Schimmel Fridolin F 116

Schimmel Fridolin F 116

2 240 000 Ft
Áfával Szállítási határidő 14 munkanap

Fridolin F 116 Tradition akusztikus pianínó

  • Magaság: 116 cm
  • Súly: 230 kg
  • Fekete magasfényű

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓ

A „Le Monde de la Musique” francia zenei folyóirat szerint a Schimmel pianínók :„bizonyítja a német zongorakészítés nagy hagyományát” , és általánosabban kijelentette, hogy a „Schimmel pianínók kétségtelenül többek, mint puszta tanulási eszközök”.

A pianínók hang gazdagsága és minősége olyan, hogy egy zongora számára is nagyon ritka, basszus hangjainak mélysége, erőteljesebb és jóval több mint a 10 cm-rel magasabb vetély társainál. Nagyon sok zongorázik, hogy élvezhessük a játékot, és a pontos Renner-mechanika lehetővé teszi, hogy a játékos valóban felfedezze a dinamikáját és meleg bársonyos hangszínét.

A türelem a minőség anyja. Néha 300 év türelem szükséges. Ez a hegyvidéki lucfenyő kora, melyet a hanglemezek gyártásában használnak fel. Ezt a fát magas hegyvidéki területeken termesztik a leg optimálisabb körülmények között. A gyártott faanyagnak csak a minimális százalékát, kizárólag a rezonancia-fát, használnak a gyártásánál. A legjobb minőség a létfontosságú tényező, mivel a hanglemezek a pianínók középpontjában állnak; vibrációs tulajdonságaik és stabilitásuk döntő jelentőségű a pianínók szép hangja szempontjából. "Csak a szigorú kiválasztási eljárásunk garantálja a pianínók hangszín gazdagságát, a rendkívűli hosszú hang szempontjából és a Schimmel pianínók kiváló

A Fridolin hangszerek a Schimmel márkacsalád részét képezik..

Ez garantálja, hogy olyan értéket vásárol, amelyre a Schimmel nevét adja! Minden Fridolin hangszer egy Schimmel technikai tervezésen alapul. A zongorázás több mint 130 éves kiválóságával biztosítjuk, hogy a Fridolin zongorák egy német zongora lelkét hanggal és érintéssel kínálják. Minden Fridolin műszer Schimmel szekrény kialakítású. A Schimmel számos olyan díjat kapott, mint a red dot-díj, a Good Design Award és a német Design-díj. Fridolin hangszerek stílusosak és stílusosak. Az összes Fridolin műszert Kínában gyártják Schimmel által meghatározott folyamatok szerint, és a német Schmenel kézművesek felügyelik. Ez biztosítja a folyamatos minőségi ígéretet. Minden Fridolin hangszer gondosan válogatott anyagból készül, mint például a német Hammer filc és a Rösslau húrok. Minden Fridolin műszer Schimmel bővített gyári garanciájával rendelkezik, amely biztosítja, hogy tartós hangszert vásároljon. A Fridolin eszközök egy okos befektetés, amelyhez a Schimmel nevét adja!

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Magasság
116 cm
Súly
230 kg
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása