Kawai KDP-90

New product

KAWAI KDP-90 digitális zongora rózsafa színben

KIFUTÓ MODELL

Kiegészítésként az autentikus billentést és a gazdag nagy zongorahangzás mellett, a KDP90 számos jól hasznosítható digitális lehetőséget nyújt a  zongoristáknak, beépített metronómot, oktató dalokat és dupla fülhallgató csatlakoztatót kínál.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Kifutott modell

Bővebb leírás

276 900 Ft Adóval

Specifikáció

BillentyűzetAHA IV-F kalapács mechanika, 88 billentyű
HangforrásHarmonic Imaging System 88 hang minta
HangszínekConcert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern Piano
Egyéb hangszínekClassic E.Piano, Modern E.P., Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polifónia192 hang
VisszhangRoom, Small Hall, Concert Hall
Felvétel3 dal, max. 15.000 hang
Egyéb funkciókDual mód szabályozható egyensúly,Damper Resonance, Brilliance, Transpose, Tuning, MIDI Multi-timbral mode, Auto Power Off
Oktató FunkcióCzerny and Burgmüller etüdök
MetronómBeats: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM
Demo dalok15 dal, concert magic: 40 dal
PedálokDamper (half-pedal support), Soft, Sostenuto.Grand Feel Pedal System
Csatlakozókfülhallgató x 2, MIDI In/Out
Hangszórók12 cm * 2
Teljesítmény13 Watt * 2
Billentyűzet fedélKihúzható
Színekcsak rózsafa
Touch CurvesLight, Normal, Heavy, off
Effektekigen, előre beállított
Magasság85,1 cm
Szélesség136 cm
Mélység40,3 cm
Súly36 kg

Egyéb infó

Kawai KDP90 digitális zongora bemutatása

Autentikus BillentésA KDP90-es Advanced Hammer Action IV-F (AHA IV-F) mechanika tovább fejlesztett változata bemutatja az akusztikus zongoráknál is tapasztalható billentyűsúlyozást. A húrtalan technológia és a minőségi felépítés, természetes és autentikus zongorajáték élményét adja vissza. Mint minden akusztikus zongoránál a mélyebb hangoknál nehezebb a billentés, a magas hangoknál pedig könnyebb, az AHA IV-F mechanika is használja a különböző súlyú kalapácsokat, gondosan osztályozva minden egyes játék tartományt. A valósághű részletek nagyobb stabilitást adnak fortissimo játék alatt vagy amikor megtartjuk a finom pianissimo kontrolt, hogy kielégíthessük még a legkiválóbb zongorista igényeit is.

Nagy Zongora Hangzás

A KDP90-es digitális zongora hangmintáit a világhírű Kawai EX koncert nagy zongoráról vételezték. Mind a 88 billentyűje ennek a kivételes hangszernek, aprólékosan dokumentált, analizált és hűen újra gyártott, használva a szabadalmaztatott Harmonic Imaging technológiát. Ez az egyedülálló eljárás pontosan újjáteremti az átfogó dinamikájú tartományát az eredeti nagy zongorának. Módjában áll a zongoristának kimagasló szinten játszani, a leglágyabb pianissimo-tól egészen a legmerészebb fortissimo-ig. A hozzátartozó visszhanghatások, amelyek szimulálják az akusztikus környezetet: gyakorló terem, élő színpad vagy koncert terem hangzása is beállítható, eredményezve egy gazdag, vibráló akusztikus zongora tónust, ami lélegzet elállító realitást és hitelességet kölcsönöz.

Digitális Zongora Komfort

Kiegészítésként az autentikus billentést és a gazdag nagy zongorahangzás mellett, a KDP90 számos jól hasznosítható digitális lehetőséget nyújt. A zongoristáknak, beépített metronómot, oktató dalokat és dupla fülhallgató csatlakoztatót kínál, biztosítva, hogy a gyakorlás hasznos és szórakoztató legyen. Gyakorlottabb zongoristák is elismeréssel fogják fogadni az alternatív zongorahangzást, a Dual playing módot és dal felvétel funkciókat.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Letöltés