Schimmel C-116 Tradition

Schimmel C-116 Tradition

4 750 000 Ft
Áfával Szállítási határidő 14 munkanap

Schimmel C-116 Tradition pianínó

  • Magasság: 116 cm
  • Súly: 248 kg
  • Fekete magasfényű

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓ

A „Le Monde de la Musique” francia zenei folyóirat szerint a Schimmel pianínók :„bizonyítja a német zongorakészítés nagy hagyományát” , és általánosabban kijelentette, hogy a „Schimmel pianínók kétségtelenül többek, mint puszta tanulási eszközök”.

A pianínók hang gazdagsága és minősége olyan, hogy egy zongora számára is nagyon ritka, basszus hangjainak mélysége, erőteljesebb és jóval több mint a 10 cm-rel magasabb vetély társainál. Nagyon sok zongorázik, hogy élvezhessük a játékot, és a pontos Renner-mechanika lehetővé teszi, hogy a játékos valóban felfedezze a dinamikáját és meleg bársonyos hangszínét.

A türelem a minőség anyja. Néha 300 év türelem szükséges. Ez a hegyvidéki lucfenyő kora, melyet a hanglemezek gyártásában használnak fel. Ezt a fát magas hegyvidéki területeken termesztik a leg optimálisabb körülmények között. A gyártott faanyagnak csak a minimális százalékát, kizárólag a rezonancia-fát, használnak a gyártásánál. A legjobb minőség a létfontosságú tényező, mivel a hanglemezek a pianínók középpontjában állnak; vibrációs tulajdonságaik és stabilitásuk döntő jelentőségű a pianínók szép hangja szempontjából. "Csak a szigorú kiválasztási eljárásunk garantálja a pianínók hangszín gazdagságát, a rendkívűli hosszú hang szempontjából és a Schimmel pianínók kiváló

Tökéletes tökéletesség

"Minden szám," mondta Samos Pythagoras azt állította, hogy állította. A hang és a számok arányát az ókorban egy egyszálú hangszeren fejlesztette ki. Ez a kapcsolat ma a formák tervezőinek napi kenyere. Például a vasöntvény lemezek számításánál és fejlesztésénél az eszköz-specifikus stabilitás és akusztikai kritériumok szerint. Olyan csúcstechnológiai szoftvert használnak, amelyet a modern repülőgépekben is használnak. A közel 1000, számítógéppel vezérelt precíziós furat a hangrendszerben biztosítja az akusztikai rendszer pontosságát a mikrométer tartományban. Pontos munka, amely jelentősen hozzájárul a fehér szárnyak és zongora tökéletes hangzásához.

A jó hangforrás

Ezen a ponton köszönetet mondunk Bartolomeo Christofori-nak. A kalapács technikát az 1700-as év körül feltalálta, és ezáltal elősegítette a zongora hangszerek megszületését. Azóta a zongora készítői tökéletes kalapácsot keresnek a tökéletes hangzás érdekében. Schimmel esetében a kalapácsfejek hangtompító érzékenységeinek összetételére figyelmet szentelnek. A sűrűség és a súly a nemez használnak, azok a feszültség és ezzel egyidejűleg a rugalmasság, az a fajta gyapjú és hogyan gyapjú feldolgozása, a megfelelő Filzzuschnitt és megfelelő alakítására - mindez hozzájárul az a tény, hogy a kalapács feje optimálisan át az ütközési energiát, hogy a hang a húrok. Az öblítés egy régi recept szerint történik, amely összetettebb, mint a mai ipari nemezgyártásban

A csodálatos színek világa

Mi úgy hangzik, mint aprólékos, az alapja a gazdag hangzásvilágot a zongorák a penész: A forma a különböző hangszíneket az eszközök 88 kalapácsok szárnyak vagy zongorák több borotva 10000 alkalommal kézzel kis Intoniernadeln. Érzékeny érzékenység esetén az intoneur az optimális rugalmasságot és így az optimális hangzást biztosítja minden eszköz számára. Ennek előfeltétele ezer alkalommal képzett fül és érzékeny érzés a hang legszebb árnyalataira. Így a zongoragyártók lelkét lélegezik be a hangszerekbe!

Egy zseniális társa

Sokak számára a tizenhárom egy misztikus szám. Mindenesetre mágikus ragyogást ad Schimmel hangszereinek. Mert az ókori hagyomány szerint egy zongora lakkot használnak, körülbelül egy és fél kilogramm négyzetméterenként. tizenhárom műveletben alkalmazzák, és főleg kézzel finomítják a magas fényességet. De ez az egyetlen módja a nagy zongoráknak és zongoráknak az egyedülálló ragyogás és az óriási mélységhatás, amelyek annyira jellemzőek hangszerükre.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Magasság
116 cm
Súly
248 kg
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Letöltés

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása