Yamaha C5X

Yamaha C5X zongora fekete,dió illetve mahagóni magas fényű kivitelben
hosszúság:200 cm

Kristálytiszta megszólalás. Csillogó hangszín. Tiszta hangzás. A nagyzongorák új generációja, amely a Yamaha CFX koncertzongora örökségéből építkezik.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Yamaha C5X
MennyiségA CX sorozatú zongorák egy vastagabb háttámlával rendelkeznek a jobb támogatás érdekében, gazdag, rezonáns hangzást biztosítva.

A gazdag tónus elérésének egyik legfontosabb tényezője a hangszeren belül nyújtott támogatás. Erőteljes fortissimo játék közben a készülékre kifejtett erő miatt kissé elhajlik, elveszíti az energiát. A zongora azon része, amely elfogadja ezt az erőt, és mély visszhanggá alakítja azt a hátsó keretnek nevezik, amely hasonlít az emberi test vázához. Például a C3X esetében ez a hátsó keret körülbelül 20% -kal vastagabb, mint más zongorák esetében, jelentősen javítva a támogatást, és tükrözve azokat a szempontokat, amelyeken a CX sorozat teljesen áttervezték.Az új rezonátor rezonál az előadóművész érzelmeivel.

A hegedű is egy gyönyörű test köré épül fel, amely háromdimenziós alakfelvétellel, és finoman ívelt alakú, amely hasonlít a háromdimenziós konkáv kialakításhoz a "korona" zongora hanglemezén. A korona gyártása kulcsfontosságú a zongora számára, és ezért kiemelkedően fontos a zongoraművészek számára, hogy foglalkozzanak azzal a problémával, hogy hogyan lehet hatékonyan továbbítani a hangsávok rezgéseit a hanglemezről a környező levegőbe. A Yamaha sokéves zongoraművészi élményt gyűjtött össze, és páratlan technikai képességgel ötvözte azt, hogy a hanglemez mindig kiváló hangzást biztosítson.Az így létrejövő design a zongoraművészeti kézművesség egyedülálló fizikai jelenségeire támaszkodik, hogy egy olyan szerkezettel rendelkező hanglemez-összeállítást hozzon létre, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén vibráljon, ami nem lett volna lehetséges anélkül, hogy mélyen megértené a zongora-készítés hagyományos művészetét, a Yamaha tapasztalatával és műszaki know-how-jával együtt jár.
A CFX hanglemezének, bordáinak és hídjának ragasztására kifejlesztett módszereket ugyanúgy használják a C3X-hez és a fenti modellekhez, amelyek nagyszámú vetületet igényelnek -, és a kapott hangszedő egységnek a zongora-testbe való beépítésének folyamatát alaposan megvizsgálták . Ez drámaian javult a vetítéshez és az előadóművészek által igényelt példa nélküli válaszhoz.

A forradalmi új zenei irányvonal szépséges fenntartást és harmóniát kínál.

Ez valójában egy zongora hangzást eredményez. Miközben a zongora kalapácsokkal, zongora hangzással és testtel való összehangolása érinti, a zeneletábla mélyreható hatást gyakorol a hangzásra és a hangszer tartására. A CX sorozat olyan zenei vezetéket használ, amely gazdag hangzást generál, a középső és a felső regiszterben. A szilárd alapozás támogatásával a CX sorozatú zongorák gazdag, harmonikus hangzást biztosítanak.

A vázszerkezet-szakértelem kiváló minőségű.

A modern zongora keretének képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon a húsz tonna feletti teljes húrtartalomnak; nem csak a keret működik együtt a fából készült test, hogy támogassa a húr feszességét, de ez mélyreható hatást gyakorol a hang hangját. A Yamaha saját keretei, a "vákuumprocessz" néven ismert öntési módszerre támaszkodva, évek alatt fejlesztett ki néhányat a világ legjobb zongoráiból. Ez alatt az idő alatt felépítettünk egy adatbázist olyan tényezőkről, mint például az öntvény hőmérsékletének és összetételének szabályozása, sőt a kereten alkalmazott bevonat is befolyásolja a zongora akusztikai jellemzőit. Ez a fő oka annak, hogy a Yamaha képes megbízható minőséget biztosítani a zongorajátékok készítésénél.Kalapácsok a CFX sorozat alapján.

A nagy kalapácsok elengedhetetlenek ahhoz, hogy gyönyörűen kifejező, alakítható hangot készítsenek. A Yamaha, ellentétben a legtöbb zongora-gyártóval, a legtöbb kiváló minőségű komponensét termeli, és folyamatosan keresi az új módszereket a kifejlesztett képességek felhasználásával, hogy a zongora kalapácsok tonalitását, rugalmasságát és teljesítményét biztosítsa. A CX sorozat szintén kihasználta a kutatás és fejlesztés eredményeit, és ugyanazt a filmet használta, mint a CFX, amely a sorozat minden egyes eszközének méretéhez igazodik. Ez biztosítja, hogy minden CX sorozatú zongora tiszta színekkel és árnyalt, kifejező hangzással rendelkezzen.


A hangzás és a szabályozás életet kölcsönöz a zongorának.

Éppen ezért a Yamaha annyi időt szentel a zongoráknak, hogy a zongorista szándékait áthúzzák a húrokra. Szabályozáskor a mester úgy állítja be a cselekvés mozgását, hogy pontosan átadja a zongorista érintésének minden árnyalatát. A hangoskodásban a kalapácsok, amelyek a szalagokat hangot bocsátják ki, szétvágják a hangzással, hogy kiegyensúlyozott hangot alkossanak, amely játék közben gyönyörűen reagál. Még ma is, egy olyan korszakban, amikor a technológia folyamatosan fejlődik, ezek a feladatok továbbra is a szakképzett mesterek tartományának maradnak, akiknek biztosítaniuk kell az ilyen eszközök kiváló minőségét, és a fő oka annak, hogy a Yamaha a világ egyik vezető zongora-készítője maradt.

.

A lelki nyugalom, ami Yamaha zongorával jön

- - A CX sorozat fedeles fedeles dugóval van felszerelve, hogy megakadályozza, hogy ujjait elkapják, amikor a zongora fedele váratlanul bezáródik. - A padlót egy puha leszálló mechanizmussal szerelték fel, ami azt jelenti, hogy nem kell többé aggódnia, hogy a dezinterfészek váratlanul becsukódnak az ujjain.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: