Schimmel C-121 Tradition Marketerie

Schimmel C-121 Tradition Marketerie pianínó

Mahagóni magas fényű kivitelben.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Schimmel C-120 Tradition Marketerie
MennyiségEgy régies stílusú tecnika ennek az intarziás modellnek extravagáns külsőt kölcsönöz. Előző évszázadokban ezt a technikát alkalmazták drága bútorok díszítésére. A berakásos technikával ellentétben az intarziát előzetesen teljes egészében elkészítik. Kis furnérlemezekből áll,amelyeket később össze kell ragasztani a fatestre. Az intarziával foglalkozó szakemberek a motívumterveiket az elsősorban egzotikus fafajták színére és szerkezetére alapozzák. Ennek a technikának a segítségével szakértőink szokatlan,mirtuszból előállított egyedi elemeket állítanak elő ,nagyszerű hatást elérve ezzel.

A „Le Monde de la Musique” francia zenei folyóirat szerint a Schimmel pianínók :„bizonyítja a német zongorakészítés nagy hagyományát” , és általánosabban kijelentette, hogy a „Schimmel pianínók kétségtelenül többek, mint puszta tanulási eszközök”.

A pianínók hang gazdagsága és minősége olyan, hogy egy zongora számára is nagyon ritka, basszus hangjainak mélysége, erőteljesebb és jóval több mint a 10 cm-rel magasabb vetély társainál. Nagyon sok zongorázik, hogy élvezhessük a játékot, és a pontos Renner-mechanika lehetővé teszi, hogy a játékos valóban felfedezze a dinamikáját és meleg bársonyos hangszínét.

A türelem a minőség anyja. Néha 300 év türelem szükséges. Ez a hegyvidéki lucfenyő kora, melyet a hanglemezek gyártásában használnak fel. Ezt a fát magas hegyvidéki területeken termesztik a leg optimálisabb körülmények között. A gyártott faanyagnak csak a minimális százalékát, kizárólag a rezonancia-fát, használnak a gyártásánál. A legjobb minőség a létfontosságú tényező, mivel a hanglemezek a pianínók középpontjában állnak; vibrációs tulajdonságaik és stabilitásuk döntő jelentőségű a pianínók szép hangja szempontjából. "Csak a szigorú kiválasztási eljárásunk garantálja a pianínók hangszín gazdagságát, a rendkívűli hosszú hang szempontjából és a Schimmel pianínók kiváló

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
120 cm
Súly
249 kg

Letöltés

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: