Bösendorfer Limited Edition - Tree of life

Ár: kérésre

Bösendorfer Limited Edition Tree of life

  • Hosszúság:214 cm
  • Súly: 367 kg
  • Bösendorfer Grand 214 VC

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓA "Collector's Item Artist" sorozatunk Életfa elnevezésű zongorájával Gustav Klimt, egyik legjelentősebb osztrák festő előtt tisztelgünk. Interdiszciplináris munkáival és ősi keleti, ókeresztény és kelet-ázsiai hatásaival Klimt már életében világhírű művész volt.

Ennél a zongoránál az „Élet fája” és az „Elvárás” képeit az eredeti rajzokról a zongorafedél belsejébe visszük át egy kidolgozott reprográfiai technikával. Az "Expectation" fiatal nő ékszereit precíz kézzel aranyozták a legfinomabb 23 karátos aranylevélbe. A zongora belső pereme matt fekete színű, és a színben összehangolt öntöttvas kerettel együtt fokozza a fedél belsejében lévő képek fényességét. A kottaállvány az Életfa további elemeit, köztük a feltűnő Hórusz-sólymokat is felhasználja díszítő formában. A Tree of Life Grand Piano 25 hangszerre korlátozódik világszerte, mindegyik egyedi számozású réz táblával.

Bemutatkozik a Bösendorfer zongora:

Rezonancia
Elvileg nagyon hasonlít a hegedűre, az egész test - nem kizárólag a soundboard - amely támogatja a hangképzést. A zongorarúd tényleges magja egy 10 mm-es negyedfűrészből áll, melyet a mi kézművesünk különösen barázdáltan készítette, hogy lehetővé tegye a belső perem körüli sziluettre való hajlítást. Ez egyedülálló a Bösendorfer számára. Amikor egy hangot játszanak, az integrált lucfenyő komponensek akusztikusan aktívvá válnak, és egy teljes rezonáló testet alkotnak, amely lehetővé teszi, hogy az egész hangszer megszólaltassa a játékot. A hangszín és a legendás, tiszta és ragyogó hangzás rendkívül gazdag. Ez a komplex konstrukció a bécsi zongoraművészeti hagyomány része.

A finom pianissimo-tól a csodálatos fortissimo-ig
A Bösendorfer Grand optimális szabályozhatóságot mutat. Művészekkel és technikusokkal együttműködve kifejlesztett tevékenységünk saját, kifinomult specifikációnknak köszönhető. Ez a művelet a mesteri játék legfinomabb artikulációjának átadására épül.

Egyedi basszus húrok
Minden basszus karakterláncot egyedülálló Bösendorfer stílusban készítettünk. Az acél magszál egy vagy két réteg réz alapja. A gondosan fonott húrok a meleg és hangos Bösendorfer basszus lényeges eleme

Független Capo d'Astro
A Bösendorfer az egyetlen zongoragyártó, amely a felső regiszterben leválasztható és független Capo d'Astro-t alkalmaz. Így biztosítjuk a legmagasabb pontos beállítást a felső regiszterben, amely garantálja az eredeti Bösendorfer Sound generációkat: Egyedülálló hang több generáció számára.

Hagyományos homoköntvény
A hagyományos homoköntést használjuk keretünk kialakításához. Nyers keretek, amelyeket Ausztriában gyártottak, a gyáron kívül 6 hónapig pihenhetnek. Így szabadul fel a kovácsolási folyamat minden belső feszültsége, amely lehetővé teszi, hogy a keret 20 tonna húzófeszültség alatt nyugodt maradjon. Tiszta stabilitás.

Nyitott block
A legmagasabb tónusstabilitás: Nyitott pinblockunk 3 rétegű, 7 mm-es fűrészelt juharból áll, amelyek egymáshoz ragasztott keresztmetszetűek. A vörös bükk alapjain telepítve ez a konstrukció szilárd alapot nyújt a húrokkal összekötött csapokhoz. A felső réteget 1,5 mm-es dió furnérral finomítják. Nyitott pin-blokkunk: szilárd alap.

Egyénileg húrozás
Minden karakterláncot egy kézzel készített hurokkal rögzítenek. Idővel ez javítja a hangolási stabilitást és különösen szervizbarát.

Természetes anyagok
Minden egyes Bösendorfer Grand alapja a lucfenyő, amelyet természetesen levegőn szárítanak, és az ideális hangfa. A négy évszak, a nap, a szél és a széles hőmérsékleti különbségek óvatosan elkészítik ezt a fát a végső célból: rezonálják. A Bösendorfer-nél több, mint 80% -ot használunk a hangszereinkből készült lucfenyőfa, mint bármely más gyártó. Amikor hozzáadjuk a természetes szárítási folyamatot a gyártási időnkhez, valójában 6 évig tart, amíg a Bösendorfer Grand megérkezik Önhöz.

Egyéni kivitel
Az évente közel 300 eszköz kizárólagos gyártása lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek. Akár értékes furnérokat, kedvenc színeit, akár saját emblémáját szeretné alkalmazni, amelyet a mesteremberek gondosan vésettek: Minden lehetséges. A Bösendorfer kézművesek színes mintát készítenek a gyártás megkezdése előtt, és együttműködnek Önnel a design során. Az Ön jóváhagyása után a saját, egyedülálló eszköze elkészült: Olyan rendkívüli eszköz, mint Ön.

"Made in Austria"
A Bösendorfer Grands nem csak befektetési tárgy, hanem olyan érték, amely több generációt is tart. Szakképzett Bösendorfer kézművesek feltárják a Bösendorfer hangjának belső színét, egyedülálló színét, dinamikáját és kifejeződését. Tökéletesen generált. A Bösendorfer kézművesek elkötelezettségét egy évig veszi igénybe a Bösendorfer Grand építéséhez. Személyes érintés, amit érzékel a játék pillanatában. Osztrák minőség, bécsi lélek.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől


Adatlap

Súly
367 kg
Hosszúság
214 cm
Billentyűzet
88 billentyű

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása