Schimmel C-169 Tradition

Schimmel C-169 Tradition zongora 

Fekete,fehér vagy mahagóni magas fényű kivitelben

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Schimmel C-169 Tradition
MennyiségTermékinformáció "SCHIMMEL Classic C-169 Tradition"

Még a legkisebb klasszikus szárnyas C169-vel sem kompromisszumok nélkül. A nagyszerû mechanizmusok és a nagy koncert nagy hangrendszerét is itt következetesen alkalmazzák. Az oldalfalon lévő hanglemez-kiterjesztéssel kombinálva egy igazi óriást hoz létre a kis szárnyak alatt. Ez az egyediség hallható és érezhető.

 • 88 gomb
 • 3 pedál
 • Triplex skála
 • Dinamikus hangsávok
 • Közép pedál tartalék funkcióval
 • lassan záródó zárószárny (soft-close)
 • Ásványi bevonattal ellátott kulcsok
 • Méretek (LxSxH): 169 x 102 x 154 cm
 • A játékasztal magassága 62 cm
 • Súly 314 kg
 • Tartalmazza. garancialevél

Tökéletes tökéletesség

"Minden szám," mondta Samos Pythagoras azt állította, hogy állította. A hang és a számok arányát az ókorban egy egyszálú hangszeren fejlesztette ki. Ez a kapcsolat ma a formák tervezőinek napi kenyere. Például a vasöntvény lemezek számításánál és fejlesztésénél az eszköz-specifikus stabilitás és akusztikai kritériumok szerint. Olyan csúcstechnológiai szoftvert használnak, amelyet a modern repülőgépekben is használnak. A közel 1000, számítógéppel vezérelt precíziós furat a hangrendszerben biztosítja az akusztikai rendszer pontosságát a mikrométer tartományban. Pontos munka, amely jelentősen hozzájárul a fehér szárnyak és zongora tökéletes hangzásához.

A jó hangforrás

Ezen a ponton köszönetet mondunk Bartolomeo Christofori-nak. A kalapács technikát az 1700-as év körül feltalálta, és ezáltal elősegítette a zongora hangszerek megszületését. Azóta a zongora készítői tökéletes kalapácsot keresnek a tökéletes hangzás érdekében. Schimmel esetében a kalapácsfejek hangtompító érzékenységeinek összetételére figyelmet szentelnek. A sűrűség és a súly a nemez használnak, azok a feszültség és ezzel egyidejűleg a rugalmasság, az a fajta gyapjú és hogyan gyapjú feldolgozása, a megfelelő Filzzuschnitt és megfelelő alakítására - mindez hozzájárul az a tény, hogy a kalapács feje optimálisan át az ütközési energiát, hogy a hang a húrok. Az öblítés egy régi recept szerint történik, amely összetettebb, mint a mai ipari nemezgyártásban

A csodálatos színek világa

Mi úgy hangzik, mint aprólékos, az alapja a gazdag hangzásvilágot a zongorák a penész: A forma a különböző hangszíneket az eszközök 88 kalapácsok szárnyak vagy zongorák több borotva 10000 alkalommal kézzel kis Intoniernadeln. Érzékeny érzékenység esetén az intoneur az optimális rugalmasságot és így az optimális hangzást biztosítja minden eszköz számára. Ennek előfeltétele ezer alkalommal képzett fül és érzékeny érzés a hang legszebb árnyalataira. Így a zongoragyártók lelkét lélegezik be a hangszerekbe!

Egy zseniális társa

Sokak számára a tizenhárom egy misztikus szám. Mindenesetre mágikus ragyogást ad Schimmel hangszereinek. Mert az ókori hagyomány szerint egy zongora lakkot használnak, körülbelül egy és fél kilogramm négyzetméterenként. tizenhárom műveletben alkalmazzák, és főleg kézzel finomítják a magas fényességet. De ez az egyetlen módja a nagy zongoráknak és zongoráknak az egyedülálló ragyogás és az óriási mélységhatás, amelyek annyira jellemzőek hangszerükre.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Súly
314 kg
Hosszúság
169 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: