Bösendorfer Silent Piano

Bösendorfer Silent Piano zongora fekete magas fényű kivitelben

"Éjfélkor akarsz Mozartot játszani vagy hajnalban Gershwin-t?" a Silent Piano a megoldás!

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bösendorfer 200 CS
MennyiségA koncepció

Kisebb (155 cm) és egyenesen zajló zongoramodellünk (120cm) sikere megmutatta nekünk, hogy néhány ügyfelünk korlátozott helyet foglal el; és ezeknek különösen az, hogy bemutattuk a Silent Piano ™ -ot. A Bösendorfer Silent Piano ™ kompromisszum nélküli eszköz, amely ötvözi az akusztikus világ legjobbját - kézzel épített Bösendorfer zongoráinkat - és a digitális világ legjobbjait - a Yamaha forradalmi új SH Silent rendszerét. A csendes zongoráink, akiket a legkiválóbb anyagokkal rendelkező szakembereinknek Ausztriában építettek, lehetővé teszik, hogy a középső pedál (UP) alkalmazásával vagy egy gomb (GP) megnyomásával aktiválja a csendes funkciót, amely megakadályozza a kalapácsok ütését a húrokhoz. A rendkívül kifinomult érzékelő technológia rögzíti a kulcsok összes mozgását, és elküldi az információt a beépített, korszerű digitális hangmodulnak, amely a teljesítményét csendben továbbítja a sztereó fejhallgatón keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy magabiztosan, zavartalanul és zavartalanul gyakorolhasson bármikor vagy éjszaka teljes adatvédelemben. Míg a két fejhallgató aljzat lehetővé teszi a tanárnak, barátjának vagy szülőjének, hogy szükség esetén hallgasson, vagy duettet játsszon veled. Számos más izgalmas funkció is megtalálható, beleértve az előre telepített hangokat, amelyek lehetővé teszik a saját előadások rögzítését mind az Audioand MIDI módban, mind a mobil eszközök és az Ipads ™ összekapcsolását a legújabb alkalmazások használatához.

Az érintés

A Silent Piano ™ regisztrálja a játék minden részletét digitális módjában. Magában foglalja a még fejlettebb optikai szálas szürke mérőérzékelő rendszert, amely folyamatosan minden egyes kulcsot külön-külön mér, anélkül, hogy megzavarná a billentyűzet érzetét. Hagyományos zongoravezetésünk, melyet kézműveseink szakszerűen felállítottak, és amelyek zongoránkban a szabadalmaztatott „Quick Escape ™” mechanizmust is magukban foglalják, kiváló érzékenységet biztosít az érintésre és a teljesítményre. A „Quick Escape ™” automatikusan optimalizálja a lenyűgöző távolságot mind az akusztikus, mind a szenzoros üzemmódban.

A hang

Akusztikus hangszerként a Bösendorfer világszerte elismert hangszínkínálatunkat és tipikus tiszta és inspiráló Bösendorfer hangunkat - „Der Klang, der berührt.” Nyújtja. a digitális zene hangminősége. Az SH rendszer MIDI in / Audio kimeneti lehetőségei lehetővé teszik az opcionális további zongoraválasztások hozzáadását is. 19 (kettős 3) hang van, és hatalmas 256 MB-os Wave-Rom (ami lehetővé teszi a hosszú és nagyon bonyolult hangminta) és 256-os Polyphony hangot. A metronóm és az átültetési funkció is szerepel. Akkor is gyorsíthatja vagy lassíthatja a lejátszási tempót, ha nehéz zongoradarabot gyakorol.

A teljesítmény és a felvétel / lejátszás

A MIDI és Audio módokban valóban képesek a felvételeket rögzíteni és lejátszani (míg a 155 SH-n további 6,3 mm-es audio kimenetek vannak a professzionális használatra). A MIDI-felvételeket szabványos szekvenáló szoftverrel lehet szerkeszteni. Különösen izgalmas az a képesség, hogy saját előadásokat rögzíthet az Audio segítségével USB-re. Ezután azonnal lejátszható bármely audioeszközről, például mobiltelefonokról, táblaszámítógépekről, mp3 lejátszókról, vagy azonnal megoszthatja a barátaival és a családjával a felhő technológia vagy a közösségi médiahálózatok segítségével.

Korlátlan szenvedély

Szóval, hogy a szenvedélyed Mozartot éjfélkor vagy Gershwin hajnalban játszik-e, a Silent Piano ™ eltávolítja a korlátokat.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: