Akció! Kawai K-15 EP Nagyobb

Kawai K-15E EP

New product

Kawai K-15 pianínó fekete magas fényű kivitelben

A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-15E egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

1 350 000 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű, Acryl/Phenol bevonat
MechanikaUltra Responsive
RezonátorTömör lucfenyő
Pedálok3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
KalapácsJuharfa
Hátsó merevítők4 db
SzínekBlack polish, White polish, Mahogany polish
Magasság110 cm
Szélesség149 cm
Mélység59 cm
Súly196 kg
ABS karbon technológiaABS Styrian

Egyéb infó

Prémium minőségű tömör fenyő hangzószekrény
A hangzószekrény a pianíó legfontosabbnak tartott hangképző része. A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelésének módja egyaránt nagymértékben befolyásolja a hangszer hangját és hangzásminőségét. A K-15E hangzószekrényének gyártásához csak a legkimagaslóbb minőségű, egyenes szálú fenyőt használjuk, nagy gondossággal kiválasztva és tudományos teszteknek alávetve hogy megfeleljenek a Kawai magas rezonancia igényeinek. Így biztosítjuk a kivételes dinamikai terjedelmet és a kiemelkedő hangszínt az egész hangspektrumban.


Kimagasló billentés, kimagasló megbízhatóság
A K-15E exkluzív Ultra-Responsive™ direct blow mechanikája válogatott keményfa billentyűszárakkal és 100 % gyapjú filcezéssel készül, rendkívüli billentést és hangzást biztosítva ezzel. A mechanika klimatikai stabilitása érdekében a Kawai elsőként a központi sínt valamint a húrtartó részeket alumíniumból készíti, elkerülve ezzel a fa alkatrészek használatából adódó hibákat, mint például a folyamatos magas feszültségből adód törés, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának következtében a zsugorodás / duzzadás.


Kortárs design, vonzó ár
A kivételes méretű tömör fenyő hangzószekrényen kívül a K-15E négy teljesen laminált hátsó oszlopot is alkalmaz, optimális merevséget és fokozott hangolási stabilitást biztosítva. A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-15E egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.
A lenyűgöző specifikációkat megfizethető áron kínálva, ez a hangszer kivételes belépőt jelent a KAWAI minőséghez a családok és az első zongora vásárlók számára.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől