Kawai K-15E WHP

Kawai K-15 pianínó fekete magas fényű kivitelben

A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-15E egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

  • Kiárusítás!
Kawai K-15E WHP
1 740 000 Ft
1 590 000 Ft Megtakarítás 150 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségPrémium minőségű tömör fenyő hangzószekrény
A hangzószekrény a pianíó legfontosabbnak tartott hangképző része. A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelésének módja egyaránt nagymértékben befolyásolja a hangszer hangját és hangzásminőségét. A K-15E hangzószekrényének gyártásához csak a legkimagaslóbb minőségű, egyenes szálú fenyőt használjuk, nagy gondossággal kiválasztva és tudományos teszteknek alávetve hogy megfeleljenek a Kawai magas rezonancia igényeinek. Így biztosítjuk a kivételes dinamikai terjedelmet és a kiemelkedő hangszínt az egész hangspektrumban.


Kimagasló billentés, kimagasló megbízhatóság
A K-15E exkluzív Ultra-Responsive™ direct blow mechanikája válogatott keményfa billentyűszárakkal és 100 % gyapjú filcezéssel készül, rendkívüli billentést és hangzást biztosítva ezzel. A mechanika klimatikai stabilitása érdekében a Kawai elsőként a központi sínt valamint a húrtartó részeket alumíniumból készíti, elkerülve ezzel a fa alkatrészek használatából adódó hibákat, mint például a folyamatos magas feszültségből adód törés, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának következtében a zsugorodás / duzzadás.


Kortárs design, vonzó ár
A kivételes méretű tömör fenyő hangzószekrényen kívül a K-15E négy teljesen laminált hátsó oszlopot is alkalmaz, optimális merevséget és fokozott hangolási stabilitást biztosítva. A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-15E egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.
A lenyűgöző specifikációkat megfizethető áron kínálva, ez a hangszer kivételes belépőt jelent a KAWAI minőséghez a családok és az első zongora vásárlók számára.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL PHENOL bevonat
Mechanika
Ultra Responsive
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Színek
fehér magasfényű
Magasság
110 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
59 cm
Súly
196 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
Mahagóni
Hátsó merevítők
4 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: