Roland FP-60 B

New product

Roland FP-60 digitális zongora fekete színben

  • SuperNATURAL hanggenerátor, 288-hang polifónia
  • Kiváltó pontos PHA-4 billentyűzet elefántcsont tapintású billentyűkkel
  • Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül
  • Fejlett hangszórórendszer a gazdag, erőteljes hangzáshoz otthoni környezetben vagy kisebb előadóterek bezenéléséhez
  • A Roland csúcskategórás hangszereből átvett hangszínek, úgymint elektromos zongorák, vonósok, orgonák és szintetizátorok
  • Gyakorlás támogatása a Roland Piano Partner 2 alkalmazással, zenekészítés az iOS-re készült Apple
  • Tartozék DP-10 zengetőpedál és kompatibilitás a külön megvásárolható RPU-3 hármas pedállal

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

459 900 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Magasság125 mm
Szélesség1,291 mm
Mélység344 mm
Súly19.0 kg

Egyéb infó


Kompromisszumoktól mentes zongorázás otthon, színpadon és stúdióban

Ha egy minőségi zongorára van szüksége az otthoni gyakorláshoz, tanításhoz vagy koncertekre, az FP-60 tökéletes választás. Ez a hordozható digitális zongora kivételes hangzást és billentést nyújt, karcsú, stílusos felépítése pedig impozáns megjelenést kölcsönöz a hangszernek és megkönnyíti a szállítást. A speciális, beépített erősítőrendszer gazdag hangzással és elegendő hangerővel tölti be a kisebb előadótereket, a beépített hangszínválaszték pedig a legkülönbözőbb zenei stílusokhoz használható. A modern, vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolaton keresztül okostelefont vagy tabletet csatlakoztathatunk a hangszerhez, ami változatosabbá teszi a gyakorlást a Roland Piano Partner 2 és más zenei alkalmazásokkal. Az FP-60 kiemelkedő értéket képvisel, prémium zongoratulajdonságokkal egy modern vonalvezetésű hangszerben, amely mindenhová elkísérheti.

    Prémium hangzás és billentés hordozható kivitelben

Digitális zongoráknál a hordozható kialakítás gyakran a hangminőség és billentés rovására megy, de nem FP-60 esetében. A Roland Roland fejlett zongora tehnológiáinak köszönhetően hangzás és billentés terén ez a hangszer a legtapasztaltabb zongoristák igényeit is kielégíti. A SuperNATURAL Piano hanggenerátor egy akusztikus zongora dinamikus és kifejező hangját kelti életre, gazdag, összetett felharmonikus változásokkal a játék függvényében. A 288-hang polifónia mellett szabadon használható a zengetőpedál csakúgy, mint az akusztikus hangszereken. A kiváltó pontos PHA-4 mechanika elefántcsont billentyűi és a hozzá kapcsolódó legfejlettebb érzékelőtechnológia a játék minden apró változását tökéletesen adja vissza


    Beépített hangrendszer az előadáshoz

Méreteiből adódóan a legtöbb hordozható digitális zongora csak az otthoni gyakorláshoz nyújt elegendő hangerőt. Az FP-60 viszont a csúcsminőségű FP-90 digitális zongora kifinomult hangrendszerét vette át, ami külső erősítés nélkül is elegendő hangot ad kisebb koncerthelyszínek bezenéléséhez. A tökéletesen összehangolt erősítő és hangszórók részletgazdag hangzása és a hangszertestbe épített speciális hangfalak lenyűgöző hangzást hoznak létre, óriási dinamikatartományban. Az előlapon található 3-sávos Equalize-rel egyszerűen állítható be az előadótérnek megfelelő hang.

Hangszínek sokasága minden zenei műfajhoz

A klasszikus akusztikus zongora hangszínek mellett, más hangszínekre is szükség lehet a különböző zenei stílusokhoz. A beépített elektromos zongora, vonós, orgona és szintetizátor hangszíneinek széles választékával az FP-60 szinte minden zenei műfajban megállja a helyét. Mi több, kedvenc hangszínek, Layer és Split beállítások tárolására, majd későbbi gyors behívására is lehetőség nyílik a 30 User regisztráció használatával. A dedikált Upper és Lower hangerőszabályzókkal gyorsan és egyszerűen állítható be a megfelelő hangerőarány.
Okostelefon vagy tablet csatlatoztatása Bluetooth-on keresztül a kreatív lehetőségek kiszélesítéséhez

Az FP-60 praktikus Bluetooth technológiáján keresztül okostelefont vagy tabletet csatlakoztathatunk a hangszerhez az előadás és gyakorlás támogatásához. Egyszerűen szólaltathatunk meg zenéket a hangszer hangrendszerén keresztül kíséretként a koncertekhez vagy otthoni gyakorláshoz. A mobilkészülékre telepített, ingyenes Roland Piano Partner 2 alkalmazással pedig ritmuskíséreteket is megszólaltathatunk a legkülönbözőbb zenei stílusokban, például pop, jazz és blues. A Bluetooth MIDI-t is támogatja a hangszer, így együtt használható a GarageBand (iOS) és más zenekészítő szoftverekkel is.

   


    Minden tekintetben elegáns és mutatós

Miközben az FP-60 a legfejlettebb technológiákat foglalja magába, külső megjelenése egyszerű és letisztult. A FP-90 díjnyertese dizájnja alapján a hangszer stílusos megjelenése letisztult eleganciát hordoz. Otthoni használathoz kiegészíthető a KSC-72 állvánnyal és KPD-90 pedállal, melyek egy pianínó kifinomul megjelenését adják hozzá a hangszerhez. Egyszerű és modern megjelenés ellenére a KSC-72 állvány stabil alátámasztást nyújt a hangszernek, miközben a KPD-90 hármas pedállal (Progressive Damper Action támogatással) minden hagyományos pedáltechnika megvalósítható.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kellékek