Roland HP-504 RW SZETT

New product

Roland HP-504 digitális zongora rózsafa színben

 • SuperNATURAL Piano hangzás.
 • PHA-4 mechanika, amely a Roland legújabb érzékelő technológiájával készült.
 • Új Dynamic Harmonic funkció, amely különleges hangkaraktert és erőteljes hangzást biztosít a fortissimo játékhoz.
 • Új Individual Note Voicing funkció a hangzás testreszabásához az egyes hangok hangmagasságának, hangerejének és hangkarakterének független beállításával.
 • A Headphones 3D Ambience effekt páratlanul gazdag hangzást biztosít a fejhallgatóval történő gyakorlás során
 • Ingyenes Piano Partner alkalmazás iPad-hez, mely intuitív interfészként is használható a HP504 dalaink, hangszíneinek kiválasztásához.

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

579 800 Ft Adóval

Teljes ár: 611 700 Ft

Csomag tartalom

 • 1 x

  Gewa fejhallgató fekete színben Dinamikus Stereo füllhalgató, mely kiváló digitáis zongorákhoz, elektromos dobokhoz és zenehalgatáshoz.Garancia 12 HÓNAPForgalmazó MAGYARElérhetőség: 2-5 munkanap

  6 900 Ft
 • 1 x

  Roland HP-504 digitális zongora rózsafa színbenSuperNATURAL Piano hangzás. PHA-4 mechanika, amely a Roland legújabb érzékelő technológiájával készült. Új Dynamic Harmonic funkció, amely különleges hangkaraktert és erőteljes hangzást biztosít a fortissimo játékhoz. Új Individual Note Voicing funkció a hangzás testreszabásához az egyes hangok...

  556 900 Ft
 • 1 x

  Discacciati 105 R zongoraszékOlaszországban gyártott, csúcs minőségű termék!Az ár fekete műbőr vagy plüss ülés bevonatra vonatkozik! Bőr üléssel illetve egyedi szín összeállításban is rendelhető!Átfutási idő 30 nap! Modern stílusú zongoraszék párnázott üléssel és egyenes lábakkal. Állítható magasságú!Méretei: széles: 55 x mély: 32 x magas: 48/58 cm...

  47 900 Ft

Egyéb infó

Csúcstechnológia kompromisszumok nélküli teljesítménnyel

A Roland csúcstechnológiáival rendelkező, megújult HP504 otthoni használatra készült, kivételes hangzást és játékérzetet nyújt, számos kifinomult tulajdonsággal ötvözve. A SuperNATURAL Piano hanggenerátor új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkciója lehetővé teszi a még dinamikusabb zenei kifejezést a darabok fortissimo részeinél. Az új PHA-4 mechanika a billentés legapróbb árnyalatait is tökéletesen érzékeli, miközben a különleges Headphones 3D Ambience effekt egy akusztikus hangszer természetes hangképét szólaltatja meg a fejhallgatóban, hiánytalan zongorahangzást biztosítva ezzel. Mindezek mellett a beépített felvevő funkciókkal és az Apple iOS eszközökre készült Roland Piano alkalmazásokkal történő kompatibilitással kiegészülve a HP504  tökéletesen társítja a hagyományos és modern igényeket kielégítő megoldásokat, inspirálva ezzel minden zongora rajongót a fiatal tanulótól vagy hobbi zenésztől kezdve a profi zongoristákig.

Kifinomult akusztikus koncertzongora hangzás - SuperNATURAL Piano hanggenerátor

A Roland SuperNatural Piano technológiájának köszönhetően zongorázás közben minden alkalommal belefeledkezhetünk a HP504 minden eddigit felülmúló, gyönyörű hangzásába. Akárcsak egy kiváló akusztikus hangszernél, minden egyes hang saját karaktert hordoz, a hang színezete tökéletesen igazodik a billentés minden apró részletéhez, így a zenei elképzelések hiánytalan pontossággal közvetíthetők a hangokon és zenén keresztül. A hangok természetes és organikus lecsengése nem csak a hangerő csökkenésében nyilvánul meg, hanem ezzel együtt a hang színezete is fokozatosan megváltozik. Az autentikus koncertzongora hangszínek mellett, pianínó hangszíneket is tartalmaz, amelyek egyedi, rövid hanglecsengéssel és a hagyományos pianínók valósághű hangzásával szólalnak meg.


Kibővített dinamika tartomány

A tanulás során a technika fejlesztésével egyre erőteljesebben szólaltatható meg a zongora, ami különleges felhang karakterisztikákat csal elő a hangszerből a darabok fortissimo részeinél, gazdagítva ezzel a zenei kifejezéshez használható hangszín palettát. Az új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkció lehetővé teszi ezeknek a hangkarakterisztikáknak a saját ízlés alapján történő beállítását, ami a tapasztaltabb zongoristák számára még több lehetőségeket nyújt a zenei kifejezés terén.


A testreszabható zongorahang a játékstílusnak és a környezetnek megfelelően

A HP504 hangzása egyszerűen beállítható a saját játékstílusnak vagy zenei műfajnak megfelelően. A beépített Piano Designer lehetővé teszi olyan hang alkotóelemek gyors módosítását, mint a húrrezonancia, rezonáns viselkedés és sok más paraméter. Az új fejlesztésű Individual Note Voicing funkció még  ennél is részletesebb beállításokat tesz lehetővé a hangmagasság, hangerő és hangkarakter módosításán keresztül, függetlenül a 88 hangra. A személyes hangzás kialakítása mellett, ezzel az új funkcióval tökéletesen kiegyenlíthető a teljes zongora hangzás az előadótér akusztikájának vagy az adott fejhallgatónak megfelelően.


Elefántcsont hatású prémium billentyűzet

A HP504 digitális zongora képességei a legárnyaltabb zongorajátékot is kiszolgálják. Az új kiváltópontos, elefántcsont tapintású PHA-4 prémium billentyűzet a Roland legfejlettebb érzékelő technológiájával készül, ami segít kiaknázni a SuperNATURAL Piano hanggenerátor nyújtotta kifejező zongorahangok tonális gazdagságát.  A gyors repetíciónak és precíz érzékelésnek köszönhetően, a PHA-4 tökéletes alakítja hangokká a billentés legapróbb változásait a különböző játékstílusok, technikák és dinamika függvényében. A billentyűk borítása speciális anyagokból készül, amely természetes szerkezetű, elnyeli az ujjak nedvességét és visszaadja a hagyományos akusztikus zongoráknál használt elefántcsont és ébenfa tapintásérzetét. Mindezek mellett a PHA-4 kalapácsmechanika kevesebb hallható zajt produkál, mint a korábbi mechanikák, így a fejhallgatón keresztül történő gyakorlás kevésbé zavaró a környezet számára.


Autentikus zengető pedál viselkedés

A HP504 Progressive Damper Action pedálja hűen adja vissza az akusztikus zongoráknál megszokott zengető pedál viselkedést. A pedál folytonos pedálút érzékeléssel működik, ami rendkívül fontos egy tapasztalt zongorista számára, továbbá a természetes pedálérzet érdekében a pedál ellenállása is különböző a pedál felső és alsó pozíciójában, hasonlóan az akusztikus hangszerekhez. Ez precízebb pedál kontrollt tesz lehetővé és támogatja a félpedál technikát is, a zenei elképzelésnek megfelelő hangkitartáshoz és rezonanciák kezeléséhez
Még élvezhetőbb gyakorlás fejhallgatóval a 3D hangzásnak köszönhetően

Az éjszakai gyakorlás legtöbb esetben csak fejhallgató használatával oldható meg anélkül, hogy zavarná a környezetet. Az új fejlesztésű Headphones 3D Ambience effekt jóvoltából az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne.


Zenei képességek gyors fejlesztése az előadások felvételével és kiértékelésével

A napi gyakorlás még hatékonyabbá válik a játék felvételével, az ezt követő kiértékeléssel és a hibák azonnali javításával. A HP504 beépített felvevője mindig készen áll az előadások MIDI adatként történő rögzítésére a zongora belső memóriájába vagy audio adatként egy külön beszerezhető USB flash memóriára. A felvételeket tároló USB flash memória számítógéphez történő csatlakoztatását és a fájlok átmásolását követően az előadások egyszerűen megoszthatók családtagokkal, barátokkal vagy a  zenetanárral a kedvenc fájlmegosztó vagy közösségi oldalakon keresztül. Az azonnali felvételkészítés lehetősége nem csak tanulók számára érdekes tulajdonság, tapasztalt zenészek is hatékonyan használhatják


A Piano Partner és Air Performer alkalmazások segítik a zenei készségek fejlesztését és élvezetessé teszik a gyakorlást

Az Apple iOS eszközökre készült szabad felhasználású Roland alkalmazások motiválják, illetve még élvezetesebbé teszik a zongorajátékot és gyakorlást. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a HP504 hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. Az iPad-ra készült Piano Partner alkalmazás interaktív Flash Card zenei programja kisgyermekek számára készült, továbbá a program lehetővé teszi a HP504 által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobil technológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.

* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL vagy ONKYO UWF-1 Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.


Praktikus extra tulajdonságok a napi gyakorláshoz

A HP504 számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a hangszer napi használatát. A Volume Limit funkcióval beállítható a hangszer maximum hangerőszintje, így elkerülhető, hogy kisgyermekek túl magas hangerővel használják a zongorát. A fejhallgató hangerő a hangszórók hangerejétől függetlenül állítható be. Ezzel elkerülhető, hogy csatlakoztatáskor a fejhallgató túl nagy hangerővel szólaljon meg. A 6.3-mm es és 3.5-mm-es sztereó fejhallgató csatlakozóknak köszönhetően hagyományos fejhallgatók és a mobil eszközök és zene-lejátszók használatához elterjedt, kisméretű fülhallgatók közvetlen csatlakoztatása is lehetséges. A hangszerhez tartozó kottatartó dőlésszöge egyszerűen beállítható egy felnőtt vagy kisgyermek igényeknek megfelelően.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől