Yamaha YUS1 SH

Yamaha YUS1 SH

4 615 600 Ft
Áfával 3-4 héten belül szállítható

Yamaha YUS1 SH pianínó

  • Magaság 121 cm
  • Súly: 243 kg
  • 88 billentyű
  • Yamaha mechanika
  • Trans Acoustic Silent piano technológia

Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kivitel

Akusztikus zongora hangerővezérléssel vagy digitális zongora húrokkal? A Yamaha legújabb fejlesztése már a képzelet határait feszegeti és teljesen új lehetőségek felé nyit. A zongorák világában eddig nem ismert technológiának a TransAcoustic nevet adtuk. Tulajdonképpen a zongora rezonáló szekrényét „hangfallá” alakítja át. Ez azt is jelenti, hogy ezen a természetesen rezonáló szekrényen keresztül bármilyen hangot átvezethetünk.

Zongorázni bármilyen hangerőn

Vannak olyan alkalmak, amikor az akusztikus zongora teljes hangját a családja vagy szomszédai nem értékelik. Ezekben a helyzetekben egyszerűen aktiválja a TransAcoustic ™ funkciót, és a kalapácsok már nem ütik meg a szálakat. A nem érintkező érzékelők az egyes gombok alatt érzékelik a billentyűleütés mélységét, sebességét és időzítését, és ezt az információt továbbítják a hanggenerátorhoz. Csak állítsa be a hangerőt és hallja a zongora teljesítményének digitális hangját az egész hangszerről.

Csendes zongora

A Yamaha híres SILENT piano ™ SH technológiája lehetővé teszi, hogy a gyakorlatokat fejhallgatóval végezzük. A TransAcoustic ™ zongora a Yamaha CFX koncert zongorájának kiváló binaurális mintajával rendelkezik, melyet különleges technikával rögzítettek, hogy tökéletesen rögzítse a hangot a lejátszó természetes hallgatási helyzetéből. Ez a két technológia kombinálható ahhoz, hogy tökéletes környezetet teremtsen a mások zavarása nélkül.

Játssz a zenéhez

Élvezze a játékot a 50 előre beállított zeneszámmal együtt, amely a TransAcoustic ™ szoftverrel érkezik, a felvett zeneszámokkal együtt, vagy akár a zeneszámon keresztül lejátszott, kereskedelmi forgalomban kapható zeneszámokkal együtt. Olyan kreatív lehetsz, amennyit csak akarsz ezzel a funkcióval - például duettet játszhatsz magaddal - vagy csak ülj le és hallgasd a lejátszást.

Széles hangsávpaletta

A TransAcoustic ™ zongora 19 előre telepített hangot kínál, lehetővé téve, hogy kiválassza az ideális hangot, hogy megfeleljen a kívánt zenei műfajnak. A zongoraművek, csembaló, vibrafon, csőszervek, jazz szervek, húrok, kórus, szintetizátorok, a TransAcoustic ™ zongorák kiválóan alkalmasak dzsesszbárokban, szállodákban, éttermekben, templomokban, sőt, szinte minden olyan helyszínen, amit el tud képzelni. Minden hangot a hangfalon keresztül sugároznak, így ezek az eszközök természetesen természetes, rezonáns hangzást eredményeznek, ami a TransAcoustic ™ zongora egy valóban emlékezetes élményt nyújt.

Kombináljon akusztikus és digitális hangzást

Az egyedülálló konstrukciójuknak köszönhetően a TransAcoustic ™ zongorák lehetővé teszik, hogy az akusztikus zongora természetes, rezonáns hangját a hanggenerátor hangjaival együtt fektesse. Talán a legcsillogóbb hangok a hangszer akusztikus és digitális tulajdonságainak kombinálásával jönnek létre - például az akusztikus zongorával látszólag gyengéd zenekari hangszínek -, hogy természetes hangminőséget biztosítsanak, amely nem található más eszközön.

A Yamaha elismert CFX koncertjének hangzása

A 2010-es nemzetközi zongoraverseny győztese által játszott CFX a Yamaha zászlóshajó koncert zongora. A TransAcoustic ™ zongoráknak köszönhetően a CFX rendkívül részletes kétoldalas mintája lehetővé teszi, hogy élvezze a CFX gazdag, rezonáns hangját egy kompakt eszközben.

Adatlap

Kivitel
Silent / ATX

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása