Kawai Shigeru SK-EX

Shigeru Kawai SK-EX zongora fekete magas fényű kivitelben
The Concert Grand
Hosszúság:278 cm

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Kawai Shigeru SK-EX
MennyiségA sk-ex egy klasszikus grand elegáns profilt kínál, melynek hangzása felülmúlja a többi zongorát.

Kigarashi prémium rezonátor

A Shigeru zongora egyéni kúpos rezonátora kizárólag a legszebb lucfából készült, melyet a hagyományos kigarashi folyamat hoz létre, amely csak az idő és a természet erőit használja fel, hogy lehetővé tegye a fa számára a természetes egyensúly elérését. Ez a hosszú és fáradságos folyamat biztosítja a Shigeru zongoráknak az egyedülállóan gazdag hangminőségüket.„Shiko-seion” kalapácsok

Az "Seion" kalapácsok, amelyek a "végső hangzásról" szóló japán szavakból kapják nevüket, a Mester Zongora Művészek kizárólagos tartományai, akik a kezdetektől a végéig felügyelik alakulatukat. Minden kalapácsot aprólékosan kézzel préselnek a hő alkalmazása nélkül, és mesterséges keményítők nélkül, hogy biztosítsák a kiemelkedő dinamikus választ és kifejezést.


„Konsei katagi” bordák

Az exkluzív Konsei Katagi bordák a megkülönböztető keményfa keverékét használja az ideális hangegyensúly elérése érdekében. A belső peremhez a kicsi, pórusos keményfa, amely kiváló fényességet és kiemelkedést biztosít, sűrű, nagyméretű, keményfából készül, amely meleget és teljességet kölcsönöz. A strukturálisan divergens keményfák szinergiája erőteljes, sokszínű tónust eredményez, amely a Shigeru zongora fémjelzése.


Millennium III mechanika

A mi elismert Millennium III mechanikánk csúcstechnológiájú ABS Carbon komponenseket használ, amelyek kivételesen könnyűek és merevek, hogy gyorsabb ismétlést és erőteljesebb teljesítményt biztosítsanak kevesebb erőfeszítéssel. A kiválasztott akcióelemek mikroszkópos felületi textúrái kiváló választ és vezérlést biztosítanak.


Stretcher átlapolt integrált design (SOLID építés)

A Stretcher Over-Lap Integrated Design (SOLID) rendkívül merev alapot biztosít a karosszéria feszültségének támogatásához. A SOLID konstrukcióval a pinblock kézzel van felszerelve a lemezre. A pinblock és a túlcsorduló hordágyat egy egységes szerkezetbe integrálják, és szilárdan rögzítik a kerékpántra. A kapott keret kiemelkedő szilárdságot és merevséget biztosít a stabil hangoláshoz és a hangerő erősítéséhez.


Hosszabb billentyű-tartó konzolok

Az egyes billentyű tartók teljes hosszát kibővítjük, hogy megkönnyítsük a lejátszást, és még egyenletesebb érintést és válaszlépést biztosítsunk az elejétől a hátsó felületig. A kulcstartók egy kissé magasabb profilúak, így maximális merevség érhető el.


Koncert zongora hosszúságú billentyűk

A keményfa juhar billentyűk használata a stabilitást növeli a billentyűk jobb energiaátvitele érdekében. A Shigeru koncertsorozatok újratervezett billenytűit kétszeresére hagyták, hogy kivételes energiaátadást és optimális teljesítményt biztosítsanak.


„Temaki” basszus húrok

A japán nyelvben a temaki szó szó szerint "kézzel sebet" jelent. A temaki folyamat során a kézműves türelmesen irányítja az egyes basszusgitár készítését, az abszolút pontosság és feszültség érdekében, hogy gazdag karaktert és kiváló hangzást biztosítson.


Koncert Agráfok

A Shigeru Kawai Concert Agraffes-hez hasonlóan a híres Ex Concert Grand Piano zongoráján használt egyénileg megmunkálva a sárgaréz rudakból készül, hogy maximális pontosságot és erőt biztosítson. Az eredmény tiszta, erőteljes és lenyűgöző hang.


Luc-gerendák

A lucfenyő ismert a kiváló hangerőtől és a megőrzéstől. Azonban általában túl értékesnek tekinthető strukturális anyagként való felhasználásra. A Shigeru zongorák esetében az alsó gerendák teljesen a legmagasabb minőségű lucfából készültek.


Boxwood híd sapkák

A Boxwood egy rendkívül kemény fa, amely különösen hatékony a magasabb tonális frekvenciák átadására a hídon keresztül a hanglemezen. A Boxwood híd sapkák segítenek a magas hangsugárzók erőteljesebb basszushangzását kiegészítő magas hangzású vetítésnek.
Alkalmazva csak SK-5, SK-6 and SK-7 zongorákban.


Kettős csuklós csappantyúk

A hivatásos előadók igényeihez igazán figyelemre méltó a Shigeru zongora minden jellemzője. Az egyik példa, amelyet eredetileg a Shigeru Kawai Ex koncert zongorára fejlesztettünk ki, az egyedülálló kettős csappantyús csappantyú, amely lehetővé teszi a finom tónuskifejtés simább félperes vezérlését.

1927 óta a Kawai név a minőségi zongorákon áll. 2001-ben a Shigeru Kawai sorozat elindította és nagy népszerűségnek örvendett a zongoristákkal és intézményekkel szerte a világon. 2012-ben kezdődött a Kawai új korszaka, amikor megjelent a Shigeru Kawai "Concert Series". Ezeket a "koncertsorozat" modelleket elegáns design, kiváló minőségű anyagok, technológiai fejlesztések, érzékeny érintés és tökéletes hangzás jellemzi. A Shigeru Kawai egyedülálló zenei élményt kínál a világnak. Shigeru számára az álom nemcsak eredetét, hanem sorsát is ábrázolta - egy erõteljes erõ, amely egy teljes életre késztethet a tökéletesség elérésében. A Shigeru Kawai zongorában nemcsak a munkáját és szeretetét látja, hanem az életét. Az idő kevéssé releváns a shigeru zongora létrehozásában, nincs sietség a befejezéshez, nem kell tartani a határidőket.

Minden szakember megérti, hogy a végső prioritás a tökéletesség. Ez megmagyarázza, hogy a kézműves folyamat minden eleme három-ötször hosszabb, és ezért a Shigeru-műhely a félelmetes fókusz és a nyugalom helye. Ha a Shigeru zongora rezonáns dalának mögött rejlő titka van, akkor ez a nyugodt származási hely, ahol a szív, a lélek és a szellem kap időt a lélegzésre és a szabadságra. Shigeru kawai azon kívánsága volt, hogy a tiszteletét mindenki, aki belép az örökségébe, betartja. Ezért azok, akik rendelkeznek Shigeru Kawai zongorával, rendkívüli látogatást fognak kapni az elit mesterművészek egyik első tulajdonosi évétől. Kiváltságunk lesz, hogy teljes koncertszintű szabályozást nyújtsunk, szólaljon meg és hangoljon fel ajándékként azoknak, akik Japán Premier zongorát választották ki.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billenytű NEOTEX EBONY bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Szélesség
158 cm
Súly
504 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
"Shiko Seion" kalapácsok
Hátsó merevítők
5 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
Görgők
3 db sárgaréz
Zárható
igen
Duplex skála
húrozat tőke felőli, és első részén
Agráfok
1 - 54 billentyűkig / Shigeru Kawai concert agraffes
Hosszúság
278 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: