Yamaha U1 TA

Yamaha U1 TA

4 518 660 Ft
Áfával 3-4 héten belül szállítható

Yamaha U-1 TA pianínó fekete magas fényű kivitelben

  • Magaság 131 cm
  • Súly: 250 kg
  • 88 billentyű Acrylic resin bevonat
  • Yamaha mechanika
  • Trans acoustic silent piano technológia

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kivitel

Akusztikus zongora hangerővezérléssel vagy digitális zongora húrokkal? A Yamaha legújabb fejlesztése már a képzelet határait feszegeti és teljesen új lehetőségek felé nyit. A zongorák világában eddig nem ismert technológiának a TransAcoustic nevet adtuk. Tulajdonképpen a zongora rezonáló szekrényét „hangfallá” alakítja át. Ez azt is jelenti, hogy ezen a természetesen rezonáló szekrényen keresztül bármilyen hangot átvezethetünk.

Az átfogó újratervezésnek köszönhetően ezek a világszínvonalú eszközök jobbak, mint valaha, számos anyagi és építési előrelépés mellett. A finomított méretarányok és alkatrészek javítják a tonális teljesítményt, míg más módosítások növelik az erősséget és a tartósságot. Az extra széles zenei asztalok sok helyet biztosítanak a kották számára. A top-of-the-line pedig az elegancia és a kiválóság rendkívüli normáit állítja be, amelyek a Yamaha zongorajátékokhoz igazított koncepciókat tartalmaznak. A dallamos zongoristák évelő kedvence, a Yamaha U1 kiemelkedő zenei teljesítményt nyújt, meghatározva azokat a szabványokat, amelyek alapján sok más, függőleges zongorát mérnek.


Haladó méretarányos tervezés

A hangtermelés minden elemében a finomítások a mai U-sorozatban gazdagabb, rezonánsabb hangot adnak, egyenletesen kiegyensúlyozott hangzással az egész billentyűzeten.

Hanglemez és keret

A speciális bordakonfigurációk erősítik a hanglemezt, míg a hátsó és más előrehaladások tovább növelik a merevséget, a rezonanciát és a szerkezeti stabilitást.

Újratervezett kalapácsok

Az U sorozatú kalapácsok minden modellhez speciálisan kiválasztott anyagokat használnak az optimális hangelnyelés, a válaszadás és a hosszú távú tartósság érdekében.

Lassan lecsukódó fedél

A korábban csak nagy zongorákban használt csillapító mechanizmus megakadályozza, hogy a padló hirtelen a billentyűzetre süllyedjen, elkerülve a véletlen sérüléseket vagy sérüléseket.

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Magasság
121 cm
Szélesség
153 cm
Mélység
62 cm
Súly
228 kg
Kivitel
Silent / ATX

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása