Kawai K-300 ATX3

Kawai K-300 ATX3 pianínó fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kawai K-300 ATX2
3 490 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségAkusztikus nyugalom

A kalapácsok hangja rezonál a szilárd lucfenyővel. Meleg rezgések, amelyek megvilágítják a szobát, így a közönség elvarázsol. Az akusztikus zongora természetes hangja valóban összetéveszthetetlen.
A finom zongora csábítja a zenészeket, hogy spontaneitással és szenvedéllyel töltsenek be, de az ilyen féktelen kifejeződés nem mindig megfelelő. Valójában bizonyos környezetekben az akusztikus zongora zavarónak bizonyulhat; nem valószínű, hogy a televíziózást kívánó más családtagok üdvözölhetik a gyermekek szorgalmas gyakorlását, miközben a legszelídebb, megnyugtató Chopin előjátékok is képesek arra, hogy elfogadható idő után zavarják a szomszédokat.
Szerencsére az AnyTimeX2 hangszerekkel rendelkezik akusztikus elnémítási funkció, amely nagy teljesítményű digitális audio komponenseket tartalmaz, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy továbbra is élvezzék a hagyományos zongora sajátos hangulatát, miközben diszkréten hallgatják magán fejhallgató használatát. Kivételes érintés, optimális érzékenység, digitális rugalmasság:
A KAWAI AnyTimeX2 hibrid zongorainak új választéka.


Hangzás

A KAWAI AnyTimeX2 zongorák akusztikus komponensekkel együtt egyedülálló digitális technológiát alkalmaznak, amelyet a japán Ryuyo Shigeru Kawai Kutató és Fejlesztő Laboratóriumában fejlesztettek ki és fejlesztettek ki. A KAWAI EX koncert zongora a legkiválóbb kézműves KAWAI EX koncert zongorára hívta fel a figyelemre méltóan meleg, hiteles hangot. A világhírű hangszer gazdag hangzását a célzatos hangzásterületbe helyezve, amely hangelmélettel teli, a Mester zongora zenészek úttörői körében alaposan elemzi és rögzíti. Az egyes hangok akusztikus portréját később egy nagyon pontos háromdimenziós digitális ábrázolás alakítja át, amely a KAWAI szabadalmaztatott Harmonic Imaging ™ technológiáját alkalmazza. Ez az egyedülálló folyamat hűen reprodukálja az eredeti nagy zongora széles dinamikatartományát, ugyanakkor biztosítja a forrásokhoz további kiváló minőségű hangszerek gazdag választékát.


IHSS Sensor Rendszer

A finom akusztikus zongora csábítja a zenészeket lelkesedéssel, spontaneitással és szenvedéllyel. Azonban az elégedettség, hogy az egyik élvezi, amikor a kalapácsok sztrájkolja a húrok gyakran hígítják a hagyományos zongora hangtompító technikákat. A billentyűzet alatt található érzékelők pontosan értelmezik a zenei kifejezés finomságait, ezért az AnyTimeX2 zongorák integrálják a szenzorokat a zongora cselekvés finom működésébe, elolvassák az egyes kalapácsok pontos mozdulatait. Akár az azonos kulcsot igénylő gyors szakaszok végrehajtása többször is lejátszásra kerül, mielőtt visszatérne a természetes kiindulási pozícióba, vagy pianissimo darabokat szeretne a legsötétebb kulcstartókkal, az integrált kalapácsérzékelő rendszer (IHSS) minden jegyzet bonyolult árnyalatait képviseli. A zongoristák végre élvezhetik az abszolút magánélet kényelmét anélkül, hogy feláldoznák a hagyományos akusztikus zongora érzékenységét és hiteles kifejezését.


Digitalis kényelem

Az AnyTimeX2 vezérlődoboz a billentyűzet alatti helyre kerül. A digitális művelet nagymértékben kiterjeszti az AnyTimeX2 zongora képességét a hagyományos akusztikus hangszeren kívül, kényelmes átültetési és hangolási lehetőséggel, metronómával és számos hangszeres hangzású hangzásellenes hangzással. A kettős fejhallgató aljzatok nagyobb rugalmasságot biztosítanak a felsőoktatási intézmények számára, míg a többi csatlakozó számos kreatív zeneszerelési lehetőséget kínál.


Progressive Harmonic Imaging (PHI)

Finoman zongorázott hangzás esetén a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az EX koncert zongorára valósághű akusztikus portré készítéséhez nemcsak az egyes kulcsokat kell rögzíteni külön-külön, hanem különböző hangerővel is, a gyengéd pianissimo-tól a viharos fortissimoig. Az új K-15 ATX-f rendkívül részletes akusztikus portrét kínál, a Kawai egyedülálló Progressive Harmonic Imaging mintavételi technológiáját alkalmazva, amely biztosítja a billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finom tónusos átmenetet.


88-key Piano Sampling

A Kawai EX koncert zongora gyönyörű hangzása az új AnytimeX2 sorozat középpontjában áll, a világszínvonalú hangszer nyolcvannyolc kulcsa gondosan rögzített, alaposan elemzett és pontosan reprodukált nagyhűségű digitális hullámformákként. /> Az egyes gombok egyenként történő rögzítése - ellentétben azzal, hogy ugyanazt a hangot több különböző jegyzetre kiterjeszti - megőrzi az EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a kulcs hallgatásakor hallható hang az eredeti akusztikai forrás.


Akustik Piano variety

Az AnytimeX2 modellek különféle zongora hangokat mutatnak be, amelyek alkalmasak a zenei időszakok és stílusok széles skálájára.
A digitális zongora változatossága
A gyönyörű akusztikus zongorahangok kiegészítéseként az AnytimeX2 modellek egy További hangok kiváló választéka az elektromos zongorától és a vonórúdtól vagy az egyházi orgonától kezdve a húrokig és más hangszerekig, a zenészek felkínálására, hogy sokszínűvé tegyék a teljesítményüket. A teljesítmény mélysége ezután átalakulhat a zengető funkciók segítségével, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy hat akusztikai környezetben helyezkedjenek el, kezdve a kis gyakorló helyiségtől az inspiráló nagy székesegyházig.


Energia takarékosság
Az AnytimeX2 modellek energiatakarékossági funkcióval rendelkeznek, amely automatikusan kikapcsolja a zongorát egy meghatározott ideig tartó inaktivitás után.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL/PHENOL bevonat
Mechanika
Millennium III
Hangforrás
Harmonic Imaging System 88 hang minta
Polifónia
256 hang
Felvétel
USB Memory: MP3/WAV Recording and Playback; Internal: MIDI 10 Songs, 2 Tracks – max. 90,000 Notes
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
USB to Host, USB to Device, MIDI (IN/OUT), LINE IN STEREO, LINE OUT (L/MONO, R), DAMPER (for F-10H), DAMPER/SOFT (for F-20), PEDAL (for F-301), Phones x 2, AC-adapter PS-154
Színek
fekete magasfényű, fehér magasfényű
Hangszínek
27 hangszín
Visszhang
8 típus
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Magasság
122 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
61 cm
Súly
234 kg
Kottatartó
széles
Internal Memory
USB Memory: MP3/WAV Recording and Playback; Internal: MIDI 10 Songs, 2 Tracks – max. 90,000 Notes
Tempó
10-300bpm
Kalapács
T-tűzési kettős nemezelt kalapács mahagóni mag
Hátsó merevítők
5 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
MIDI funkciók
MIDI IN/OUT/TRUE

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: