Yamaha U3

Yamaha U3 pianínó

Finomított Yamaha klasszikus. Egy kiterjedt rezonátor és akusztikus kamra biztosítja a 131 cm-es U3-as kiterjesztett teljesítményt és a vetületet, a legendás Yamaha-mechanika tonális és kifejező vezérlésével.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Yamaha U3
4 475 500 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
MennyiségAz átfogó újratervezésnek köszönhetően ezek a világszínvonalú eszközök jobbak, mint valaha, számos anyagi és építési előrelépés mellett. A finomított méretarányok és alkatrészek javítják a tonális teljesítményt, míg más módosítások növelik az erősséget és a tartósságot. Az extra széles zenei asztalok sok helyet biztosítanak a kották számára. A top-of-the-line pedig az elegancia és a kiválóság rendkívüli normáit állítja be, amelyek a Yamaha zongorajátékokhoz igazított koncepciókat tartalmaznak. A dallamos zongoristák évelő kedvence, a Yamaha U1 kiemelkedő zenei teljesítményt nyújt, meghatározva azokat a szabványokat, amelyek alapján sok más, függőleges zongorát mérnek.


Haladó méretarányos tervezés

A hangtermelés minden elemében a finomítások a mai U-sorozatban gazdagabb, rezonánsabb hangot adnak, egyenletesen kiegyensúlyozott hangzással az egész billentyűzeten.

Hanglemez és keret

A speciális bordakonfigurációk erősítik a hanglemezt, míg a hátsó és más előrehaladások tovább növelik a merevséget, a rezonanciát és a szerkezeti stabilitást.

Újratervezett kalapácsok

Az U sorozatú kalapácsok minden modellhez speciálisan kiválasztott anyagokat használnak az optimális hangelnyelés, a válaszadás és a hosszú távú tartósság érdekében.

Lassan lecsukódó fedél

A korábban csak nagy zongorákban használt csillapító mechanizmus megakadályozza, hogy a padló hirtelen a billentyűzetre süllyedjen, elkerülve a véletlen sérüléseket vagy sérüléseket.

Adatlap

Magasság
131 cm
Szélesség
153 cm
Mélység
65 cm
Súly
235 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: