Schimmel K-256 Tradition

Schimmel K-256 Tradition zongora 

Fekete magas fényű kivitelben
Hosszúság:256 cm

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Schimmel K-256 Tradition
Mennyiség1885 óta szenvedélyünk az volt, hogy hozzájárulhassunk kézművességünkkel és tudásunkkal, hogy számtalan ember, híres, ismert vagy ismeretlen, 88 billentyűvel találja meg személyes boldogságát.

256-es Schimmel koncertzongora tekintélyes mérete miatt már úgy hangzik, mint a Grand Concert Grand 280 hangját hallanánk.

A K256 számos zeneszerzői kritikát kapott. Mathieu Papadiamandis a Le Monde de la Musique-ból , áttekintette a K256 Traditiont, és kijelentette:

"A hangszer általános hangzása gazdag és rendkívül kiegyensúlyozott. Mindegyik tonális regiszter meggyőző az egyedi jellemzőikben: a magas hangmagasság egyértelmű és ragyogó az agresszivitás jegyében. A közepes tartományban széles színpalettán jelenik meg a hangszín, amely természetes melodikus lehetőségeket nyit meg. A basszusok kellemes és nyitott tónusúak, kiváló teljesítménytartalommal rendelkeznek. Az billentyűzet hibátlan. A némileg könnyű érintés ellenére, amely lehetővé teszi a jó hangzásszabályozást, az repetíció kiváló. Ennek a modellnek a tonális ereje hatalmas. A hanglemezének rendkívüli szélessége kétségkívül kiemelkedő szerepet játszik itt. "

.

A rezonáns mérete rendkívül nagy, extravagáns alakjának köszönhető, hogy a hanglemezben ideális rezgési zónákat hoz létre.

Ezek nagyobb hangerőt és jobb hangeloszlást tesznek lehetővé.

A legjobb fa

Csak extrém hegyvidékekből készült lucfenyő alkalmas kiváló minőségű rezonáns előállítására. Ezt a ritka és értékes tónust a bajor állami erdõkkel együttmûködve fejlesztik ki elõször a Shimmelnél.

Triplex skála

A triplex skála a középső pozíció és a magas frekvenciatartomány részeit a karaktersorozat három finomhangolású részében generálja. A hangolható triplex skála segítségével minden tónusú hangszínt pontosan és harmonikusan lehet beállítani. Ez a hangzás tartósabb harmonikusabb hanghatáshoz vezet.

* 88 billentyű
* 3 pedál
* Koncert zongora mechanika
* Triplex skála állítható
* Közép pedál tartalék funkcióval
* lassan záródó fedél (soft-close)
* Billentyűk ásványi bevonattal és ébenfával
* Méretek: 256 x 102 x 154 cm
* A játékasztal magassága 62 cm
* Súly 490 kg
* Garancialevél
* Tökéletesség

"Minden szám," mondta Samos Pythagoras. A hang és a számok arányát az ókorban egy egyhúros hangszeren fejlesztette ki. Ez a kapcsolat ma a formák tervezőinek napi kenyere. Például a vasöntvény lemezek számításánál és fejlesztésénél az eszköz-specifikus stabilitás és akusztikai kritériumok kulcsfontosságúak. Olyan csúcstechnológiai szoftvert használnak, amelyet a modern repülőgépekben is használnak. A közel 1000, számítógéppel vezérelt precíziós furat a hangrendszerben tökéletesen illeszkedik az akusztikus rendszerbe a mikrométer tartományban. Pontos munka, amely jelentősen hozzájárul a zongora tökéletes hangzásához.

Egy zseniális társ

A fényezés

Sokak számára a tizenhárom egy misztikus szám. Mindenesetre mágikus ragyogást ad Schimmel hangszereinek. A zongora lakkot körülbelül egy és fél kilogrammot négyzetméterenként tizenhárom rétegben alkalmazzák, és főleg kézzel finomítják a magas fényességig.

A jó hangforrás

Ezen a ponton köszönetet mondunk Bartolomeo Christofori-nak. A kalapács technikát az 1700-as év körül feltalálta, és ezáltal elősegítette a zongora hangszerek megszületését. Azóta a zongora készítői tökéletes kalapácsot keresnek a tökéletes hangzás érdekében. Schimmel esetében a kalapácsfejek hangtompító érzékenységeinek összetételére kiemelkedő figyelmet szentelnek. A sűrűség és a súly miatt nemezt használnak, így a feszültség egyidejű a rugalmassággal. Így a kalapács feje optimálisan adja át az ütközési energiáta húroknak. A nemez gyártása egy régi recept szerint történik, amely összetettebb, mint a hagyományos nemez gyártás.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Súly
434 kg
Hosszúság
230 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: