Bösendorfer 170 VC Disklavier

Bösendorfer 170 Disklavier zongora fekete magas fényű kivitelben

Hosszúság-170 cm
Szélesség-151 cm
Súly-316 kg

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Bösendorfer 170
MennyiségHallgassa meg a zongora nagymestereinek műveit anélkül, hogy felemelte volna egyetlen ujját

Mert minden zongorista érdemel egy kis kikapcsolódást. A Bösendorfer Disklavier Edition mindenki számára meglepő tökéletes pontossággal és kifinomult módon játszik. Hallgassa meg Rachmaninoff, és Anton Rubinstein saját műveit, vagy akár Oscar Petersont és lepődjön meg ön is!

A Bösendorfer Disklavier kiadásunk több mint 1000 különféle stílusú és műfajú felvételt tartalmaz. A legkifinomultabb rendszert alkalmazzuk, a Disklavier ENSPIRE lejátszó technológiát, amelyet a Yamaha fejlesztett ki. A zongoristák nemcsak élvezhetik az előadások egy könyvtárába való felvételét, hanem a saját zenéjük azonnal felvételét és lejátszását is.

Small is relative- from generation to generation

A grand piano, that has written music history. Our Model 170 was developed in 1908 by Ludwig Bösendorfer and ever since then has been a great success. Generations of pianists enjoyed and still enjoy the individuality and uniqueness of this instrument. No wonder, as this model is able to bring our unmistakable Bösendorfer sound into small living spaces. Its richness of tonal colours for a grand piano of this size is probably unique, whilst the tone quality of the bass is unsurpassed. Beauty of sound cannot be measured in centimeters

Features:

  • 88 keys
  • Length: 5’7”
  • Width: 4’11”
  • Weight: 700 lbs

Options:

  • CEUS
  • Chrome finish
  • Choice of veneers, colours and finishes

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: