szólalnak meg, biztosítva a zongora hang folytonos színpadi jelenlétét.


További lehetőségek

A korábbi RD zongoráknál alkalmazott One Touch Piano koncepciót az RD-300NX is átvette. Ez a praktikus funkció elősegíti a kívánt hangszínek és beállítások azonnali behívását, egyetlen kijelölt gomb segítségével. A méltán népszerű Piano Designer funkció lehetővé teszi a saját, személyre szabott zongora hangzás gyors és egyszerű kialakítását a grafikus LCD kijelzőn. És végezetül egy opcionális RPU-3 hármas pedál csatlakoztatásával lehetővé válik a koncert zongorákhoz szokott előadók számára a klasszikus három zongora pedál használata.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kellékek