Ingyenes Kiszállítás

Termékeinket 35.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen házhoz szállítjuk Magyarország egész területén. 35.000 Ft alatti vásárlás esetén 1990 Ft kiszállítási díj ellenében tudjuk biztosítani a kiszállítást. Szállítmányozó partnerünk a CS-Sprint Futárszolgálat.

Minden esetben a megadott címig történik a szállítás. Szállítás időpontja munkanapokon 8-17 óra között történik.( lakásba történő beszállítást és összeszerelést nem tartalmaz a szolgáltatás)

Akusztikus zongorák ,pianínók és templomi orgonák esetében szintén a megadott címig történik a szállítás, a hangszer helyére kerülése után a szakembereink beüzemelik a hangszereket melynek díját minden esetben a vételár magában foglalja.

Prémium Házhozszállítás

Ebben az esetben a megrendelt hangszert az Önnel egyeztetett időpontban, lakásában összeszerelik kollégáink és a kívánt helyre elhelyezik.
Ezt a szolgáltatást Budapest és 20 km vonzáskörzetében térítési díj ellenében egyedi árajánlat alapján biztosítjuk.

Zongora Szállítás

Akusztikus zongorák és pianínók szállítása nagy szakértelmet kíván! Amennyiben Önnek erre a szolgáltatásra van szüksége ajánljuk figyelmébe Szilágyi Lászlót, cégünk kizárólagos zongora szállítóját, akinek neve egyet jelent a megbízhatósággal, pontossággal, szakértelemmel.
Forduljon hozzá bizalommal:
Elérhetőség:
Szilágyi László
Tel.:06-30-334-76-16

Új fiók létrehozása