Yamaha P-121 WH

New product

Yamaha P-121 hordozható digitális zongora fehér színben

A 73 billentyűs Yamaha P-121 egy sokrétű kompakt digitális zongora, mely ötvözi egy hihetetlen teljesítményű zongorát és egy minimalista felhasználóbarát megközelítést.
Könnyen hordozható és rendkívül egyszerűen kezelhető olyan sokoldalú hangszer, mely a saját elképzelései szerint élvezheti a zongorázás nyújtotta örömöket.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

215 600 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Egyéb infó

A saját zongorád

A 73 billentyűs Yamaha P-121 egy sokrétű kompakt digitális zongora, mely ötvözi egy hihetetlen teljesítményű zongorát és egy minimalista felhasználóbarát megközelítést.

Könnyen hordozható és rendkívül egyszerűen kezelhető olyan sokoldalú hangszer, mely a saját elképzelései szerint élvezheti a zongorázás nyújtotta örömöket.

Illik életstílusához

A P-121 szerény megjelenése mögött az egyszerű használat rejlik. A felhasználóbarát megközelítésében a P-121 minden alkatrésze arra szolgál, hogy a játékosnak csak a zongorázásra kelljen figyelni.

A minimalista, kompakt design most még kellemesebb zongorázási élményt biztosít, még akkor is ha kis szobában játszik rajta.

Ezt a zongora minőség csak a Yamahától

A Yamaha A Pure CF Sound Engine sok év zongoragyártásának, szakértelemnek eredménye ötvözve a csúcsminőséget képviselő mintavételezési technikának.
A Yamaha vezető cég a digitális zongorák technológiájában, ez hallható olyan digitális zongorák esetében, melyek alkalmazzák a Pure CF-hanggenerátort. A híres Yamaha CFIIIS 9' koncertzongora valósághű hangja, hihetetlen dinamikával és kifejezőerővel szólal meg a P-121 modellben, a Pure CF-hanggenerátorral felszerelt digitális zongorák méltóak a Yamaha nevére.
A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 73-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorákhoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni.

Valóságos zongora hangzás

Az új, továbbfejlesztett 2-utas hangszóró rendszer mind felfelé és lefelé csodálatos hangzást biztosít.
Ez a technika lehetővé teszi, hogy olyan hangzásban legyen része, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne.Stereophonic optimazáló—eddig nem tapasztalt fejhallgató élmény

Fejhallgatóval a sztereofonikus optimalizáló hatására a közönség olyan élményben részesül, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne. A sztereofonikus optimalizáló hatására az akusztikus zongorákból* nyert hangminták olyan érzetet keltenek, mintha a hangszer belsejéből szólalnának meg.

A technológia kényelmes és természetes érzete biztosít, megszünteti a fejhallgató használattal járó kellemetlen hatásokat.

Optimális dal

Az új „table EQ” lehetővé teszi, hogy a játékos még akkor is optimális és a lehető legjobb akusztikai élményben legyen része, ha kemény és lapos felületen játszik.


Bass and Drum mindig pontos

P-121 egy beépített Bass and Drum sávval is rendelkezik, mely segít a pontos játék kialakításában. Sokféle ritmus pattern közül választhat attól függően, hogy éppen milyen hangulatot szeretne. A rock-tól a balladákig alkalmazhatja ezeket a ritmusokat, érdekes gyakorlást és egyszerű használatot biztosít a virtuális dobos.

Könnyen kezelhető Smart Pianist alkalmazás!

A „Smart Pianist” alkalmazás lehetővé teszi, hogy okos eszközével a Yamaha digitális zongoráján funkciókat állítson be. Hangszínek, ritmusok és más beállítások választhatók ki a képernyőről, így könnyű és egyszerű az új funkciók használata.
Kedvenc beállításait elmentheti és bármikor visszaállíthatja.
Az audió sávokban akkordokat fedezhet fel iPhone vagy iPad eszközével. Fedezze fel a P-121 okos funkcióit, melyeket csak egy ilyen modern digitális hangszer képes nyújtani.

Kifinomult design

A P-121 szerény megjelenése mögött az egyszerű használat rejlik. A felhasználóbarát megközelítésében a P-121 minden alkatrésze arra szolgál, hogy a játékosnak csak a zongorázásra kelljen figyelni.
A folyamatos felület minimális fény visszatükröződése és a csodálatos hangzás összeségében hozzájárul a szép és elegáns megjelenéshez.


Smart Pianist kompatibilis a P-121 hangszerrel.

Előfordult már, hogy szerette volna megtudni kedvenc dalainak az akkordjait?
A Smart Pianist alkalmazás iPhone/iPod touch/iPad eszközén segít a gyakorlásban és a dalok előadásában, elemzi az iOS eszközére mentett audió dalokat, majd elkészíti a dalok kottaképét.
A Smart Pianist lehetővé teszi a zongorába épített funkciók könnyebb vezérlését az iOS eszközről.

Könnyű hangszín kiválasztás és beállítások

A zongora hangszínek kiválasztása mellett, hangszíneket szólaltathat meg egymáson (layer) vagy a billentyűzeten két hangszínen is játszhat bal és jobb kezével (split) és hozhat létre kellemes performance beállításokat.
Olyan funkciók mint a transzponálás, hangolás, pedál és akusztikus beállítások konfigurálhatók könnyen az érintőképernyővel.
A hangszín kiválasztás és a konfigurálható funkciók az adott model alapján változhatnak.

Játssza kedvenc dalait azonnal akkordfűzéssel

A Smart Pianist alkalmazás képes az audió fájlból kivonni az akkordokat és az okoseszközére képes akkordmenetet készíteni, így azonnal játszhatja kedvenc dalait.

A módszer amivel csatlakoztathat egy hangszert az iOS eszközével, melyre telepítve van a Smart Pianist V2.0 alkalmazás.
Egy Apple Lightning - USB Camera Adapter és USB kábel (külön vásárolható) szükséges.
Csatlakoztassa az USB kábelt a hangszere USB TO HOST portjához.


Méretek
ParaméterekSzélesség1114mm
Magasság166mm
Mélység295mm
SúlySúly10.0kg
Vezérlő felület
BillentyűzetBillentyűk számy73
TípusaGraded hammer standard (GHS) billentyűzet, a fekete felületek matt feketék
Billentés érzékenységHard/medium/soft/fixed
PanelNyelvangol
Voices
Tone GenerationPiano SoundPure CF Sound Engine
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.)192
PresetNumber of Voices24
Effects
TypesReverbYes (four types)
Intelligent Acoustic Control (IAC)Yes
Damper ResonanceYes
SOUND BOOSTYes
FunctionsDual/LayersYes
SplitYes
DuoYes
Songs
PresetNumber of Preset Songs21 demo songs and 50 piano songs
RecordingNumber of Songs1
Number of Tracks2
Data Capacity100 KB per song (approx. 11,000 notes)
Compatible Data FormatPlaybackSMF (format 0, format 1)
RecordingSMF (format 0)
Functions
Overall ControlsMetronomeYes
Tempo Range5 - 280
Transpose-6 to 0,0 to +6
Tuning414.8 - 440.0 - 446.8 Hz
Rhythm20
Storage and Connectivity
ConnectivityDC INDC IN 12 V
HeadphonesStandard x 2
Sustain PedalYes (Half pedal available with optional FC3A)
Pedal UnitYes (Optional)
MIDINo
AUX OUT[L/L+R][R]
USB TO HOSTYes
Amplifiers and Speakers
Amplifiers7 W x 2
Speakers12 cm x 2 + 4 cm x 2
Power Supply
Power SupplyPA-150B or other Yamaha-preferred parts
Power Consumption9 W (using PA-150 power adapter)
Auto Power Off FunctionYes
Accessories
Included AccessoriesMusic RestYes
Pedal/FootswitchYes
AC AdaptorPA-150B or other Yamaha-preferred parts

Kellékek