Yamaha YDP-164 WH

Yamaha YDP-164 digitális zongora fehér színben

Nagyszerű élmény egy kompakt otthoni zongorából Merüljön el a létrehozott hangokba, pusztán szórakozásból vagy a tökéletességre törekedve. Ez az ARIUS digitális zongora egy finoman kidolgozott eszköz, amelyet a fejlett Yamaha technológiák és tapasztalatok több mint egy évszázados csúcspontja tette lehetővé. Az ARIUS YDP-164 kiválóan alkalmas hobbiknak és diákoknak egyaránt, nem csupán megbízható zenei partnere, hanem elegáns kiegészítője otthoni dekorációjának.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

  • Alacsonyabb ár
498 300 Ft
354 900 Ft Megtakarítás 143 400 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség

Nagyszerű élmény egy kompakt otthoni zongorából

Merüljön el az általad létrehozott hangokba, pusztán szórakozásból vagy törekedve a tökéletesség érdekében. Ez az ARIUS digitális zongora egy finoman kidolgozott hangszer, melyet a több mint egy évszázados Yamaha technológiák és tapasztalatok csúcspontja tette lehetővé. Az ARIUS YDP-164 kiválóan alkalmas hobbiknak és hallgatóknak egyaránt, nem csupán megbízható zenei partnere, hanem elegáns kiegészítője otthoni dekorációinak.
Az elismert CFX koncert zongora erőteljes hangzása
< br /> Az YDP-164-hez nemrégiben kiválasztott Yamaha zászlóshajója a 9 'CFX koncert zongora, csillogó magasságokkal és erős rezonáns basszusgitárral kombinálva, olyan hangzásban, amely bármely koncertterület legtávolabbi pontjára terjed ki. A CFX-t a rangos Nemzetközi Chopin Verseny győztese járta 2010-ben, és azóta elismerést nyert a modern idők egyik legnagyobb koncertdíjának. Hiteles akusztikus zongorajáték

88 gombos zongorával akció- és szintetikus elefántcsont- és ébenfajta billentyűkkel, a Graded Hammer 3 (GH3) billentyűzet reprodukálja az akusztikus zongora érintését, az alsó regiszterben lévő nehéz érzéstől a felső oktávok világosabb érintéséig. A GH3 háromérzékelő konfigurációval rendelkezik, amely pontosan érzékeli és értelmezi a billentyűzet viselkedését, hogy zongora stílusú választ és érzetet biztosítson, lehetővé téve a hang gyors megismétlését és a hiteles kifejező irányítást.A személyes élvezetére tervezve.

Az YDP-164 fenntart egy gazdag és kiegyensúlyozott hangot bármilyen hangerőn, amelyen játszani szeretné. Az intelligens akusztikus vezérlés (IAC) automatikusan beállítja a basszus és a magas hangok egyensúlyát, hogy a játékosok teljes hangot élvezhessenek még alacsonyabb hangerő mellett is.

A Stereophonic Optimizer segítségével a játékosok élvezhetik a természetes, tágas hangot, amikor az akusztikus zongora eleje, még fejhallgató viselése esetén is. Ennek a funkciónak a használatakor az akusztikus zongorából vett hangoknak a hangszer testéből származnak, nem pedig a fejhallgatóból, és ez kényelmes, természetes élményt nyújt.
Intuitív működés

A hangszer kiválasztása óta Hangok vagy a metronóm gyakorlásának beállításai, vagy a remekművek felvétele érdekében a Smart Pianist gyorsabban készíti a zenét, és lehetővé teszi, hogy a szórakozásra koncentráljon.
Játssza le kedvenc dalait.

Az Intelligens Pianista beolvassa a audio zeneszámokat tölt be a Zene könyvtárba, elemzi az akkord előrehaladását, majd megjeleníti az Ön számára az okos eszköz képernyőjén. Játsszon az akkordok görgetésével, miközben hallja, hogy a dal lejátszódik a hangszóró rendszerén keresztül. A MIDI dalok betöltése az alkalmazásba lehetővé teszi, hogy lejátszása közben követhesse a digitális kottákat.

Az ARIUS lényegében akusztikus zongorát ad.
Az otthoni dekorációhoz elegánsan illeszkedő YDP -164 képviseli az akusztikus zongora hagyományos kialakítását, miközben biztosítja a legkorszerűbb digitális zongora technológiáját és kényelmét. Válasszon a négy befejezési lehetőség közül, hogy a legjobban megfeleljen a zenei alkotás helyének.

Méretek

MéretekSzélesség 1357mm
Magasság 849mm
Mélység 422mm
SúlySúly 42kg

Jellemzők

BillentyűzetBillentyűzet száma 88
Típusa Graded hammer standard (GHS) billentyűzet, a fekete felületek matt feketék
Érzékenység Hard/medium/soft/fixed
KijelzőNyelv English

Hangok

HangmodulZongora hang Yamaha CFX
PolifóniaPolifónia 192
HangszínekHangszínek 10

Effektek

TípusReverb Igen
FunkcióDual/Layers Igen
Duo Igen

Funkciók

VezérlésMetronome Igen
Tempo Range 32 - 280
Transpose -6 to 0,0 to +6
Tuning 414.8 - 440.0 - 446.8 Hz

Csatlakozási lehetőségek

CsatlakozókDC IN DC IN 12 V
Headphones Standard
Sustain Pedal Yes (Half pedal available with optional FC3A)
Pedal Unit Igen
MIDI Nem
AUX OUT Igen
USB TO HOST Igen

Hangszórók és erősítő

Erősítő 20 W x 2
Hangszórók 12 cm x 2

Tápegység

Tápegység PA-150B or other Yamaha-preferred parts
Erősítő 20 W (using PA-150 power adapter)
Automata kikapcsolás Igen

Tartozékok

TartozékokKottatartó Igen
Pedal/Footswitch Igen
AC Adaptor PA-150B or other Yamaha-preferred parts

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: