Kawai K-200 EP

Kawai K-200 pianínó fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

  • Kiárusítás!
Kawai K-200 EP
2 060 000 Ft
1 890 000 Ft Megtakarítás 170 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségPrémium minőségű tömör fenyő hangzószekrény

A hangzószekrény a pianíó legfontosabbnak tartott hangképző része. A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelésének módja egyaránt nagymértékben befolyásolja a hangszer hangját és hangzásminőségét. A K-200 hangzószekrényének gyártásához csak a legkimagaslóbb minőségű, egyenes szálú fenyőt használjuk, nagy gondossággal kiválasztva és tudományos teszteknek alávetve hogy megfeleljenek a Kawai magas rezonancia igényeinek. Így biztosítjuk a kivételes dinamikai terjedelmet és a kiemelkedő hangszínt az egész hangspektrumban.


Kimagasló billentés, kimagasló megbízhatóság

A K-200 exkluzív Ultra-Responsive™ direct blow mechanikája válogatott keményfa billentyűszárakkal és 100 % gyapjú filcezéssel készül, rendkívüli billentést és hangzást biztosítva ezzel. A mechanika klimatikai stabilitása érdekében a Kawai elsőként a központi sínt valamint a húrtartó részeket alumíniumból készíti, elkerülve ezzel a fa alkatrészek használatából adódó hibákat, mint például a folyamatos magas feszültségből adód törés, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának következtében a zsugorodás / duzzadás.


Kortárs design, vonzó ár

A kivételes méretű tömör fenyő hangzószekrényen kívül a K-200 négy teljesen laminált hátsó oszlopot is alkalmaz, optimális merevséget és fokozott hangolási stabilitást biztosítva. A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a K-200 egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.
A lenyűgöző specifikációkat megfizethető áron kínálva, ez a hangszer kivételes belépőt jelent a KAWAI minőséghez a családok és az első zongora vásárlók számára.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL PHENOL bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
Black polish, White polish, Black polish with silver hardware, White polish with silver hardware, Dark Walnut with silver hardware, Red polish
Magasság
114 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
57 cm
Súly
208 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
Mahagóni
Hátsó merevítők
4 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
Görgők
4 db

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: