• -600 000 Ft
GL-30

Kawai GL-30 PE

8 490 000 Ft
7 890 000 Ft 600 000 Ft megtakarítás
Áfával Szállítási határidő 4-5 nap

Kawai GL-30 zongora fekete magas fényű kivitelben

  • Hosszúság:166 cm
  • Súly: 312 kg
  • 88 billentyű Acryl/Phenol bevonat
  • Millennium III mechanika

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

A Kawai új GL zongorája

Az új GL széria zongorái rendelkeznek mindazokkal az alapvető tulajdonságokkal melyek alapján generációk óta megbecsülik a Kawai zongoráit a világ zongoristái és zenetanárai.
Készítésüket egy cél vezérelte: az egyedülálló hangzás elérése.
A Kawai a modern zongorák úttörője több mint 85 éve, bátran használva a legkorszerűbb alapanyagokat és újításokat a zongoragyártás művészetének érdekében.
A kilenc évtized tapasztalatára és tradícióira építve, az elismert technológiákat kihasználva garantál rendkívüli hangminőséget, amely világszerte elismert figyelemre méltó stabilitásáért. Ez az a különbség amelyet ön érezni és hallani fog az elkövetkező években ha a Kawai-t választja.

The Millennium III action

A Millenium III action ABS-Carbon alkatrészekből épül fel, mely kompozit anyag szénrostok infúziójával alkotja a neves ABS Styran-t. Az ABS-Carbon egy kivételesen stabil és merev anyag, amely lehetővé teszi a könnyebb akció alkatrészek előállítását , a szilárdság feláldozása nélkül. Az eredmény egy erősebb és gyorsabb hatás, mely nagyobb teljesítményt kínál, jobb szabályozást és nagyobb stabilitást biztosít, mint a hagyományos fa mechanika.

Hosszabb billentyűk

A hosszabb billentyűk könnyedebbé teszik a játékot és jobban érzékelhető reakciót kapunk a játékfelület elülső végétől a hátuljáig. A magasabb profil és koncert-hosszúság még stabilabbá teszi a billentyűket, így biztosítva egy kivételes energia átvitelt és optimális erőt.

Szilárd alap a billentyűleütéshez

Az öntvénykeret a zongora billentés-mechanikájának a "gerince". A GL széria öntvénykeretei nagy nyomás alatt préselt alumíniumból készülnek, a Kawai exkluzív kettős gerendás (Dual-Beam) formatervezésével az erőért és stabilitásért. Mind a gerenda s mind az alsó szár rögzítve van a helyén, ezzel megőrizendő a szigorú mértékeit a formának és így nyújtva egy mindenkori érzetet a zongora egész élete során. A teljes keret felülete finoman fogazott, az összes kalapácsot stabilan a helyén tartva az optimális elrendezés érdekében, s mivel a kalapácstengelytok rögzítő csavarja az ABS-műanyag(/Carbon-)ból készült felületre van ráfogatva, ennek okán a kalapács csavarjai szorosan a helyükön tudnak maradni meglazulás vagy megdagadás nélkül. Mindezek az aprólékosan megtervezett elemek a GL széria szilárd alapjává állnak össze, biztosítva a precíz billentyű leütést mindenkor.

Az ABS-műanyag használata a billentés-mechanika egyes részeit rendkívül erőssé és kitartóvá teszi. Az ABS-műanyag sokszorta erősebb a fánál és gyakorlatilag teljesen ellenáll bárminemű, a levegő páratartalmától függően a fa esetében esetlegesen fellépő összehúzódásnak vagy megdagadásnak. Ez a kivételes kombinációja az erőnek és stabilitásnak módot ad az ABS-műanyag részeknek, továbbítani az energiát a kalapácsoknak példátlan hatékonysággal, erővel, precizitással és aprólékossággal egy remekbe szabott játék élmény érdekében.

Hangzás

A Kawai koncert zongorák híresek kifejező tónusukról és dinamikai skálájukról, melyek segítik a zongoristát könnyedén, szenvedéllyel kommunikálni.

Agráfok

Az agráfok biztosítják a pontosságot a húrok hangolásában, elosztásában és elhelyezkedésében, ezzel létrehozva egy egységes hangzást és kiegyenlített megszólalást minden egyes hangnál.

A pianissimo ereje

Az egyik leginkább megkívánt tulajdonsága egy kifinomult zongorának a dinamikai skálája - mely képessé teszi a hangszert nem csak a mennydörgő fortissimo játékra, hanem úgyszintén a legfinomabb, legérzékenyebb pianissimo-ra egyaránt. A Millenium III billenytűzet technológiai fölénye a legnagyobb bizonyíték erre a rendkívüli képességre, mely megteremti a tökéletes pianissimo-t. Ironikus, hogy a GL széria technológiája akkor a leghangzatosabb, mikor az "suttog".

Stratégiailag keskenyedő rezonáns tömör lucfenyőből

A rezonáns a zongora lelke. Rendeltetése, átalakítani a zongorahúrjainak rezdülését egy gazdag, tónusos hanggá.
A Kawai kizárólag hosszirányban negyedelt, tömör lucfenyőt használ a GL széria farezonátorai készítésekor. Minden egyes darab stratégiailag keskenyedő, biztosítva a megfelelő rezonanciát minden hangfekvésben. Csak azok a rezonátorok kerülnek kiválasztásra a GL széria hangszeri gyártásánál, melyek megfelelnek vagy túlteljesítik a Kawai által megszabott hangzásbeli követelményt.

Keményfa híd

A híd továbbítja a húr vibrációját a rezonánsnak. A GL széria hídjai tömör juhar- vagy bükkfából készülnek és gondosan beállítottan, pontosan illeszkednek a páncéltőkéhez a kellő húr feszültség valamint az optimális tónusos áttétel érdekében.
"V-Pro" páncéltőke
A páncéltőke, a zongorának akusztikailag semleges vas felépítménye, melyen a húrok feszülnek. Mind a GL széria páncéltőkéi egyedi vákuumos öntési eljárással öntődnek - 'Vacuum Mold Process' (V-Pro) - 'Crossbone' formatervezéssel párosítva. A végeredmény egy páncéltőke, mely erős, stabil és gyönyörű.

Acélosított, vetemedésálló zárléc

A zongora zárléce egy hosszú, fektetett léc, mely a billentyűzet elülső oldalát határolja. Mivel ez fából készül, idővel a páratartalom váltakozásával megvetemedhet, elgörbülhet, így megakaszthatja a billentyűket. Megelőzvén ezt a problémát, a GL széria zárlécei, nagy átmérőjű acéllal a belsejében megerősítve, megakadályozzák a vetemedést vagy a görbülést bármely irányba. A billentyűk tehát szabadon mozognak, gyakorlatilag az esélyét kizárva bárminemű súrlódásnak vagy beragadásnak a zárléc belső oldalával.

Acélosított játékasztal

A zongora játékasztalának erősnek és stabilnak kell lennie, hogy elbírja az egész billentyűzet súlyának folyamatos mindenkori terhelését. A GL széria játékasztalai extra erős, laminált keményfából készülnek, melyek az acélgerendás megerősítéssel még ellenállóbbak, mely növeli a merevségüket, így megakadályozva az energiaveszteséget.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ACRYL/PHENOL bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
Fekete magasfényű
Súly
312 kg
Kottatartó
széles
Kalapács
mahagóni kalapácsfej
Hátsó merevítők
3 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
Görgők
3 db
Egyéb jellemzők
Stretcher Over-Lap Integrated Design (SOLID) Longer Keys Steel-reinforced keyslip & keybed V-pro plate
Duplex skála
húrozat tőke felőli, és hátsó részén
Agráfok
1 - 46 hangokig
Hosszúság
166 cm
Páncéltőke
v-pro páncéltőke
Zárléc
Acélosított, vetemedésálló zárléc
Híd
Keményfa híd

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása