Yamaha U1 SH

Yamaha U1 pianínó

A Yamaha U szériás pianínói már hosszú ideje számos oktatási intézmény, profi és igényes hobbi zenész kedvelt választása.
A Silent Piano™-k egyesítik az akusztikus és digitális zongorák legjobb tulajdonságait.
A piacvezető Silent PianoTM technológiánkkal, a zongorán csendesen is játszhat fejhallgató segítségével.
A Yamaha SH típusú Silent Piano™ a Yamaha CFIIIS nagy versenyzongorájának hangmintáit tartalmazza.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Yamaha U1 SH
4 094 700 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
MennyiségAz átfogó újratervezésnek köszönhetően ezek a világszínvonalú eszközök jobbak, mint valaha, számos anyagi és építési előrelépés mellett. A finomított méretarányok és alkatrészek javítják a tonális teljesítményt, míg más módosítások növelik az erősséget és a tartósságot. Az extra széles zenei asztalok sok helyet biztosítanak a kották számára. A top-of-the-line pedig az elegancia és a kiválóság elképesztő színvonalát kínálja, amely a Yamaha nagy zongoráiból adaptált koncepciókat tartalmaz.
A dallamos zongoristák évelő kedvence, a Yamaha U1 kiemelkedő zenei teljesítményt nyújt, meghatározva azokat a szabványokat, más mögöttes zongorákat mérünk.


Haladó skálatervezés

A hangtermelés minden elemének finomítása a mai U-sorozatban gazdagabb, rezonánsabb hangot ad, egyenletesen kiegyensúlyozott hangzással az egész billentyűzet.

Rezonátor és keret

A speciális bordák konfigurációja erősíti a hanglemezt, míg a hátsó és más előretépések tovább növelik a merevséget, a rezonanciát és a szerkezeti stabilitás.

Újratervezett kalapácsok

Az U sorozatú kalapácsok az egyes modellekhez speciálisan kiválasztott anyagokat használnak az optimális hangelnyelés, a válaszadás és a hosszú távú tartósság érdekében.

Lassan lecsukódó billentyűfedél

A korábban csak nagy zongorákban használt csillapító mechanizmus megakadályozza, hogy a deszkázat hirtelen leessen a billentyűzetre, véletlen sérülés vagy kár.

Adatlap

Magasság
121 cm
Szélesség
153 cm
Mélység
62 cm
Súly
228 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: