Yamaha GB1 SC2

Mi a Silent Piano™ ?
A Silent Piano™-k egyesítik az akusztikus és digitális zongorák legjobb tulajdonságait.
A piacvezeto Silent PianoTM technológiánkkal, a zongorán csendesen is játszhat fejhallgató segítségével.
A Yamaha SG2 típusú Silent Piano™ a Yamaha CFIIIS nagy versenyzongorájának hangmintáit tartalmazza.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Yamaha GB1 SG2
5 179 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségSilent Piano funkciók

Type SG2
Sensor System Key Sensor Noncontact continuous detection optical sensor
Pedal Sensors Damper pedal: continuous detection sensor Soft pedal: ON/OFF detection sensor
Mechanism Hammer shank stopper operated by center pedal
Digital Tone Type AWM Stereo Sampling
Sound Engine (Piano) CFIIIS Sampling
Piano Effects
Damper pedal resonance effect
Internal Tone Polyphony (max) 64
Number of Voices 10
Wave Memory 30MB
Functions Reverb Room / Hall 1 / Hall 2 / Stage
Pitch Control -65 +65cent
Preset Songs 50 (50 greats for the Piano)
MIDI Recording/Playback yes
Connectors Headphones Stereo Jack x 2
MIDI IN/OUT yes
AUX IN/OUT Mini Stereo Jack
USB TO DEVICE yes

Billentyű szenzor

Az optikai érzékelők folyamatos működésével regisztrálni lehet a billentyűk leütésének mélységét és erősségét. Billentyű érzékelők és a grey-scale shutters technikák találhatóak a 88 billentyűs hangszerekben (b szériás zongorák másféle shutter technikával rendelkeznek). A grey-scale shutter egy kicsi, vékony lemez, amely optikai közvetítője az alsó rész felé növekszik. A billenytűérzékelőben állandó lézer fény sugározódik. Egy billentyű lenyomásával a grey scale sutter megállítja a fény útját, a megállított fény mennyisége növeli a leütés mélységének arányát. A megállított fény sebességének alapján az érzékelő nemcsak a leütés mélységét és erességét regisztrálja, hanem azt az időzítést is, ahol a némításnak be kell következnie. A regisztrált információ a vezérlő egység processzorába kerül.

A Silent Piano™-k egyesítik az akusztikus és digitális zongorák legjobb tulajdonságait.

Elsődleges célunk, hogy egy gyönyörű akusztikus zongorát biztosítsunk, amiben tükröződik a Yamaha cég 100 éves zongora történelmének tudása és technikája egyaránt. Ezt kiegészítjük piacvezető Silent PianoTM technológiánkkal, ami által a zongorán csendesen is játszhat fejhallgató segítségével. Amikor a csendes funkciót aktiválja, a kalapácsok nem ütik meg a húrokat, hanem egy nagyon kifinomult szenzoros technológia a billentyűk összes mozgását érzékeli, majd azokat a digitális hangszín modul-ba továbbítja. Bármikor játszhat egy valódi akusztikus zongorán fejhallgatóval, akár éjjel akár nappal, anélkül, hogy másokat zavarna, vagy mások zavarnák Önt. A Yamaha Silent rendszer felülmúlhatatlan a maga nemében, hiszen a nap 24 órájában lehetővé teszi a gyakorlást, valamint sok egyéb tulajdonsággal is rendelkezik. Tartalmaz például egy sor előre telepített hangszínt, aminek segítségével felveheti saját zenéjét, vagy mobil eszközöket is csatlakoztathat hozzá és ezáltal a legújabb alkalmazásokat is használhatja.
A hangnémítás technológiájának szolgáltatásában nemzetközi szinten vezető pozíciót élvező Yamaha cég ebben a szériában 2 Silent Piano rendszert tár Önök elé, több különböző szintű működés, illetve hangminőség a csendes üzemmódban.

Otthon és Család
Előfordulhat, hogy a Yamaha zongora mélyen rezonáló hangját nem értékeli mindenki. Talán egy szomszédot vagy családtagot zavarhat is.
Ilyen esetekben jól alkalmazhatók az egy pillanat alatt bekapcsolható SH és SG2 Silent rendszerek. Megtapasztalhatja egy valódi Yamaha zongora billentésérzékenységét és dinamikáját, miközben egy Yamaha versenyzongora kiváló hangzása hallható a fejhallgatóban, és ez idő alatt a többiek ugyanabban a helységben Tv-t nézhetnek vagy éppenséggel más zenét hallgathatnak.
Hogy kora reggel, vagy késő este van éppen, nem probléma többé. Gyakoroljon csendben, így nem zavar másokat és mások sem zavarják Önt.
A Silent Piano hangszerek hatalmas előnye, hogy éjjel nappal gyakorolhatnak velük anélkül hogy zavarnának bárkit is vagy bárki is zavarná őket. A Yamaha cég szabadalmaztatott Quick Escape Mechanism TM (csak GP) lehetővé teszi az Ön számára hogy ugyanolyan érzés legyen gyakorolni mind akusztikus, mind csendes üzemmódban.
Binaurális Yamaha CFX sampling technika olyan illúziót kelt a fejhallgatón keresztül is mintha egy koncertzongora előtt ülne. A hangszer további változatos hangszínekkel, metronómmal és transzponálási lehetőséggel rendelkezik. Természetesen megtalálhatjuk a MIDI-t és néma módban a fényesség és különböző zengetés típusok is beállíthatóak.
Legtöbb vásárlónk azért választja a Silent Piano TM-t, mert fejhallgatóval szeretne gyakorolni tekintet nélkül a napszakra, éjjel vagy nappal, anélkül hogy másokat zavarna, vagy mások zavarnák őt.
Mindegyik Silent Piano™ modellhez tartozik fejhallgató, 2 fejhallgató bemenettel, hogy Ön akár egy családtaggal akár egy tanárral együtt gyakorolhasson.

A modern zenész
Mivel a legmodernebb Silent PianoTM-k kompatibilisek az új generációs technológiákkal, beleértve ebbe olyan alkalmazásokat, mint a Piano Diary és a NoteStar, PC-k és MIDI eszközök, komoly alternatívái mind az akusztikus, mind a digitális zongoráknak.
Annak lehetősége, hogy csendben gyakorolhat egy valódi zongorán, fejhallgató segítségével, anélkül hogy másokat zavarna, vagy mások zavarnák Önt, egy hatalmas előny. Ahogy a Silent Piano komprehenzív csatlakoztathatósága is az. Készíthet és megoszthat audio és MIDI felvételeket a beépített felvevőrendszerrel, vagy csupán saját szórakoztatására elmerülhet a lenyugözoen realisztikus hangzásban, amit a sampling technika révén a CFX nagy versenyzongorából nyertek (csak az SH modelleknél).
Otthonra, stúdióba, iskolába egyaránt ez a legmegfelelőbb zongoraélmény.
Színpad és Stúdió
A valódi nagy versenyzongora játékérzetének nincs párja. Annak ellenére, hogy a hangosítás egy versenyzongora esetében valódi kihívást jelent egy koncerten, sokan mégis ennél maradnak. Most, köszönhető a Yamaha SH Silent technológiának a valódi zongora billentéssel, valódi zongora hangot kaphatunk és közben nincs szükség komplex mikrofon beállításokra.
Ugyanakkor a MIDI csatlakoztathatóságnak köszönhetően a Silent Piano egy kifinomult rendszer középpontjává válhat.
Ez a legmegfelelőbb zongora színpadra és stúdióba is. Ez egy valódi zongora.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
99 cm
Szélesség
146cm
Súly
265 kg
Hosszúság
151 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: