Yamaha U1 SH

Yamaha U1 SH

5 316 000 Ft
Áfával Érdeklődjön
Kivitel

Yamaha U1 SH pianínó

  • Magaság 121 cm
  • Súly: 243 kg
  • 88 billentyű
  • Yamaha mechanika
  • Trans Acoustic Silent piano technológia

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Az átfogó újratervezésnek köszönhetően ezek a világszínvonalú eszközök jobbak, mint valaha, számos anyagi és építési előrelépés mellett. A finomított méretarányok és alkatrészek javítják a tonális teljesítményt, míg más módosítások növelik az erősséget és a tartósságot. Az extra széles zenei asztalok sok helyet biztosítanak a kották számára. A top-of-the-line pedig az elegancia és a kiválóság elképesztő színvonalát kínálja, amely a Yamaha nagy zongoráiból adaptált koncepciókat tartalmaz.
A dallamos zongoristák évelő kedvence, a Yamaha U1 kiemelkedő zenei teljesítményt nyújt, meghatározva azokat a szabványokat, más mögöttes zongorákat mérünk.


Haladó skálatervezés

A hangtermelés minden elemének finomítása a mai U-sorozatban gazdagabb, rezonánsabb hangot ad, egyenletesen kiegyensúlyozott hangzással az egész billentyűzet.

Rezonátor és keret

A speciális bordák konfigurációja erősíti a hanglemezt, míg a hátsó és más előretépések tovább növelik a merevséget, a rezonanciát és a szerkezeti stabilitás.

Újratervezett kalapácsok

Az U sorozatú kalapácsok az egyes modellekhez speciálisan kiválasztott anyagokat használnak az optimális hangelnyelés, a válaszadás és a hosszú távú tartósság érdekében.

Lassan lecsukódó billentyűfedél

A korábban csak nagy zongorákban használt csillapító mechanizmus megakadályozza, hogy a deszkázat hirtelen leessen a billentyűzetre, véletlen sérülés vagy kár.

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Magasság
121 cm
Szélesség
153 cm
Mélység
62 cm
Súly
228 kg
Kivitel
Silent / ATX

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása