• -300 000 Ft
Kawai K-200 EP

Kawai E-200

2 190 000 Ft
1 890 000 Ft 300 000 Ft megtakarítás
Áfával Szállítási határidő 4-5 nap

Kawai E-200 pianínó matt fekete kivitelben

  • Magaság 114 cm
  • Súly: 208 kg
  • 88 billentyű
  • Millennium III mechanika
  • K-200 pontos megfelelője "Economy" változatban

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓ

A 114 centiméter magas, az E200 stúdió egy népszerű modell, amely nagyszerű minőséget nyújt, szatén fekete kivitelben. Ez a modell osztozik a K200 jellemzőivel és minőségével, és tökéletes zongora azok számára, akik hozzáadott értéket vagy nem polírozott felületet keresnek.

Az E200 nagyszerűen billentéssel bír, köszönhetően a Kawai exkluzív Millenium III Upright zongora mechanikának, melyet az ABS-Carbon Composit anyagból készítenek. Az ABS-Carbon egy nagyon könnyű, de merev anyag. Ez nagyon erős és gyors mozgást eredményez, amely a játékos számára nagyobb kontrollt, energiát és jobb stabilitást biztosít, mint a hagyományos fa mechanikák.

Prémium minőségű tömör fenyő hangzószekrény

A hangzószekrény a pianíó legfontosabbnak tartott hangképző része. A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelésének módja egyaránt nagymértékben befolyásolja a hangszer hangját és hangzásminőségét. A E-200 hangzószekrényének gyártásához csak a legkimagaslóbb minőségű, egyenes szálú fenyőt használjuk, nagy gondossággal kiválasztva és tudományos teszteknek alávetve hogy megfeleljenek a Kawai magas rezonancia igényeinek. Így biztosítjuk a kivételes dinamikai terjedelmet és a kiemelkedő hangszínt az egész hangspektrumban.


Kimagasló billentés, kimagasló megbízhatóság

A E-200 exkluzív Ultra-Responsive™ direct blow mechanikája válogatott keményfa billentyűszárakkal és 100 % gyapjú filcezéssel készül, rendkívüli billentést és hangzást biztosítva ezzel. A mechanika klimatikai stabilitása érdekében a Kawai elsőként a központi sínt valamint a húrtartó részeket alumíniumból készíti, elkerülve ezzel a fa alkatrészek használatából adódó hibákat, mint például a folyamatos magas feszültségből adód törés, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának következtében a zsugorodás / duzzadás.


Kortárs design, vonzó ár

A kivételes méretű tömör fenyő hangzószekrényen kívül a E-200 négy teljesen laminált hátsó oszlopot is alkalmaz, optimális merevséget és fokozott hangolási stabilitást biztosítva. A vonzó "kontinentális" stílus és a kompakt kivitelnek köszönhetően a E-200 egy modern hangszer mely alkalmas a mai modern életkörülményekhez illeszkedni.
A lenyűgöző specifikációkat megfizethető áron kínálva, ez a hangszer kivételes belépőt jelent a KAWAI minőséghez a családok és az első zongora vásárlók számára.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
Fekete szatén
Magasság
114 cm
Szélesség
149 cm
Mélység
57 cm
Súly
208 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
mahagóni fa
Hátsó merevítők
4 db beépítve
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
tömör lucfenyő
Görgők
4 db
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása