Kawai K-300 EP SL

Kawai K-300 pianínó fekete magas fényű kivitelben króm díszítéssel


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kawai K-300 EP SL
2 900 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségMillennium III Upright mechanika

A Millennium III Upright Action olyan ABS-Carbon komponensekből áll, amelyek a szénszálas infúzió által létrehozott összetett anyagból származnak a neves ABS Styran-hoz. Az ABS-Carbon hihetetlenül stabil és merev, ami lehetővé teszi a könnyebb akcióelemek létrehozását anélkül, hogy feláldoznák az erőt. Az eredmény egy erősebb, gyorsabb akció, amely több energiát, jobb kontrollt és nagyobb stabilitást kínál, mint a hagyományos összes fa műveletek.

Aluminium öntésű konzolok

Egy egyedi öntőformából készülnek, a préselt alkatrészek minden esetben pontosan azonosak. A K-sorozatú zongorák három alumínium működtető konzollal rendelkeznek, amelyek öntöttek, így az erősség, az egyenletesség és a stabilitás érdekében további pontosságot biztosítanak a pontos érintésre.

Hosszabb billentyűk

A hosszabb gombok könnyebbé teszik a játékot, és egyenletesebb választ adnak a játékfelület elejétől hátulra. A játékos előnyei nagyobb erőfeszítéssel és nagyobb erővel rendelkeznek, kevesebb erőfeszítéssel.

Tömör lucfenyőből készült rezonátor

A hanglemez egy zongora szíve. Célja, hogy a zongora hanghullámainak rezgéseit gazdag, hangos hangzással alakítsa át. A Kawai csak a K sorozatú hanglemezekre merőleges, rácsos, tölgyfa lucfenyőt használ. Mindegyik hanglemez stratégiailag kúpos, hogy maximalizálja hangnövekedési képességét. Csak azok, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az igényes minőségi szabványokat, a professzionális, függőleges zongoráinkban használatosak.

Mahagóni fa mag & T-tűzésű, kettős nemezelt kalapácsok

A mahagóni kalapács díszlécek könnyűek és rendkívül érzékenyek. Található csak a legfinomabb zongorákon, mahagóni a kalapács díszlécekre a K sorozat professzionális álló pánok teljes sorában. Az összes K sorozatú kalapács T-Stapled a kalapács alakjának megőrzéséhez és egy kiegészítő belső réteggel ellátott alsószalaggal, amely támogatja a kivételes hangzás létrehozását.

Acél megerősített billentyűzet-tartó

A zongora billentyűzet-tartó a hosszú, vízszintes fadarab, amely lefedi a kulcsok homlokfelületét. Mivel hosszú, vékony és fából készült, a kulcslemez elhajlítható vagy hajlítható a páratartalom változásakor, ami miatt a kulcsok ragaszkodnak. Ennek a problémának a kiküszöbölése érdekében egy nehéz acélszögű vasat adnak hozzá, hogy megakadályozzák a forgást és a hajlítást bármilyen irányban. A gombok szabadon mozognak, gyakorlatilag nincs lehetőség a dörzsölésre vagy a gombnyomásra.

Megerősített billenyűzet-tartó

A zongora ágybetétnek erősnek és stabilnak kell lennie ahhoz, hogy támogassa a cselekvési összeszerelést és megőrizze az akciószabályozást évekig tartó nehéz használat során. A K Series kulcstartók erős, laminált keményfából készültek, és megerősítették a vas kereten található hátsó zárókupakokat, amelyek segítik a stabil elhelyezést, és növelik a merevséget az energiaveszteség megelőzése érdekében.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL/PHENOL bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Színek
Black polish, White polish, Black polish with silver hardware, White polish with silver hardware
Magasság
122 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
61 cm
Súly
227 kg
Kalapács
T-tűzésű kettős nemezelt kalapács mahagóni mag
Hátsó merevítők
5 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
Görgők
4 db

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: