Yamaha YDP-V240

New product

Yamaha YDP-V240 digitális zongora

Az YDP-V240 egy belépőszintű digitális zongora 88 billentyűs fokozottan súlyozott kalapácsmechanikás szabvány billentyűzettel. A YDP-V240 sokféle páratlanul valósághű, dinamikus hangszínt tartalmaz, a 3-szintű AWM Dinamikus sztereó mintavételezés pedig rendkívül élethűen adja vissza a hangszerek hangszíneit.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Bővebb leírás

530 900 Ft Adóval

Egyéb infó

Size/Weight

DimensionsWidth1,369mm (53-7/8")
Height852mm (33-9/16")
Depth502mm (19-3/4")
WeightWeight49kg (108 lbs.)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys88
TypeGraded Hammer Standard (GHS) Keyboard with Matte Black Keytops
Touch ResponseYes
DisplayTypeFull Dot LCD
Size320 x 240 dots
ColorMonochrome
ContrastYes
Score Display FunctionYes
Lyrics Display FunctionYes
LanguageEnglish
PanelLanguageEnglish

Cabinet

Key CoverKey Cover StyleSliding
Color/FinishDark Rosewood
Music RestYes

Voices

Tone GenerationTone Generating TechnologyAWM Dynamic Stereo Sampling
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.)64
PresetNumber of Voices131 + 361 XGlite + 12 Drum/SFX Kits
Featured Voices3 Live! Voices, 8 Sweet! Voices, 5 Cool! Voices
CompatibilityGMYes
XGliteYes
XFYes

Effects

TypesReverb35 types
Chorus44 types
DSP238 types
Master EQ2 types
FunctionsDual/LayersYes
SplitYes
Panel SustainYes

Accompaniment Styles

PresetNumber of Preset Styles160
FingeringMulti / Full Keyboard
Style ControlINTRO, MAIN x 2, FILL-IN x 2, ENDING
CustomUser StylesStyle File Format
Other FeaturesEasy Song ArrangerYes
Music Database300 + External Files
One Touch Setting (OTS)Yes

Songs

PresetNumber of Preset Songs30
RecordingNumber of Songs5
Number of Tracks6 (5 Melody + 1 Chord)
Data CapacityApprox. 30,000 notes for 5 user songs (when only "melody" tracks are recorded)
Recording FunctionYes
Compatible Data FormatPlaybackSMF
RecordingSMF (Format 0)

Functions

RegistrationNumber of Buttons2 ( x 8 banks )
Lesson/GuidePerformance Assistant Technology (PAT)Chord, Melody, Chord/Free, Chord/Melody
Yamaha Education Suite (Y.E.S.)Waiting, Your tempo, Minus one, Repeat & Learn, Chord Dictionary
Demo/HelpDemonstrationYes
Overall ControlsMetronomeYes
Tempo Range5 - 280
Transpose-12 to 0, 0 to +12
TuningYes
MiscellaneousPIANO ButtonPiano Reset Button

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory1895KB
External DrivesOptional USB Flash Memory (via USB To Device)
ConnectivityHeadphonesx 2
USB TO DEVICEYes
USB TO HOSTYes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers20W + 20W
Speakers12cm x 2

Power Supply

Power Consumption40W

Bundled Software

CD-ROMYes

Accessories

Included AccessoriesHeadphones HangerYes

GHS (Súlyozott szabvány kalapácsmechanika) matt fekete billentyűkkel

Úgyanúgy, mint a hagyományos akusztikus zongorákon, a billentyűzet bal oldalán nehezebb, jobb oldalán könnyebb a játék. A matt fekete billentyűk még előkelőbb külsőt kölcsönöznek.

Változtatható billentésérzékenység

A játékstílustól és az ujjak erejétől függően a kemény, a közepes és a könnyű beállítási fokozatok közül választhat. Az orgonajátékhoz a billentésérzékenység kikapcsolt állapotát javasoljuk.

Advanced Wave Memory (AWM) dinamikus sztereó mintavételezés

Az Advanced Wave Memory olyan mintavételezést tesz lehetővé, amely a digitális technológia alkalmazásával képes pontosan rögzíteni az akusztikus hangszerek hangját és csúcsminőségű szűrők alkalmazásával élethűen tudja visszaadni a hangzást. Az akusztikus zongoránál a billentyű leütésének erősségétől függően a hangok hullámformái a pianissimo-tól a fortissimo-ig változnak. Az AWM dinamikus sztereó mintavételezés képes különböző erősségű hangminták rögzítésével ilyen dinamikai árnyalatokat megjeleníteni. Minél nagyobb számú mintát használnak a hangszín készítése során, annál jobb lehetőségek nyílnak a kifejező játékra.

Félpedál vezérlés funkció

Lehetővé teszi azt, hogy a pedál lenyomásától függően változó mértékben tartsa ki a hangot. Minél jobban lenyomja a pedált, annál tovább tart a hang lecsengése.

Live!, Cool! és Sweet! hangszínek

Akusztikus és elektromosan erősített hangszerek hangjainak óriási választéka. Hosszú, sztereó és többrétegű minták használatával a valódi hangszerek természetes megszólalását, rezonanciáját, kifejezőerejét és vibrátóját modellezi.

Kíséretautomatika

A kísérőautomatika funkcióval a bal kézzel lefogott akkordok alapján automatikus kísérettel egészítheti ki játékát. Ez azt jelenti, hogy akár egyedül egy teljes zenekari kíséretet is megszólaltathat. A kísérőautomatika a stílus ritmikus motívumaira épül. A hangszerek stílusai különböző zenei műfajok széles skáláját kínálja, pl. pop, jazz, stb. Ezekkel a stíluskíséretekkel mindenki, még a kezdők is, kiváló szólókat játszhat.

Easy Song Arranger

A dal alapstílusához egy másik stílust is kiválaszthat az Easy Song Arranger (könnyű dalhangszerelő) funkció segítségével. Ez azt jelenti, hogy például egy eredetileg ballada stílusú dalt bossa nova, hip-hop, stb. stílusban játszhat el. A stílus megváltoztatásával teljesen egyedülálló hangszereléseket hozhat létre. A dal szólamának és a hangszer hangszínének a megváltoztatása is lehetséges.

Performance Assistant Technology (P.A.T. - Előadást Segítő Funkció)

Indítsa el a dal lejátszását és játsszon hozzá. Előadása minden egyes alkalommal hibátlan lesz... még akkor is, ha félreüt. Csak annyit kell tennie, hogy játsszon a hangszeren, a bal és/ vagy jobb kezével, és amennyiben tartani tudja a ritmust, játéka meggyőző és profi lesz.

Zenei Adatbázis és külső fájlok

Kedvenc stílusában szeretne játszani, de nem biztos abban, hogy melyik hangszín és stílus illene a legjobban ahhoz a zenéhez, amit játszani szeretne... egyszerűen válassza ki a megfelelő stílust a Zenei Adatbázisból. A panel beállításokra automatikusan a legmegfelelőbb hangszínek és stílusok kombinációja töltődik fel. Továbbá ez a hangszer lehetővé teszi a számítógépből átmásolt vagy az USB flash memóriában tárolt Zenei Adatbázis fájlok felismerését. Ezek a fájlokat ugyanúgy használhatja, mint a belső Zenei Adatbázisban található fájlokat.

USB TO DEVICE csatlakozó

Csatlakoztassa az USB flash memóriát a hangszer USB TO DEVICE portjára. A csatlakoztatott eszközre mentheti vagy feltöltheti a hangszerrel készített regisztrációs beállításokat, saját dalokat, illetve arról tölthet le adatokat.

Digitális Jel Processzor (DSP)

A DSP a Main és Dual hangszíneket képes effektezni. Ide sorolhatóak az olyan effektek mint a zengetés-szerű teremhatás, a torzítók vagy egyéb dinamika processzorok, melyekkel tovább gazdagíthatja vagy teljesen átalakíthatja a hangzást.

USB TO HOST csatlakozó

Merüljön el a számítógépes zenei szoftverek világában és élvezze azok előnyeit Az egyszerű csatlakoztatás és a beállítás után lejátszhatja a korábban számítógéppel rögzített szólamokat- mindezt egyetlen hangszer segítségével.

Játék a kottakijelzés segítségével

A dal lejátszása során a hangszer kijelzőjén megjelenik a dal kottája. Ez egy nagyszerű lehetőség a kottaolvasás tanulására. Ha a dal szöveg és akkord adatokat is tartalmaz *, akkor a kijelzőn mind a szöveg, mind az akkordok is megjelennek. * Nem jelenik meg szöveg vagy akkord a kijelzőn, ha a dal nem tartalmaz szöveg és akkord adatokat.

Yamaha Education Suite (Y.E.S.) oktatási funkció

A Yamaha Education Suite (Y.E.S.) egy olyan eszköztár, melynek segítségével lépésről lépésre ismerkedhet meg a zene rejtelmeivel. A Y.E.S. leckéi segítenek a dal könnyű, lépésről lépésre való elsajátításában. Minden leckét külön jobb, külön bal kézzel, de akár mindkét kézzel egyszerre is gyakorolhatja.

Piano Reset gomb

Játsszon könnyen és gyorsan a Piano Reset gomb segítségével. Mindösze egy gombnyomással megszólaltathatja a megtévesztésig élethű, harmónikusokban gazdag zongorahangszínt.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől