Kawai K-300 EP

Kawai K-300 pianínó fekete magas fényű kivitelben


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

  • Kiárusítás!
Kawai K-300 EP
2 540 000 Ft
2 290 000 Ft Megtakarítás 250 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségMillennium III Upright mechanika

A Millennium III Upright Action olyan ABS-Carbon komponensekből áll, amelyek a szénszálas infúzió által létrehozott összetett anyagból származnak a neves ABS Styran-hoz. Az ABS-Carbon hihetetlenül stabil és merev, ami lehetővé teszi a könnyebb akcióelemek létrehozását anélkül, hogy feláldoznák az erőt. Az eredmény egy erősebb, gyorsabb akció, amely több energiát, jobb kontrollt és nagyobb stabilitást kínál, mint a hagyományos összes fa műveletek.

Aluminium öntésű konzolok

Egy egyedi öntőformából készülnek, a préselt alkatrészek minden esetben pontosan azonosak. A K-sorozatú zongorák három alumínium működtető konzollal rendelkeznek, amelyek öntöttek, így az erősség, az egyenletesség és a stabilitás érdekében további pontosságot biztosítanak a pontos érintésre.

Hosszabb billentyűk

A hosszabb gombok könnyebbé teszik a játékot, és egyenletesebb választ adnak a játékfelület elejétől hátulra. A játékos előnyei nagyobb erőfeszítéssel és nagyobb erővel rendelkeznek, kevesebb erőfeszítéssel.

Tömör lucfenyőből készült rezonátor

A hanglemez egy zongora szíve. Célja, hogy a zongora hanghullámainak rezgéseit gazdag, hangos hangzással alakítsa át. A Kawai csak a K sorozatú hanglemezekre merőleges, rácsos, tölgyfa lucfenyőt használ. Mindegyik hanglemez stratégiailag kúpos, hogy maximalizálja hangnövekedési képességét. Csak azok, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az igényes minőségi szabványokat, a professzionális, függőleges zongoráinkban használatosak.

Mahagóni fa mag & T-tűzésű, kettős nemezelt kalapácsok

A mahagóni kalapács díszlécek könnyűek és rendkívül érzékenyek. Található csak a legfinomabb zongorákon, mahagóni a kalapács díszlécekre a K sorozat professzionális álló pánok teljes sorában. Az összes K sorozatú kalapács T-Stapled a kalapács alakjának megőrzéséhez és egy kiegészítő belső réteggel ellátott alsószalaggal, amely támogatja a kivételes hangzás létrehozását.

Acél megerősített billentyűzet-tartó

A zongora billentyűzet-tartó a hosszú, vízszintes fadarab, amely lefedi a kulcsok homlokfelületét. Mivel hosszú, vékony és fából készült, a kulcslemez elhajlítható vagy hajlítható a páratartalom változásakor, ami miatt a kulcsok ragaszkodnak. Ennek a problémának a kiküszöbölése érdekében egy nehéz acélszögű vasat adnak hozzá, hogy megakadályozzák a forgást és a hajlítást bármilyen irányban. A gombok szabadon mozognak, gyakorlatilag nincs lehetőség a dörzsölésre vagy a gombnyomásra.

Megerősített billenyűzet-tartó

A zongora ágybetétnek erősnek és stabilnak kell lennie ahhoz, hogy támogassa a cselekvési összeszerelést és megőrizze az akciószabályozást évekig tartó nehéz használat során. A K Series kulcstartók erős, laminált keményfából készültek, és megerősítették a vas kereten található hátsó zárókupakokat, amelyek segítik a stabil elhelyezést, és növelik a merevséget az energiaveszteség megelőzése érdekében.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL-PHENOL bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
Black polish, White polish, Black polish with silver hardware, White polish with silver hardware
Magasság
122 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
61 cm
Súly
227 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
Mahagóni fa mag & T-tűzésű, kettős nemezelt kalapácsok
Hátsó merevítők
5 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: