Kawai K-15 ATX

Kawai K-15 ATX 3L pianínó fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kawai K-15 ATX
2 380 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségAkusztikus nyugalom

A kalapácsok hangja rezonál a szilárd lucfenyővel. Meleg rezgések, amelyek megvilágítják a szobát, így a közönség elvarázsol. Az akusztikus zongora természetes hangja valóban összetéveszthetetlen.
A finom zongora csábítja a zenészeket, hogy spontaneitással és szenvedéllyel töltsenek be, de az ilyen féktelen kifejeződés nem mindig megfelelő. Valójában bizonyos környezetekben az akusztikus zongora zavarónak bizonyulhat; nem valószínű, hogy a televíziózást kívánó más családtagok üdvözölhetik a gyermekek szorgalmas gyakorlását, miközben a legszelídebb, megnyugtató Chopin előjátékok is képesek arra, hogy elfogadható idő után zavarják a szomszédokat.
Szerencsére az AnyTime hangszerekkel rendelkezik akusztikus elnémítási funkció, amely nagy teljesítményű digitális audio komponenseket tartalmaz, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy továbbra is élvezzék a hagyományos zongora sajátos hangulatát, miközben diszkréten hallgatják magán fejhallgató használatát. Kivételes érintés, optimális érzékenység, digitális rugalmasság:
A KAWAI AnyTime hibrid zongorainak új választéka.


Hangzás

A KAWAI AnyTime  zongorák akusztikus komponensekkel együtt egyedülálló digitális technológiát alkalmaznak, amelyet a japán Ryuyo Shigeru Kawai Kutató és Fejlesztő Laboratóriumában fejlesztettek ki és fejlesztettek ki. A KAWAI EX koncert zongora a legkiválóbb kézműves KAWAI EX koncert zongorára hívta fel a figyelemre méltóan meleg, hiteles hangot. A világhírű hangszer gazdag hangzását a célzatos hangzásterületbe helyezve, amely hangelmélettel teli, a Mester zongora zenészek úttörői körében alaposan elemzi és rögzíti. Az egyes hangok akusztikus portréját később egy nagyon pontos háromdimenziós digitális ábrázolás alakítja át, amely a KAWAI szabadalmaztatott Harmonic Imaging ™ technológiáját alkalmazza. Ez az egyedülálló folyamat hűen reprodukálja az eredeti nagy zongora széles dinamikatartományát, ugyanakkor biztosítja a forrásokhoz további kiváló minőségű hangszerek gazdag választékát.


IHSS Sensor Rendszer

A finom akusztikus zongora csábítja a zenészeket lelkesedéssel, spontaneitással és szenvedéllyel. Azonban az elégedettség, hogy az egyik élvezi, amikor a kalapácsok sztrájkolja a húrok gyakran hígítják a hagyományos zongora hangtompító technikákat. A billentyűzet alatt található érzékelők pontosan értelmezik a zenei kifejezés finomságait, ezért az AnyTime zongorák integrálják a szenzorokat a zongora cselekvés finom működésébe, elolvassák az egyes kalapácsok pontos mozdulatait. Akár az azonos kulcsot igénylő gyors szakaszok végrehajtása többször is lejátszásra kerül, mielőtt visszatérne a természetes kiindulási pozícióba, vagy pianissimo darabokat szeretne a legsötétebb kulcstartókkal, az integrált kalapácsérzékelő rendszer (IHSS) minden jegyzet bonyolult árnyalatait képviseli. A zongoristák végre élvezhetik az abszolút magánélet kényelmét anélkül, hogy feláldoznák a hagyományos akusztikus zongora érzékenységét és hiteles kifejezését.


Digitalis kényelem

Az AnyTime vezérlődoboz a billentyűzet alatti helyre kerül. A digitális művelet nagymértékben kiterjeszti az AnyTime zongora képességét a hagyományos akusztikus hangszeren kívül, kényelmes átültetési és hangolási lehetőséggel, metronómával és számos hangszeres hangzású hangzásellenes hangzással. A kettős fejhallgató aljzatok nagyobb rugalmasságot biztosítanak a felsőoktatási intézmények számára, míg a többi csatlakozó számos kreatív zeneszerelési lehetőséget kínál.


Progressive Harmonic Imaging (PHI)

Finoman zongorázott hangzás esetén a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az EX koncert zongorára valósághű akusztikus portré készítéséhez nemcsak az egyes kulcsokat kell rögzíteni külön-külön, hanem különböző hangerővel is, a gyengéd pianissimo-tól a viharos fortissimoig. Az új K-15 ATX rendkívül részletes akusztikus portrét kínál, a Kawai egyedülálló Progressive Harmonic Imaging mintavételi technológiáját alkalmazva, amely biztosítja a billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finom tónusos átmenetet.


88-key Piano Sampling

A Kawai EX koncert zongora gyönyörű hangzása az új Anytime sorozat középpontjában áll, a világszínvonalú hangszer nyolcvannyolc kulcsa gondosan rögzített, alaposan elemzett és pontosan reprodukált nagyhűségű digitális hullámformákként. /> Az egyes gombok egyenként történő rögzítése - ellentétben azzal, hogy ugyanazt a hangot több különböző jegyzetre kiterjeszti - megőrzi az EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a kulcs hallgatásakor hallható hang az eredeti akusztikai forrás.


Akustik Piano variety

Az Anytime modellek különféle zongora hangokat mutatnak be, amelyek alkalmasak a zenei időszakok és stílusok széles skálájára.
A digitális zongora változatossága
A gyönyörű akusztikus zongorahangok kiegészítéseként az Anytime modellek egy További hangok kiváló választéka az elektromos zongorától és a vonórúdtól vagy az egyházi orgonától kezdve a húrokig és más hangszerekig, a zenészek felkínálására, hogy sokszínűvé tegyék a teljesítményüket. A teljesítmény mélysége ezután átalakulhat a zengető funkciók segítségével, lehetővé téve a zongoristák számára, hogy hat akusztikai környezetben helyezkedjenek el, kezdve a kis gyakorló helyiségtől az inspiráló nagy székesegyházig.


Energia takarékosság
Az Anytime modellek energiatakarékossági funkcióval rendelkeznek, amely automatikusan kikapcsolja a zongorát egy meghatározott ideig tartó inaktivitás után.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL/PHENOL bevonat
Mechanika
Ultra Responsive mechanika
Hangforrás
harmonic Imaging II.
Polifónia
96 hang
Felvétel
10 dal, approximately 90,000 notes
Demo dalok
22 dal + 42 zongora dal
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
fekete, fehér magasfényű
Hangszínek
13 (Concert Grand, Concert Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.P., Slow Strings, Choir, Harpsichord, Vibraphone, Church Organ, Jazz Organ)
Kijelző
128 x 64 pixel LCD with backlight
Visszhang
6 típus
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Tempó
10-300bpm
Pedál Rezonancia
beépítve
Kalapács
Mahagóni
Hátsó merevítők
4 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
MIDI funkciók
MIDI IN/OUT/THRUE

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: