Kawai ES-110

Kawai ES-110 WH

229 000 Ft
Áfával KIFUTÓ MODELL,NEM RENDELHETŐ

Kawai ES-110 hordozható digitális zongora fehér színben

KIFUTÓ HANGSZER, utódja a KAWAI ES-120

  • Responsive Hammer Compact Action (RH-C), 88 súlyozott billentyűk
  • Harmonic Imaging™ (HI), 88 hangminta
  • 192 hang polifónia
  • Felvétel:3 dal – kb. 15,000 leütésnyi memória
  • Demo dalok:12
  • Oktató funkció:Alfred’s Basic Piano 1A/1B, Burgmüller 25 (Opus 100)
  • Hangszórók:12cm * 2

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

Realisztikus billentés, természetes mozdulat: Responsive Hammer Compact mechanika
Az ES-110 vadonatúj Responsive Hammer Compact mechanikája kifejezetten hordozható hangszerekhez lett kifejlesztve hogy megkülönböztető billentést nyújtson egy akusztikus nagy zongorát imitálva. A megbízható RH mechanika technológiája és erős felépítése egyenletes mozgást biztosít egy magabiztos, természetes és autentikus zongorázási élmény érdekében.

Akusztikus zongorabillentyű súlyozás

Csakúgy, mint ahogy egy akusztikus zongoránál nehezebb kalapácsok vannak a mélyeknél és könnyebb kalapácsok a magasaknál, az RH Compact mechanika szintén különböző súlyú kalapácsokat alkalmaz a regiszterekhez igazítva. A részletes kidolgozás nagyobb stabilitást biztosít a fortissimo részeknél és finomabb irányíthatóságot a pianissimo játéknál, kielégítve még a legkifinomultabb zongoristák igényeit is.

Egy nagy zongora hangja: Kawai EX koncert zongora
A Kawai ES-110 modellje a világklasszis hangszer gyönyörű hangját kapta, melynek összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve,aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.
E módon rögzítve külön-külön a hangokat – szemben, amikor ugyanazt a hangot szerkesztik több különböző hang helyére – segít megőrizni a Kawai EX koncertzongora gazdag harmonikus karakterét és garantálja hogy a hallott hang egy eredeti akusztikus forrásból származó megbízható reprezentáció.

Harmonic Imaging technológia
Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig. Az ES-110 modelljei egy aprólékosan részletezett hangképet kínálnak - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Visszhangok, effektek és rezonanciák
Különböző visszhang effektusok állnak a zongorista rendelkezésére, amelyek szimulálhatják, mint például egy gyakorló terem, élő színpad vagy koncert terem hangzását, állíthatjuk a hangokat, rezonanciát és más akusztikus karakterisztikát. Az eredmény egy gazdag, vibráló zongorahangzás, amely realizmust és autentikusságot teremt.

Digitális variációk: kényelem és rugalmasság
A meggyőző megjelenésű ES110 számos jól hasznosítható alkalmazást is kínál kiegészítésként, az autentikus billentés és a gazdag zongorahangzás mellett. Az integrált oktató funkció, állítható metronóm és dal felvevő egy felbecsülhetetlen eszköz az elkötelezett zongoristáknak, e mellett különböző hangszer hangok, Dual és Split játékmódok és 100 dob ritmus segíti a zenészt, hogy minden szinten megmutathassa kreatív személyiségét.
Élő előadások elősegítésére Line Out csatlakozást is kapott a hangszer, mi mellett a vezeték nélküli Bluetooth és szabvány MIDI portok rugalmasságot kínálnak számítógéphez vagy más audio eszközökhöz való csatlakozás során.

Integrált ’Lesson’ funkció
A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Burgmüller etűdöket vagy Alfred darabokat megtanulni. A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.
Digitális zongora sokszínűség
Kiegészítve a gyönyörű akusztikus zongora hangzást, az ES-110 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, elektronikus zongora és orgonák, hegedűk,  bőgő és basszus gitár valamint vibrafon. A Dual és Split játékmódokkal bővebb hangzás érhető el, így inspirálva a zenészeket repertoárjuk kibővítésében, irányzatok szerint.

Line Out Jack
12 kilós súlyával az ES-110 ideális azoknak a zenészeknek, akik egy hordozható hangszert keresnek autentikus billentéssel és kiváló minőségű hanggal.
A Line Out csatlakozás közvetlen kapcsolódási lehetőséget kínál keverőkhöz vagy PA eszközökhöz, mialatt a beépített hangszórók opcionálisan helyi monitorokként szolgálhat.

Integrált Bluetooth kapcsolat
A szabvány MIDI portok mellett az ES-110 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a széles választékú zenei alkalmazásokkal – bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
Responsive Hammer Compact Action (RH-C), 88 súlyozott billemtyű
Hangforrás
Harmonic Imaging™ (HI), 88 hangminta
Polifónia
192 hang
Felvétel
3 dal – kb. 15,000 leütésnyi memória
Demo dalok
12
Oktató Funkció
Alfred’s Basic Piano 1A/1B, Burgmüller 25 (Opus 100) lesson songs
Hangszórók
12cm * 2
Teljesítmény
7W * 2
Színek
Fehér szatén
Hangszínek
Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano
Visszhang
Room, Small Hall, Concert Hall, Off
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (hangerő/tempó szabályozható)), 100 dob ritmus
Magasság
14,5 cm
Szélesség
131 cm
Mélység
28,6 cm
Súly
12 kg
Egyéb funkciók
Dual Mode- szabályozható hangerőSplit Mode- szabályozható hangerő
Egyéb USB funkciók
Transpose, Tuning, Temperament, Touch Curve, Speakers On/Off, Startup Setting, Factory Reset, Auto Power Off
Gyári tartozékok
F-10H damper pedál, kottatartó, AC power adapter PS-129
Egyéb hangszínek
Classic E.Piano, 60’s E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Slow Strings, String Ensemble, Wood Bass, Electric Bass, Harpsichord, Vibraphone
MIDI funkciók
Transmit MIDI Program Change, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode
Bluetooth
Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Hangszín beállítások
Damper Resonance, Voicing, Fall-back Noise, Damper Noise, Temperament, Temperament Key, Brilliance, Speaker EQ, Effect On/Off
Kivitel
Hordozható
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Letöltés

Kawai ES-110 letöltés!

Kawai ES-110 magyar nyelvű használati utasítás

Letöltés (922.38k)

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Akár ez is tetszhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása