Yamaha CSP-170 WH

New product

Yamaha CSP-170 digitális zongora fehér színben

 • Smart Pianist alkalmazás az intuítiv használathoz
 • Természetes fa X (NWX) billentyűzet
 • Yamaha CFX és Bösendorfer Imperial hangminták
 • 692 hangszín + 29 dob/SFX készlet beleértve:
 • VRM és Super Articulation hangszínek
 • 470 stílus
 • 403 gyári dal; Stream Light rendszer
 • Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM):
 • Binaurális mintavételezés
 • Mikrofon bemenet, Vocal Harmony
 • (45 W + 45 W) × 2 erősítő; 2 utas hangfal

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-3 munkanap

Bővebb leírás

1 181 700 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Egyéb infó

Innováció a könnyed előadásért
A Clavinova a digitális zongorák egy innovatív sorozata, fejlesztésénél hangsúlyos szerepet kapott a koncertzongora billentése és hangja —a zongora két legmeghatározóbb tényezői. Az valósághű zongoraélmény eléréséhez a Yamaha több mint 100 év zongorakészítésből származó tapasztalata, szakértelme ötvöződik. A csúcstechnológia alkalmazásával a Clavinova képes olyan minőségben zongorát készíteni, mely tökéletes játékérzetet biztosít kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az akusztikus hangszerről digitális zongorára történő zökkenőmentes átállás érdekében nem csak a zongora hangját, hanem annak billentését is valósághűen sikerült reprodukálni.

A világ egyik legjobb koncertzongoráinak hangjai
A két világhírű koncertzongora egyetlen gombnyomásra, a CLP sorozat lehetővé teszi, hogy a zenéjéhez a legtökéletesebb zongorát válassza. Sokkal több, mint csupán digitális hangminták gyűjteménye, a CLP-600 sorozat reprodukálja a Yamaha CFX zongora és a legendás Bӧsendorfer Imperial hangjának legapróbb részleteit.
Teljes értékű zongora élmény - még fejhallgatóval is
A Yamaha fejlett binauráis mintavételezési technológia most már elérhető a Clavinova hangszerekben is. A technológia a CFX hangmintáit használja, a Yamaha híres koncertzongora hangját speciális mikrofonokkal rögzítették, a mintákon olyan apró kis részletek is kihallhatóak, melyet az emberi fül már alig érzékel. Az eredmény annyira természetes, hogy rövid időn belül akár bele is feledkezhet, hogy fejhallgatón keresztül hallja a hangszert.

A változatosság az élet fűszere.
A CVP-705 több száz kiváló minőségű hangszer hangját tartalmazza, többek között a ""Natural!"", a ""Sweet!"" és a ""Cool!"" hangszínek is. A hangszínek külön a hangszer fajták kiegészítésére lettek mintavételezve. A Yamaha Super Articulation hangszínek (SA) az igazi hangszerek játékára jellemző apró jellegzetességeket is tartalmazzák, így olyan, mintha egy virtuóz játszana hangszerén és nem egy zongora billentyűzetéről szólalnának meg a hangok. Ilyen játéktechnikai hangzások például a lefogólapok hangja, a gitár testének koppanása, vagy fúvós hangszereknél a játékos be-kilégzésének a hangja és a glissando technika is. A billentés változtatásával, játéktechnikai elemekkel vagy a pedálok használatával az SA hangszínek jelentős mértékben hozzájárulnak a valósághű hangzáshoz.

Valódi fa X billentyűzet - az akusztikus koncertzongora érzete
Valódi fa (NWX) billentyűzet létrehozásában a Yamaha felhasználta a több mint száz éves múltra visszatektintő zongoragyártásban szerzett tapasztalatait.
Just as with grand pianos, the material used for Natural Wood X keyboards is cut from wood that has been carefully dried specifically for use in making musical instruments. Only the best wood from the finest part of each tree is selected, resulting in a keyboard that is more resistant to buckling and warping than common laminated wood keyboards.

The Yamaha Natural Wood X keyboard features the same action and three-sensor configuration as Graded Hammer 3X keyboards, which accurately senses and interprets the behavior of the keyboard for a response that feels very similar to that of a grand piano. This allows you to vividly perform smooth, flowing passages or light trills, techniques used in many pieces such as Für Elise.

Amikor nem csak zongorázni szeretne.
A CVP Clavinova egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy akkordlefogással rendkívül sokféle és egyben különböző stílusban valós időben is kísérheti játékát. A stíluskíséretekkel különféle zenei stílusokban virtuális zenészekkel kísérheti játékát. Akkordok lefogásával adhatja meg a kíséret harmóniáját, dinamikáját, a kíséret hangszerelése kis jazz zenekaroktól teljes szimfonikus zenekarokig terjedhet. A világ minden tájáról kiválasztott profi stúdió zenészek közreműködésével elkészített stílusok valósághű, stúdió minőségű zenekari kíséretet adnak játékához. A stílusokkal élethű Intro, Ending és Fill-In részeket adhat dalaihoz és áthangszerelheti játékát valós időben.

A Clavinova hangszerek kiváltópontos mechanizmusa
A kiváltópontos mechanika a zongorák esetében gyorsan elmozdítja a kalapácsot a húrtól a leütés után, annak érdekében, hogy a húr szabadon tudjon rezegni. A mechanika a billentyű gyengéd lenyomásával enyhe kattanó érzetet kelt. Mivel a Real Grand Expression kiváló hangot, billentést és pedáljátékot biztosít, úgy döntöttünk, hogy egy olyan kiváltópontot tervezünk, mely kiváló játékérzetet, repetíciót és érzékenységet nyújt, úgy hogy a zongorázást nem nehezíti. A Clavinova hangszerek olyan kiváltóponttal rendelkeznek, mely hatását a közel a teljesen lenyomott állapotban fejti ki. Hasonlóan, mint a zongora esetében a kiváltópont csak a legpuhább játéknál érzékelhető. A billentyűzetet úgy állították be, hogy további ellenállást fejtsen ki minden egyes billentyű lenyomása esetén anélkül, hogy a zongorázást nehezítené.

Szintetikus elefántcsont és ébenfa borítású billentyűzet - több órányi zongorázás után még mindig élvezet a zongorázás
Ujjaink érzékenyebbek, mint gondolnánk, a zongorista számára a billentyűk tapintása is rendkívül fontos. A GH3X fehér billentyűi a legmagasabb minőségű szintetikus elefántcsontból fejlesztette ki a Yamaha. A fekete billentyűk szintetikus ébenfából készültek. A szintetikus elefántcsont borítású billentyűzet az igazi, régi elefántcsont borítású billentyűzet tapintását adja vissza. A felület a zongorázáshoz a legideálisabb anyaggal van bevonva, amely megakadályozza, hogy az ujjak több órás gyakorlás után is csússzanak. A természetes és kényelmes billentyű felület, mely a Yamaha egyedi technológiával készült, a cég több mint száz éves akusztikus zongora gyártásának eredménye. A rendkívüli tapintásán túl billentyűk, esztétikai kivitelezése és textúrája páratlan digitális zongorák történelmében, hatásuk a zongorázás pillanatától kezdve inspiráló.
Keyboard Stabilizers—A Yamaha-egyedi mechanizmusa még tartósabb, stabilabb működést biztosít
A billentyűzet az a közeg melyen keresztül az ujjaival érzéseit hanggá alakíthatja, éppen ezért különösen fontos, hogy sima tapintású legyen annak érdekében, hogy sokáig lehessen rajta kiválóan játszani. Ezért Yamaha minden 88 billentyűs hangszerébe beépítette a Keyboard Stabilizer-t, ezáltal természetesebb a játékérzet és a billentyűzet is stabilabb, tartósabb lett.
A hangért, mely igazán rezonál a hallgatóval
A zongorában a húrok és a hang a hangszer belsejében rezeg, és itt épül fel a gazdag, szép zengés, melyből kialakul a hallgató számára is jellegzetes hang. Nem csak a megszólaltatott, hanem más, meg nem szólaltatott húrok is berezegnek játéka hatására.
Ezt a jelenséget képes tökéletesen reprodukálni az NU1X Virtuális Rezonancia Modellezés technológia (VRM), mely pillanatról-pillanatra felméri a 88 billentyűhöz tartozó minden egyes húr állapotát, ezáltal élénken, változatosan kifejezően lehet játszani rajta. Mindez megjelenik azokban a szinte végtelen számú tényezőkben is, melyek szerepet játszanak a zongorázásban - pl. a hangmagasság, a lenyomott billentyűk száma, az ütés erőssége és a pedál időzítése.
Énekeljen tökéletes harmóniában ... saját magával!
Clavinova hangszerben tárolt vagy a YamahaMusicsoft.com-ról lementett dalokra énekelhet. A Smart Pianist alkalamzásban megjelenik dalszöveg és a szavak színének változásával jelzi azt, hogy mikor kell énekelni.
Csatlakoztasson egy mikrofont a hangszerhez és máris kísérheti énekét. A Vocal Harmony fejlett harmóniákkal képes gazdagítani énekét, sőt még az esetleges hangmagasság hibákat is kijavítja!

Akusztikai Optimalizáló
A hangszerre rögzített hangszórók hangereje, alap esetben, egy fizikai jelenség miatt, a hangszer testének rezonálására felerősödik. Éppen ezért a a hangszerbe épített zongora testének rezonáns frekvenciájával megegyező rezonáns csövekkel a frekvencia kioltható. Az akusztikai optimalizáló használja ezt a jelenséget.
A fejlesztés, a Yamaha cégnek a hangszerek jellegzetes belső akusztikájára vonatkozó átfogó ismeretének köszönhető.

Több sávos dalfelvétel
A Clavinova digitális zongorákban található felvevővel egyetlen gombnyomással rögzítheti játékát* és ezáltal objektív képet kaphat előadásáról. Továbbá, maximum 16 sávra vehet fel, melyeket egyszerre le is játszhat, a felvétel történhet külön kezekkel, vagy az úgynevezett "overdub" technikával is külön hangszínek rögzítésével.

* A felvételek MIDI formátumban készülnek, és akár a Smart Pianist alkalmazással is rögzítheti.

Audió felvétel
Rögzítse játékát a Smart Pianist alkalmazással, készítsen audio fájlokat*, melyeket elmenthet és lejátszhat okos eszközein.


A zongorázás most már egyszerű!
A Clavinova CSP segít megmutatni, hogy mennyire könnyen lehet zongorázni és élvezni a zenélést. A speciális Clavinova Smart Pianist alkalmazás elemzi a játszani kívánt zenét és elkészíti a zongorakíséret kottaképét. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi Stream Lights fényeket!
A Smart Pianist alkalmazással bárki azonnal élvezheti a zongorázás örömét, a speciális okoseszköz alkalmazás számos zenével kapcsolatos funkcióval látja el a
csatlakoztatott Clavinova CSP modelleket.
Audióból kotta
Töltse a dalt a Smart Pianist alkalmazásba, az “Audio to Score” funkció elemzi az akkordokat és azonnal elkészíti a kottaképet.
Játssza kedvenc dalait azonnal az “Audio To Score” funkcióval
A Smart Pianist alkalmazás "Audio To Score” funkciója okoseszközén található
dalokhoz kottát készít, így azonnal játszhatja kedvenc dalait.

Énekelhet a beépített kísérőautómatikára
Élvezze a háttérzenészek dinamikus kíséretét, még akkor is ha egyedül játszik. A kíséret a zenei stílusok széles skáláját
vonultatja fel és tökéletesen illeszkedik zongorázásához. Mikrofont csatlakoztatva énekelhet és a harmony funkcióval
automatikus kórus kísérettel gazdagíthatja
előadását, még akkor is ha egyedül énekel.
Koncertzongora egyetlen érintésre
A Clavinova CSP sorozat zongora hangszínei a Yamaha csúcskategóriás CFX és a méltán híres Bösendorfer
koncertzongorából készültek. Ezek a szuper hangszerek képesek visszaadni azt, hogy a hang másként zeng különböző
helyeken, például koncertteremben, székesegyházban vagy kisebb szobában, és még az is hallható, hogy a zongora
fedele nyitva vagy zárva van. A mechanika
lehetővé teszi a gyors játékot, a Clavinova
CSP modelleken egy igazi koncertzongorához
hasonló a játékérzet.

CSP-170CSP-150

CSP-170CSP-150
Size/Weight
DimensionsWidth1,412 mm (55-85") (Polished finish: 1,418 mm (55-13/16"))1,412 mm (55-85") (Polished finish: 1,418 mm (55-13/16"))
Height1,040 mm (40-15/16") (Polished finish: 1,040 mm (40-15/16"))1,040 mm (40-15/16") (Polished finish: 1,040 mm (40-15/16"))
Depth465 mm (18-5/16") (Polished finish: 466 mm (18-6/16"))465 mm (18-5/16") (Polished finish: 466 mm (18-6/16"))
WeightWeight67.0 kg (147 lb, 12 oz) (Polished finish: 69.0 kg (152 lb, 2 oz))58.0 kg (127 lb, 14 oz) (Polished finish: 61.0 kg (134 lb, 8 oz))
Control Interface
KeyboardNumber of Keys8888
TypeNWX (Natural Wood X) keyboard with synthetic ebony and ivory keytops, escapementGH3X (Graded Hammer 3X) keyboard with synthetic ebony and ivory keytops, escapement
Touch SensitivityHard2, Hard1, Medium, Soft1, Soft2, FixedHard2, Hard1, Medium, Soft1, Soft2, Fixed
88-key Linear Graded Hammers--
CounterweightNoNo
PedalNumber of Pedals33
Half PedalYesYes
FunctionsSustain, Sostenuto, Soft, Glide, Style Start/Stop, Volume, etc.Sustain, Sostenuto, Soft, Glide, Style Start/Stop, Volume, etc.
GP Response Damper Pedal--
DisplayTypedepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
Sizedepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
LCD Brightness--
Touch Screendepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
Colordepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
Score Display FunctionYes*Yes*
Lyrics Display FunctionYes*Yes*
Text Viewer FunctionYes*Yes*
Language26 Languages (English, Japanese, Germany, French, Spanish, etc.)26 Languages (English, Japanese, Germany, French, Spanish, etc.)
PanelLanguageEnglishEnglish
Cabinet
Key CoverKey Cover StyleSlidingSliding
Music RestYesYes
Music ClipsYesYes
Voices
Tone GenerationPiano SoundYamaha CFX, Bösendorfer ImperialYamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Binaural SamplingYes (Yamaha CFX Voice only)Yes (Yamaha CFX Voice only)
Key-off SamplesYesYes
Smooth ReleaseYesYes
VRMYesYes
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.)256256
PresetNumber of Voices692 Voices + 29 Drum/SFX Kits692 Voices + 29 Drum/SFX Kits
Featured Voices14 VRM Voices, 113 Super Articulation Voices, 27 Natural! Voices, 27 Sweet! Voices, 63 Cool! Voices, 69 Live! Voices, 30 Organ Flutes! Voices14 VRM Voices, 113 Super Articulation Voices, 27 Natural! Voices, 27 Sweet! Voices, 63 Cool! Voices, 69 Live! Voices, 30 Organ Flutes! Voices
Compatibility(for song playback) XG, GS , GM, GM2(for song playback) XG, GS , GM, GM2
Effects
TypesReverb58 Preset58 Preset
Chorus--
Master Compressor--
Master EQ5 Preset + User5 Preset + User
Part EQ--
Intelligent Acoustic Control (IAC)YesYes
Stereophonic OptimizerYesYes
Insertion Effect--
Variation Effect--
Vocal HarmonyVH (44 Preset)VH (44 Preset)
FunctionsDual/LayersYesYes
SplitYesYes
Accompaniment Styles
PresetNumber of Preset Styles470470
Featured Styles396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles
FingeringChord Detection Area Full, Chord Detection Area LowerChord Detection Area Full, Chord Detection Area Lower
Style ControlINTRO x 1, ENDING x 1, MAIN x 4, FILL IN x 4INTRO x 1, ENDING x 1, MAIN x 4, FILL IN x 4
Other FeaturesMusic Finder--
One Touch Setting (OTS)--
File Format--
Songs
PresetNumber of Preset Songs403403
RecordingNumber of Tracks1616
Data Capacitydepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
Recording FunctionYesYes
Compatible Data FormatPlaybackSMF (Format 0 & 1), XFSMF (Format 0 & 1), XF
RecordingSMF (Format 0)SMF (Format 0)
Functions
Lesson/GuideLesson/GuideCorrect Key, Any Key, Your Tempo*Correct Key, Any Key, Your Tempo*
Guide LampStream Lights (4 steps)Stream Lights (4 steps)
Piano RoomYesYes
USB Audio RecorderPlaybackSupported format by the Smart DeviceSupported format by the Smart Device
RecordingWAV/AACWAV/AAC
USB AudioTime StretchYesYes
Pitch ShiftYesYes
Vocal CancelMelody SuppressorMelody Suppressor
MiscellaneousMetronomeYesYes
Tempo Range5 – 500, Tap Tempo5 – 500, Tap Tempo
Transpose-12 – 0 – +12-12 – 0 – +12
Tuning414.8 – 440.0 – 466.8 Hz414.8 – 440.0 – 466.8 Hz
Scale Type99
Audio Recorder/PlayerRecording Time (max.)depending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
Audio to ScoreYesYes
Registration MemoryYesYes
Storage and Connectivity
StorageInternal Memorydepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
External Drivesdepending on the Smart Devicedepending on the Smart Device
ConnectivityHeadphonesStandard stereo phone jack (x 2)Standard stereo phone jack (x 2)
MicrophoneInput Volume, Mic/Line InInput Volume, Mic/Line In
MIDIIN/OUT/THRUIN/OUT/THRU
AUX INStereo miniStereo mini
AUX OUTL/L+R, RL/L+R, R
AUX PedalYesYes
RGB OUT--
USB TO DEVICEUSB TO DEVICE, iPadUSB TO DEVICE, iPad
USB TO HOSTYesYes
Amplifiers and Speakers
Amplifiers(45 W + 45 W) × 230 W × 2
Speakers(16 cm + 8 cm) ×216 cm ×2
Acoustic OptimizerYesYes
Accessories
AccessoriesOwner’s Manual, Warranty*, Online Member Product Registration, Bench*, Power cord, USB Wireless LAN adaptor*, Owner’s Manual of USB wireless LAN adaptor*, USB cable (USB Type A – USB Type B)*, USB conversion cable (USB Type B – USB Micro B / USB Type B – USB Type C)* *May not be included depending on your area. Check with your Yamaha dealer.Owner’s Manual, Warranty*, Online Member Product Registration, Bench*, Power cord, USB Wireless LAN adaptor*, Owner’s Manual of USB wireless LAN adaptor*, USB cable (USB Type A – USB Type B)*, USB conversion cable (USB Type B – USB Micro B / USB Type B – USB Type C)* *May not be included depending on your area. Check with your Yamaha dealer.