Kawai K-300 WHP Nagyobb

Kawai K-300 WHP

New product

Kawai K-300 pianínó fehér magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bővebb leírás

2 265 000 Ft Adóval

Specifikáció

Billentyűzet88 billentyű ACRYL/PHENOL bevonat
MechanikaMillennium III
RezonátorTömör lucfenyő
Pedálok3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
KalapácsT-tűzésű kettős nemezelt kalapács mahagóni mag
Hátsó merevítők5 db
SzínekBlack polish, White polish, Black polish with silver hardware, White polish with silver hardware
Magasság122 cm
Szélesség149 cm
Mélység61 cm
Súly227 kg
Görgők4 db
ABS karbon technológiaABS Styrian

Egyéb infó

Millennium III Upright mechanika

A Millennium III Upright Action olyan ABS-Carbon komponensekből áll, amelyek a szénszálas infúzió által létrehozott összetett anyagból származnak a neves ABS Styran-hoz. Az ABS-Carbon hihetetlenül stabil és merev, ami lehetővé teszi a könnyebb akcióelemek létrehozását anélkül, hogy feláldoznák az erőt. Az eredmény egy erősebb, gyorsabb akció, amely több energiát, jobb kontrollt és nagyobb stabilitást kínál, mint a hagyományos összes fa műveletek.

Aluminium öntésű konzolok

Egy egyedi öntőformából készülnek, a préselt alkatrészek minden esetben pontosan azonosak. A K-sorozatú zongorák három alumínium működtető konzollal rendelkeznek, amelyek öntöttek, így az erősség, az egyenletesség és a stabilitás érdekében további pontosságot biztosítanak a pontos érintésre.

Hosszabb billentyűk

A hosszabb gombok könnyebbé teszik a játékot, és egyenletesebb választ adnak a játékfelület elejétől hátulra. A játékos előnyei nagyobb erőfeszítéssel és nagyobb erővel rendelkeznek, kevesebb erőfeszítéssel.

Tömör lucfenyőből készült rezonátor

A hanglemez egy zongora szíve. Célja, hogy a zongora hanghullámainak rezgéseit gazdag, hangos hangzással alakítsa át. A Kawai csak a K sorozatú hanglemezekre merőleges, rácsos, tölgyfa lucfenyőt használ. Mindegyik hanglemez stratégiailag kúpos, hogy maximalizálja hangnövekedési képességét. Csak azok, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az igényes minőségi szabványokat, a professzionális, függőleges zongoráinkban használatosak.

Mahagóni fa mag & T-tűzésű, kettős nemezelt kalapácsok

A mahagóni kalapács díszlécek könnyűek és rendkívül érzékenyek. Található csak a legfinomabb zongorákon, mahagóni a kalapács díszlécekre a K sorozat professzionális álló pánok teljes sorában. Az összes K sorozatú kalapács T-Stapled a kalapács alakjának megőrzéséhez és egy kiegészítő belső réteggel ellátott alsószalaggal, amely támogatja a kivételes hangzás létrehozását.

Acél megerősített billentyűzet-tartó

A zongora billentyűzet-tartó a hosszú, vízszintes fadarab, amely lefedi a kulcsok homlokfelületét. Mivel hosszú, vékony és fából készült, a kulcslemez elhajlítható vagy hajlítható a páratartalom változásakor, ami miatt a kulcsok ragaszkodnak. Ennek a problémának a kiküszöbölése érdekében egy nehéz acélszögű vasat adnak hozzá, hogy megakadályozzák a forgást és a hajlítást bármilyen irányban. A gombok szabadon mozognak, gyakorlatilag nincs lehetőség a dörzsölésre vagy a gombnyomásra.

Megerősített billenyűzet-tartó

A zongora ágybetétnek erősnek és stabilnak kell lennie ahhoz, hogy támogassa a cselekvési összeszerelést és megőrizze az akciószabályozást évekig tartó nehéz használat során. A K Series kulcstartók erős, laminált keményfából készültek, és megerősítették a vas kereten található hátsó zárókupakokat, amelyek segítik a stabil elhelyezést, és növelik a merevséget az energiaveszteség megelőzése érdekében.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől