Schimmel K-195 Tradition

Schimmel K-195 Tradition zongora 

Fekete,fehér vagy mahagóni magas fényű kivitelben
Hosszúság: 195 cm

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Schimmel K-195 Tradition
MennyiségA "középső" Schimmel zongora a koncertsorozattól bármilyen helyiségbe illeszkedik. A koncertsorozat nagy zongorái közé tartozik csakúgy mint a Grand Concert Grand 280.

88 billenytyű

3 pedál

Koncert zongora mechanika;

Triplex skála állítható;

Közép pedál tartalék funkcióval

lassan záródó fedél (soft-close)

Hangoló kulcsok ásványi bevonattal és ébenfa féltónusokkal

Méretek : 195 x 102 x 154 cm;

A játékasztal magassága 62 cm

Súly 376 kg

Garancialevél

"Minden szám," mondta Samos Pythagoras. A hang és a számok arányát az ókorban egy egyhúros hangszeren fejlesztette ki. Ez a kapcsolat ma a formák tervezőinek napi kenyere. Például a vasöntvény lemezek számításánál és fejlesztésénél az eszköz-specifikus stabilitás és akusztikai kritériumok kulcsfontosságúak. Olyan csúcstechnológiai szoftvert használnak, amelyet a modern repülőgépekben is használnak. A közel 1000, számítógéppel vezérelt precíziós furat a hangrendszerben tökéletesen illeszkedik az akusztikus rendszerbe a mikrométer tartományban. Pontos munka, amely jelentősen hozzájárul a zongora tökéletes hangzásához.

Egy zseniális társ

A fényezés

Sokak számára a tizenhárom egy misztikus szám. Mindenesetre mágikus ragyogást ad Schimmel hangszereinek. A zongora lakkot körülbelül egy és fél kilogrammot négyzetméterenként tizenhárom rétegben alkalmazzák, és főleg kézzel finomítják a magas fényességig.

A jó hangforrás

Ezen a ponton köszönetet mondunk Bartolomeo Christofori-nak. A kalapács technikát az 1700-as év körül feltalálta, és ezáltal elősegítette a zongora hangszerek megszületését. Azóta a zongora készítői tökéletes kalapácsot keresnek a tökéletes hangzás érdekében. Schimmel esetében a kalapácsfejek hangtompító érzékenységeinek összetételére kiemelkedő figyelmet szentelnek. A sűrűség és a súly miatt nemezt használnak, így a feszültség egyidejű a rugalmassággal. Így a kalapács feje optimálisan adja át az ütközési energiáta húroknak. A nemez gyártása egy régi recept szerint történik, amely összetettebb, mint a mai ipari nemezgyártás.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Súly
376 kg
Hosszúság
195 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: