Yamaha YDP-103 R Nagyobb

Yamaha YDP-103 R

New product

Yamaha YDP-103 digitális zongora rózsafa színben

Az authentikus hangzás és természetes billentés teljesen képes visszaadni a valódi zongorajáték élményét, mindez elérhető áron egy digitális zongorán.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Bővebb leírás

219 900 Ft Adóval

Egyéb infó

Szuper játszhatóság és játékérzet
A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 88-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorák kalapácsaihoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni. GHS nagyszerű választás lehet a lelkes zongorista jelölteknek, mivel a GHS mechanikán gyakorlás során elsajátítható a megfelelő ujj technika, mely az akusztikus zongora játékhoz elengedhetetlenül szükséges. Továbbá a fekete billentyűk matt felszíne lehetővé teszi a hosszan tartó, ujjak csúszás nélküli gyakorlást.

Érje el kedvenc funkcióit gyorsan és könnyen
A ""Digital Piano Controller"" alkalmazás jól áttekinthető kezelőfelületével az iOS érintőkijelzős eszközökre van optimalizálva, ezzel a Yamaha hangszere teljesen új használati lehetőségekkel bővül. Változtassa át iOS eszközét intuitív hangszer vezérlővé, érje el a hangszer funkcióit még gyorsabban. Végezze el a beállításokat, válasszon hangszíneket és vegye fel játékát. Ha egyszer kipróbálja, már nem tud nélküle élni.

Fedezzen fel egy inspiráló kombinációt
Az inspiráló játékhoz válasszon ki két hangszínt, például zongorát és vonós hangszínt. Semmi más sem teszi élvezetesebbé a gyakorlást mint az, hogy különböző hangszíneken játszhat és egyedi hangszínkombinációkat hozhat létre. Kísérletezzen ezekkel a kombinációkkal és fedezzen fel új, inspiráló hangokat.

Csatlakoztassa hangszerét és lépjen kapcsolatba vele
Szabvány USB kábellel számítógéphez vagy mobil eszközhöz csatlakoztathatja hangszerét, ez a kreatívitás és tanulás világát nyitja meg. Az iOS eszközt hangszeréhez egy Yamaha UD-BT01, vagy a Lightning-USB Camera adapterrel is csatlakoztathatja. A hangszer vezérlőként is használhatja és/vagy hangforrása lehet többféle zenekészítő alkalmazásnak.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől