Schimmel Fridolin F 116

Fridolin F 116 Tradition akusztikus pianínó fekete vagy fehér magas fényű kivitelben

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Schimmel Fridolin F 116
MennyiségA „Le Monde de la Musique” francia zenei folyóirat szerint a Schimmel pianínók :„bizonyítja a német zongorakészítés nagy hagyományát” , és általánosabban kijelentette, hogy a „Schimmel pianínók kétségtelenül többek, mint puszta tanulási eszközök”.

A pianínók hang gazdagsága és minősége olyan, hogy egy zongora számára is nagyon ritka, basszus hangjainak mélysége, erőteljesebb és jóval több mint a 10 cm-rel magasabb vetély társainál. Nagyon sok zongorázik, hogy élvezhessük a játékot, és a pontos Renner-mechanika lehetővé teszi, hogy a játékos valóban felfedezze a dinamikáját és meleg bársonyos hangszínét.

A türelem a minőség anyja. Néha 300 év türelem szükséges. Ez a hegyvidéki lucfenyő kora, melyet a hanglemezek gyártásában használnak fel. Ezt a fát magas hegyvidéki területeken termesztik a leg optimálisabb körülmények között. A gyártott faanyagnak csak a minimális százalékát, kizárólag a rezonancia-fát, használnak a gyártásánál. A legjobb minőség a létfontosságú tényező, mivel a hanglemezek a pianínók középpontjában állnak; vibrációs tulajdonságaik és stabilitásuk döntő jelentőségű a pianínók szép hangja szempontjából. "Csak a szigorú kiválasztási eljárásunk garantálja a pianínók hangszín gazdagságát, a rendkívűli hosszú hang szempontjából és a Schimmel pianínók kiváló

A Fridolin hangszerek a Schimmel márkacsalád részét képezik..

Ez garantálja, hogy olyan értéket vásárol, amelyre a Schimmel nevét adja! Minden Fridolin hangszer egy Schimmel technikai tervezésen alapul. A zongorázás több mint 130 éves kiválóságával biztosítjuk, hogy a Fridolin zongorák egy német zongora lelkét hanggal és érintéssel kínálják. Minden Fridolin műszer Schimmel szekrény kialakítású. A Schimmel számos olyan díjat kapott, mint a red dot-díj, a Good Design Award és a német Design-díj. Fridolin hangszerek stílusosak és stílusosak. Az összes Fridolin műszert Kínában gyártják Schimmel által meghatározott folyamatok szerint, és a német Schmenel kézművesek felügyelik. Ez biztosítja a folyamatos minőségi ígéretet. Minden Fridolin hangszer gondosan válogatott anyagból készül, mint például a német Hammer filc és a Rösslau húrok. Minden Fridolin műszer Schimmel bővített gyári garanciájával rendelkezik, amely biztosítja, hogy tartós hangszert vásároljon. A Fridolin eszközök egy okos befektetés, amelyhez a Schimmel nevét adja!

Adatlap

Magasság
116 cm
Súly
230 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: