Casio CDP-S100 B + állvány

Casio CDP-S100 digitális zongora fekete színben állvánnyal


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Kérjük, érdeklődjön!

Casio CDP-130
192 980 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség

 88 kalapácsmechanikás billentyű
* AHL típusú hangprocesszor
* 3 érzékenységi szint
* 48 hang polifónia
* 10 hang regiszter
* hall, reverb, chorus
* 5 demo dal
* MIDI csatlkozás
* USB
* fejhallgató kimenet
* 2 x 8 W teljesítmény
* AD-12150 LW adapterrel működtethető
* tartozék SP-3 pedál
* szín: fekete (BK: Black)
​* méret (állvány nélkül): 1322 x 286 x 129 mm
* súly (állvány nélkül): 10,8 kg

Ha a déjà-vu kis döbbenetét érezte a CDP-S100 néven, az az alváz alapvetően azonos a CDP-120-cal. Valójában a két zongorán ugyanazt a szekrényt, billentyűzetet és kapcsolódási lehetőségeket osztják meg, így nagyon könnyű összezavarni a hordozható zongora egymás melletti összehasonlításakor.

A termék két különböző színben készül: a CDP-S100 (fekete) és a CDP-S100 (ezüst), és mindkét változat bútordarabká varázsolható a hozzá tartozó Casio CS-44P állvánnyal, amely külön kapható.

A Casio CDP-S100 fő kezelőfelülete a Power gomb, a hangerőszabályzó gomb, a Demo mód, a többfunkciós funkció gomb, két gomb a Grand Piano vagy az Electric Piano hangok kiválasztásához, az új Metronome mód (amely lehetővé teszi a gyakorlást a tempóval) és a felújított Reverb szakasz, amely most tartalmaz egy mélyebb Hall modellt, amely hasznos lehet a zongora hangok gazdagításához.

Az egyéb fejlett funkciók, mint például az érintésérzékelés, az átültetés, a beépített DSP (a visszaverődés intenzitása és a Chorus mélységének megváltoztatása) és a Metronome Tempo / Beat funkcióval kezelhetők a Funkció gomb és a billentyűzet.

A felső panel tartalmazza a két 8W-ovális Full Force hangsugárzót és egy helyet a zeneállvány elhelyezéséhez, míg a hátlapon található a fejhallgató kimenet, a Sustain csatlakozó, a MIDI csatlakozás USB portja és a tápegység csatlakozója.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: