Akció! Kawai K-200 EP Nagyobb

Kawai K-200 DW

New product

Kawai K-200 pianínó sötét diófa színben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

1 926 000 Ft Adóval

Cetelem Áruhitel Kalkulátor

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű ACRYL / PHENOL bevonat
MechanikaMillennium III
RezonátorTömör lucfenyő
Pedálok3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
KalapácsMahagóni
SzínekBlack polish, White polish, Black polish with silver hardware, White polish with silver hardware, Dark Walnut with silver hardware, Red polish
Magasság114 cm
Szélesség149 cm
Mélység57 cm
Súly208 kg
Görgők4 db
ABS karbon technológiaABS Styrian

Egyéb infó

Prémium minőségű tömör fenyő hangzószekrény

A hangzószekrény a pianíó legfontosabbnak tartott hangképző része. A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelésének módja egyaránt nagymértékben befolyásolja a hangszer hangját és hangzásminőségét. A K-200 hangzószekrényének gyártásához csak a legkimagaslóbb minőségű, egyenes szálú fenyőt használjuk, nagy gondossággal kiválasztva és tudományos teszteknek alávetve hogy megfeleljenek a Kawai magas rezonancia igényeinek. Így biztosítjuk a kivételes dinamikai terjedelmet és a kiemelkedő hangszínt az egész hangspektrumban.


Kimagasló billentés, kimagasló megbízhatóság

A K-200 exkluzív Ultra-Responsive™ direct blow mechanikája válogatott keményfa billentyűszárakkal és 100 % gyapjú filcezéssel készül, rendkívüli billentést és hangzást biztosítva ezzel. A mechanika klimatikai stabilitása érdekében a Kawai elsőként a központi sínt valamint a húrtartó részeket alumíniumból készíti, elkerülve ezzel a fa alkatrészek használatából adódó hibákat, mint például a folyamatos magas feszültségből adód törés, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának következtében a zsugorodás / duzzadás.


Kortárs design, vonzó ár

A kivételes méretű tömör fenyő hangzószekrényen kívül a K-200 négy teljesen laminált hátsó oszlopot is alkalmaz, optimális merevséget és fokozott hangolási stabilitást biztosítva. A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-200 egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.
A lenyűgöző specifikációkat megfizethető áron kínálva, ez a hangszer kivételes belépőt jelent a KAWAI minőséghez a családok és az első zongora vásárlók számára.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől